Kommentarer till Kassler- och rislåda - Sida 1

"Recept med kassler som tillagas i ugn. Med ris, purjolök, grädde, chilisås och majonnäs. Denna goda rätt går att förbereda."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1   2   nästa sida
penna Skrivet av Johan 2017-12-11 18:58
Äntligen någon som förstår hur man skriver ett recept..
Toppenbra pedagogik
penna Skrivet av Anna 2017-05-12 10:20
funkar denna med kycklingbitar också tro?
penna Skrivet av Annison 2017-04-09 09:40
Gå in på www.kostbevakningen.se och lägg in HELA rätten och tryck på beräkna. Då får du fram vad rätten innehåller i kolhydrater, energi, fett mm.
En superbra sida när man vill veta vad en enstaka rätt innehåller eller en hel middag.
penna Skrivet av Fia 2017-04-04 13:39
Nån som har räknat om denna till Points?
(Viktväktarna)
penna Skrivet av Bertil 2016-09-14 17:54
Det är omöjligt att säga hur många Kcal en portion innehåller.
Använder man en mager ost, matlagningsgrädde, lättmajonäs o s v, blir det lägre kalori-innehåll.
Men jag skulle tro att en normalportion, på vispgrädde, gratängost, vanlig majonäs o dyl innehåller ca 600- 650 Kcal.
person Svar till Thereza penna Skrivet av Susanne 2016-05-22 08:53
Tyvärr vet inte jag det då jag inte brukar räkna kalorier, men kanske kan någon annan räkna ut det?
penna Skrivet av Thereza 2016-05-16 21:44
Hej
Nån som vet hur många kcal/100gr det är i denna middag?
person Svar till Gloria penna Skrivet av Susanne 2015-10-05 08:51
Det är inget jag provat men jag skulle tror att det går bra!
penna Skrivet av Gloria 2015-09-23 16:40
Det är en jättegott recept, min familj tycker om mycket det. Jag har en fråga får man ersätta grädde för till exempel gott i maten (havre cream) som kallas nu planti creamy cooking.
penna Skrivet av Susanne 2015-09-17 01:10
Kul att ni är så många som gillar receptet! :) Tack för att ni skriver alla vänliga ord! <3 Tack även för tipset om dijonsenap, låter gott!
penna Skrivet av sofie 2015-09-14 15:12
supergott och var poppis även hos våra små barn!
penna Skrivet av Nina 2015-07-09 21:19
Har testat att göra den här rätten två gånger nu och det blir jättegott. Idag när jag lagade det hade jag i ca 1,5 msk dijonsenap i såsen och det rekommenderar jag verkligen att prova.
penna Skrivet av Mirva 2015-02-20 18:10
Det här receptet på ris & kassler låda är i ugnen och gratineras just nu :)
Ser jättegott ut så det ska bli spännande att smaka.
I övrigt så gillar jag din sida skarpt.
Superbra när det även är bilder på hela tillagningsprocessen...och många goda recept har man hittat och lagat.
Tack för en bra sida !
penna Skrivet av micke 2015-01-12 15:24
herregud va gott. kommer o göras många gånger. stort tack för receptet
person Svar till susnet penna Skrivet av Irene 2014-04-02 07:26
Tack för tipsen Susanne!
person Svar till Irene penna Skrivet av Susanne 2014-04-02 00:16
Låter gott! :) Ett tips om du vill spara pengar och slippa tillsatser är att blanda vispgrädde med mjölk eller vatten till önskad fetthalt! :)
penna Skrivet av Irene 2014-04-01 21:16
Jättegott! Jag tog 4% 'grädde' och extra paprikor och ananas! En höjdare! Tack!
person Svar till anna nilsson penna Skrivet av Susanne 2014-03-21 01:16
Så bra! Hoppas det blev gott om du provade receptet! :) Det finns även en mobilapp att ladda ner gratis för både iPhone och Android.
penna Skrivet av anna nilsson 2014-03-14 12:17
såg inte beskrivningen ordentligt när ja satt via mobil men nu såg ja de:)
penna Skrivet av anna nilsson 2014-03-14 11:46
Ska man ha i riset i själva ugnsformen?
penna Skrivet av Johan 2012-12-25 13:00
Väldigt gott.

Gjorde ett litet fel, saltade i röran. Blev liiiite för salt, få inte för er och göra likadant som jag!
person Svar till Julita penna Skrivet av Susanne 2012-02-22 12:03
Ja det blir säkert bra!
penna Skrivet av Julita 2012-02-21 21:03
Hej!
Läste detta recept och ser jätte gott ut men ska laga mat på lör till killen och mig, undrar bara, kan man ta korv istället för kassler?
Mvh Julita
penna Skrivet av LottisPottis 2011-12-18 12:12
Snabb tillagning och MYCKET gott ! Alla i familjen gillar detta =)
penna Skrivet av Annie 2011-12-08 22:15
En favoriträtt hos oss! Enkelt att tillaga och fantastiskt gott. Har gjort den både till vardag och fest. Perfekt att den går att förbereda. Tack för en bra sida. Här hittar jag alltid bra recept för alla tillfällen!
penna Skrivet av Lotta 2011-11-21 19:48
Har precis lagat detta till mig och mina två barn. Klart godkänt. La även med ananas. Superbt gott. Tack :)
person Svar till Moa penna Skrivet av Susanne 2011-06-30 13:38
Nej det är inget jag rekommenderar eftersom den blir torrare då och du förlorar den goda lite salta köttsaften som rinner ut i stekpannan. Kassler man köper är ju alltid tillagad och kan ätas som den är och behöver alltså inte stekas till skillnad från rått kött. (Kassler är rökt kotlettrad.) Dessutom blir ju kasslern tillagad i ugnen i det här receptet.
penna Skrivet av Moa 2011-06-27 06:47
Kan man steka kasslern först?
penna Skrivet av Christina 2011-03-24 19:27
Verkligen jättegott. Lagade denna rätt på jobbet till ca 25 pers. Så bra att den gick att förbereda kvällen innan. Precis allt tog slut ja dom nästan slickade faten.Har fått så många nya favoriter på mat sen jag hittade din sida. Kramar Christina
penna Skrivet av Sanna 2010-03-18 10:16
Man ska enligt mig vispa grädden med majonäs, riven ost och chilisås då lägger den sig mer som ett täcke ovanför :O)
penna Skrivet av Jonna 2009-09-19 19:13
Rekomenderar att ha riset vid sidan av, blir inte lika "geggigt" och även att ha mer chillisås och paprika i :)
penna Skrivet av Sara 2009-06-23 18:11
Supergod! Ett tips är att ha i mer chilisås, annars bli det ganska smaklöst. Jag har i ca 3 dl och sen lite salt!
penna Skrivet av Anna 2009-06-17 13:01
Jättegott. Perfekt när man är många! Rekommenderar att ha i ananas oxå. Gott!
penna Skrivet av Jenny 2009-06-04 10:33
SUUUUUUPERGOD!!!=)=) Jag hade i mer grönsaker å sås...Ska göra den snart igen...Mums...=)=)
penna Skrivet av Anna 2009-05-06 18:01
Superduper god maträtt! Jag brukar ha i en röd paprika och en ananasskiva! En mycket stor favorit! Rekommenderas varmt med paprikan, testa det!
penna Skrivet av En som bjuder ofta på detta 2009-04-18 13:25
Godare om man tar bearnesesås lite svamp och majs i stället för majonäs och chillin.
penna Skrivet av Linn 2009-04-16 08:16
Blev tusen gånger godare om man krydda maten.. Räcker med bara allkrydda eller grillkrydda..
penna Skrivet av Peter 2009-04-08 11:54
Denna rätt är jättegod och enkel att tillaga. Bra bjudmat tillsammans med gott bröd och en ost med smak tex från FalköpingsOst (Lagrad präst)
penna Skrivet av verra 2009-02-25 16:37
jag bytte ut kassler och ris till fjärilsmakaroner och kycklingfile som jag skar i små bitar.Blev jätte gott!!!
penna Skrivet av Lena 2008-12-01 08:41
Det blir ÄNNU godare om man lägger en ananasring eller mangoskiva på kasslern! :)
penna Skrivet av Kjell 2008-09-23 20:12
Ungarna tyckte det var supergott!
penna Skrivet av Tea 2008-08-24 15:23
Har någon provat detta recept som mjölkfritt?
penna Skrivet av Elisabeth 2008-07-29 16:34
Denna rätt har jag gjort flera gånger, en favorit!!
penna Skrivet av Annemie 2008-07-14 19:01
Supergott =)
penna Skrivet av Susanne 2008-05-14 14:06
så gott var detta.=)
penna Skrivet av Tea 2008-04-19 16:43
Någon som testat med kyckling i istället?tror jag oxå bli super..
penna Skrivet av Tea 2008-04-19 13:37
Verkligen supergod! fast godare med lite mer chilisås i.
penna Skrivet av Matmamma 2008-04-14 13:25
Min gubbe tjatar om denna rätt varje dag, det blev helt klart hans favorit!
penna Skrivet av T&M 2008-03-02 13:34
Patricia, prova den igen å ha i 1dl chilisås och 1 dl sweet chili, då blir den KANON. Jag tyckte oxå att den verkade lite tam så jag provsmakade gräddblandningen före och hade i "lite" till =)
penna Skrivet av Patricia 2008-02-22 19:00
Är tyvärr besviken på dne här rätten. Var helt smaklös och kändes väldigt tråkig.
  1   2   nästa sida