Kommentarer till Kanelbullar - Sida 9

"Baka klassiska kanelbullar. Mycket goda och saftiga bullar med kanel och kardemumma som är enkla att göra med detta recept."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   nästa sida
penna Skrivet av Linda19 2008-01-06 20:41
hallå hallå :) Ska snart börja baka med min sambo, ska göra en dubbelsats & tillsätta halva mjölk halva grädde fick tips om det så bullarna blir saftigare! Hoppas detta recept är bra & att bullarna blir goda, låter som det med era kommentarer.. *längtar* Återkommer med svar sen :D
penna Skrivet av michelle 2008-01-05 17:01
jette jette goooodaaaaa.....
penna Skrivet av ANGELICA 2008-01-04 15:34
MYCKET GOA BULLAR
penna Skrivet av malin 2008-01-03 14:14
shiit bre vad gott. älskar dom.<3<3<3
penna Skrivet av lolo 2007-12-30 18:05
aa verkligen jättegott :):)):)):):)
penna Skrivet av tessan 2007-12-29 11:54
:) :) :) :)
penna Skrivet av jenny 2007-11-28 14:25
jättegoa´ bullar.Alla i släkten tyckte det var gött!!^^!! Thanks
penna Skrivet av adam 2007-11-25 19:46
Bullarna var jjjäätttee goda
penna Skrivet av Hedda 2007-11-12 11:03
Goda bullar! Jag gjorde dubbel sats! :D
penna Skrivet av TheKing 2007-11-09 19:01
Jag vet inte om jag gjorde rätt :-P jag dubblade allt!
penna Skrivet av Nathalie 2007-11-07 16:32
Jag tycker att det hära receptet var jätte bra, bullarna blev super goda. Jag bjöd hela släkten och dom tyckte att det var dom bästa bullarna dom ätit (: Det är också bra för att det inte är så mycket socker i , för i ett annat recept jag har så är det 4 dl socker (: Tack
penna Skrivet av Nörden 2007-11-06 16:45
världens godaste bullar smakade idag
penna Skrivet av mikaela a 2007-10-30 21:01
jag tycker det recep på kanellbullar var gåda jag gjorde mjölkfrit mararin mjölk det skulle jag rekomdera dom som har mjölk alligi hade jag gluttenmjöl det var gått
penna Skrivet av bullkungen 2007-10-30 16:05
Bullar For President..
penna Skrivet av Elin 2007-10-29 13:03
Riktigt bra bullar var det här, :D
:)<3333
penna Skrivet av Susanne 2007-10-25 22:58
Svar till ingela: Det står i receptet.
penna Skrivet av ingela 2007-10-25 18:55
Vart tog mjölet ivägen?
penna Skrivet av Susanne 2007-10-24 15:30
Svar till Anna: Ja.
penna Skrivet av Anna 2007-10-24 14:11
altså degvätskan e det mjölken och matfettet? eller...
penna Skrivet av Susanne 2007-10-15 17:52
Svar till Emmy: Ja det blir mycket bättre om du fryser dem så fort som möjligt efter att de svalnat till rumstemperatur. (Fryser du in dem innan de svalnat så bildas is vilket inte är bra.) Ta sedan ut dem och tina i mikron så får du färska goda bullar jämt!
penna Skrivet av cornelius 2007-10-15 17:33
jag tycker om bullar. det er jetegott tycker jag. :)
penna Skrivet av emmy 2007-10-15 14:02
Hej!!
Jag är en tjej på 11 år och jämt när mamma bakar så blir hennes bullar torra och kompakta typ efter en dag?! Blir det bättre om hon fryser dom??
Jag ska prova att baka dom för det lät lätt! =0)..
hoppas få svar snabbt!!
penna Skrivet av Dj Etin & Dj Mimmzs 2007-10-09 16:34
kanelbullar äger din mamma!
penna Skrivet av Louise 2007-10-06 22:28
Bullarna i ugnen nu ;)...bara vänta på att dom ska bli klara så jag kan smaka dom, Tack på förhand (hoppas jag :P)
penna Skrivet av rikard muhamedali :P 2007-10-05 22:53
Hej jag heter rikard. idag 5/10 har jag bakat kanelbollar :P
penna Skrivet av Snufselin 2007-10-04 23:21
Mums vad gott. Nu ska jag snart trösta mig med en nygräddad superbulle.
penna Skrivet av linda 2007-10-04 22:49
shiiit vilka goda kanelbullar, satt en skål med vatten längst ner i ungnen också, mycket saftiga! detta recept kommer jag använda mera gånger. tackar! :)
penna Skrivet av anonym 2007-10-04 19:00
Aha.... kanelbullar vad mumsigt! Börja baka!
penna Skrivet av EmmaMaria 2007-10-04 18:42
Mmmmm.....Kanelbullbak blir det idag:D

Smaklig måltid!!!
penna Skrivet av zigge stardust 2007-10-04 18:29
Glad kanelbullens dag (:
Ha det bra!!
penna Skrivet av bulltjejen 2007-10-03 16:06
det var andra bullar det!!
penna Skrivet av Jamt 2007-10-02 21:53
Om man kavlar degen ganska bred/tunn så man kan rulla den flera varv så blir den mer smakfull, eftersom det blir flera lager med socker och kanel
penna Skrivet av Olsson 2007-10-02 15:35
Goda men dom står sig inte mot receptet som finns på kanelbullar.se dom är snäppet vassare.
penna Skrivet av Bullbakaren 2007-09-29 14:25
Bullarna blir hur goda som helst.Pröva på så får ni se :D
penna Skrivet av Tove 2007-09-29 14:14
Jag har inte bakat bullarna än ,men jag har köpt allt man ska ha i. Nu väntar jag på att mina lillebror Marin ska fixa sig från badet innan jag börjar :) Han skulle hjälpa mig. Kardemmmuma i bullar är nått nytt för mig. Hoppas det bli gott! :)

// Tove 14 år
penna Skrivet av rasse 2007-09-26 16:35
Hoppas bullarna smakar jätte gott!Har inte bakat än.Tack för tipset!Tja då.
penna Skrivet av Susanne 2007-09-17 18:02
Tack Anniken, nu är det fixat!
penna Skrivet av Anniken 2007-09-17 15:32
Ni har glömt att skriva när man ska tillsätta saltet :)
penna Skrivet av Susanne 2007-09-13 23:50
Svar till Saga: Det låter som något gått snett. Det kan bero på för varm eller för kall degvätska eller något fel på jästen eller om du glömt socker.
penna Skrivet av Saga 2007-09-07 20:14
Jag har jäst degen nu i snart 20 minuter, och jag se ringen förändring på degen...?
penna Skrivet av Anette Magnusson 2007-08-28 08:10
Min dotter bakade dom som är 13 år dom blev super goda..
penna Skrivet av Susanne 2007-08-26 23:57
Tänk på att lägga en bakhandduk över dem när de svalnar. Förpacka dem sedan i påsar. Det är luften som gör att bullarna torkar. Så är det även om man låter vanligt bröd ligga framme.
penna Skrivet av Chanty 2007-08-24 21:16
Varför bullarna blev hårda när dem kallna?
penna Skrivet av Lolo 2007-08-23 19:49
Jaag tycke meer om vanliga kanel bullar men när jag gör det så lägger jag dubbelt aå mkt på ingrediensen till fyllningen så bli de extra goda !!!:D
penna Skrivet av Bla bla.. =) 2007-08-23 07:48
Vaniljbullarna var skiiiit gooooda!!(=
Ska fortsätta göra dom =D

haha! =)
penna Skrivet av Martina 2007-08-20 13:05
Vaniljbullar!! Jätte gott :)
Precis samma sak, fast med vaniljsocker istället, lite mer än vad det står. Då smakar det riktig bra :)
penna Skrivet av Susanne 2007-08-17 21:01
Svar till Catherine: jag förstår det ;) Vetemjöl innehåller ju gluten som gör att brödet höjer sig och blir lätt och luftigt. Bröd med rågmjöl brukar ju därför innehålla vetemjöl eller vetemjöl special för att brödet inte bara ska bli hårt och tungt.
penna Skrivet av catherine 2007-08-17 17:26
jag prövade med rågmjöl istället (vilkat var jädrans klantigt) men det blev riktigt gott :)
fast då blev det inte bullar direkt..
penna Skrivet av Emma 2007-08-16 14:52
Riktigt goda blev dom! Men degen blev väldigt kladdig på 7dl mjöl.
penna Skrivet av Hejsan 2007-08-09 20:18
Mycket smarrigt recept!
förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   nästa sida