Kommentarer till Kinesisk gryta - Sida 1

"En god kinesisk gryta med smak av ingefära och kardemumma. Enkelt recept med bilder steg för steg!"

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till Ulrika penna Skrivet av Susanne 2011-01-04 21:16
Saltmängden behöver minskas om man tar extra soja. Soja är väldigt salt. Olika sorters soja kan nog också vara olika salt så det är viktigt att man smakar sig fram. Jag ska kanske betona det i receptet.
penna Skrivet av Ulrika 2011-01-04 18:24
Riktigt "smarrig" gryta. Jag stekte köttet först i lite margarin och salt så det fick fin färg. Tog lite mer vatten och soya så det blev lite extra sås. Men, jag minskade rejält på saltet. Undrar om det inte ska vara kryddmått istället för teskedar?
penna Skrivet av Jessica 2010-09-28 12:16
Jag skippade kardemumman, lade till ett par vitlöksklyftor och lite thailändsk "fisksås", kanongott!!

Tack för en så inspirerande sida!
Önskar att man kunde skapa användare och sedan spara recept + skapa matsedel.
penna Skrivet av Susanne 2007-06-18 01:44
Svar till Martin: Man kan göra det om man vill.
penna Skrivet av Martin 2007-06-17 12:17
Skall man inte bryna köttet innan man kokar det?
penna Skrivet av Nils 2007-04-01 22:22
Det blev gott med grädde!
penna Skrivet av :(( 2005-03-06 19:32
sorry det blev inget gott...))
  1