Kommentarer till Kebabrulle - Sida 1

"Kebabkryddad lövbiff, vitkål och vitlökssås i tunnbröd blir en god kebabrulle. Enkelt, gott. Bilder steg för steg."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Susanne 2016-04-08 23:31
Nu är receptet uppdaterat med nya bilder och lite justeringar av ingredienser, bland annat mindre salt i vitlökssåsen.
penna Skrivet av G-man 2011-08-03 16:46
Lätt och jättegott. Hade med rålök och isbergssallad också - rekommenderas varmt.
Tyckte själv att ca100-110gram kött räckte per rulle och orkade i princip bara en (mera kött så spricker brödet och tuggorna blir väldigt köttiga och sega!
penna Skrivet av Annika 2010-04-22 16:56
I vitlöksåsen ska de vara 2krm vitlöspulver och ½ tsk salt? något som blivit fel jag tyckte det blev mer en saltsås istället för vitlökssås
penna Skrivet av Kalle 2009-09-05 07:08
Va? Gurka? Kryddad mat med kyrka? Som att dricka lättöl och uthärda melodifestivalen!

Nej för sjuttongubbar. Strunta i gurkan. Den är bara för mesar serni. Dra istället på lite riktig färsk röd eller gul, helst både och, lök. Det blir smaskens. Peppra sedan på med nåra deciliter pepparmix och ni har en riktig feting.

Många tips från kocken,
Kalle!
penna Skrivet av Susanne 2009-06-08 23:55
Svar till Kristian: Nej det går lika bra med riktig vitlök. Jag tog vitlökspulver för att det dels går fort och för att jag inte alltid har vitlök hemma, men vitlökspulver har jag alltid. Krossad vitlök i glasburk går också bra. Den är också bra för den kan man ha i kylen och håller sig länge, den är lite godare än pulvret, men bäst är förstås färskpressad vitlök.
penna Skrivet av Kristian 2009-06-08 20:41
Jag måste bara få fråga, varför inte använda riktig vitlök i dressingen? Nån särskild anledning till vitlökspulvret?
penna Skrivet av Susanne 2009-02-22 03:04
Svar till Roger: Det beror på vilka faser du syftar på, det finns många olika metoder och varianter. Vill man ha helt utan kolhydrater ska man inte äta tunnbrödet.
penna Skrivet av Roger 2009-01-18 13:13
Vilken GI-Fas kan ni rekomendera att äta denna kebabrulle?
penna Skrivet av Hanna 2009-01-06 16:34
Supergod! Jag gillar ju inte kebabrulle från pizzerian men det här va nåt helt annat =)
penna Skrivet av Lisa 2008-07-23 22:59
gott, men har nu upptäckt att jag inte tål kål... men, det var det värt ;)
penna Skrivet av Caroline 2008-07-23 13:18
Verkligen jättegott! De här rekommenderas att prova!! :)
penna Skrivet av Susanne 2008-05-26 22:57
Svar till Angela: Jo det är mycket fett i majonnäs. Det finns dock även fettfri majonnäs att köpa. Men om du tänker på vikten så är det inte säkert att den med minst fett är bäst. Det beror på vilken diet man följer.
penna Skrivet av Angela 2008-05-24 21:58
Är det inte mycket fett i majonnäsen?
penna Skrivet av yvonne 2007-10-04 11:30
Jag och min pojke åt detta häromkvällen, supergott och komentaren från sonen: godare än vanlig kebab!!!
penna Skrivet av soofia 2007-07-27 16:17
Detta ser suuuper ut! Måste testa det.
penna Skrivet av Johan 2007-04-04 21:42
hade det i dag blev skit gott att rekommedera
penna Skrivet av Annette 2006-11-14 19:56
Låter suuupeeergott detta Mums!!!
  1