Kommentarer till Kantarellsås - Sida 1

"Recept på en riktigt god och lyxig kantarellsås. Mycket god och krämig sås där kantarellsmaken verkligen kommer fram."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till mellis penna Skrivet av Susanne 2015-08-05 20:09
Jo det kan man men det blir inte lika gott med mindre fett. Fettet lyfter fram kantarellsmaken. Om du gör den utan grädde så kan du göra den på mjölk istället och ju fetare mjölk desto bättre.
penna Skrivet av mellis 2015-08-05 19:28
Hej! Jag undrade om man kunde göra såsen utan grädde ?
penna Skrivet av Eva 2011-08-01 13:41
Den godaste såsen jag någonsin lagat och ätit! Äntligen kan jag bjuda på sås utan att skämmas. Bra och enkel beskrivning.
penna Skrivet av kjelle 2011-01-08 23:54
Hej ! Vad bra bildbeskrivet de är,,bravo.
person Svar till Margareta penna Skrivet av Susanne 2010-10-15 00:54
Receptet är nu omarbetat och innehåller inte någon fond alls. Fritt från tillsatser och helt vegetariskt. Mycket godare också!
penna Skrivet av Margareta 2010-03-18 19:24
Den såsen blir inte vegetarisk med kalvfond, möjligen grönsaksfond.
  1