Kommentarer till Helstekt kalkon i halvor - Sida 1

"Recept på helstekt kalkon i halvor. Enkelt och gott. Köttet går bra att frysa in. Bilder steg för steg."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Jessica 2010-01-02 14:17
Väldigt gott! Jag hade två kalkonlår och fick fram det här receptet då jag sökte på kalkon. Marinaden blev supergod med timjan. Den kommer jag köra nästa gång jag gör kyckling i ugn.
penna Skrivet av Peder 2007-04-06 19:12
Enkelt & lite udda recept på kalkon. Stoppa in lite färska vitlöksklyftor under skinnet på kalkonens yttre sidor,krydda som vanligt.Servera med sauterade purjolöks blast(skär 4cm bitar av den ljusgröna/späda delen delad halvvägs längsmed)+ gröna ärtor/haricovert och minimorötter. Parboild/Vildris serverat i kaffekoppsformade portioner ser bra ut och är lätt att äta. Såsen till detta rekomenderas en riktig Ädelostsås som toppas med lite färsk persilja + svartpeppar.
penna Skrivet av May-Lis 2007-01-06 15:12
Lyckat kalkon kött ,välstekt och ej torrt, som sedan kan serveras med ex fyllningsrecept separat. Lök,selleri som bryns tillsätt rivna äpplen, hackade valnötter, timjan, rivet citronskal, salt,peppar och kokas med lite hönsbuljong. Vänd ned lite krutonger vid serveringen. Servera gärna även broccoli och harry kuvert till och kokt potatis. Såsen: använd bara stekspadet och rör i lite grädde. Klart och supergott.
  1