Kommentarer till Julbröd - Sida 1

"Enkelt recept på julbröd som doftar jul och pepparkakor. Brödet är fyllt med nötter, russin m.m. och är fiberrikt och riktigt gott!"

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av A-M Fröström 2017-01-05 07:28
Mycket gott bröd! Då jag är mjölk & glutenfri böt jag till glutenfritt mjöl & soygurt, det gick utmärkt.
person Svar till Adel penna Skrivet av Susanne 2011-12-13 02:58
Ta mindre mjöl!
Tänk på när du mäter upp mjölet att göra det genom att hälla upp mjölet i litermått eller väga det. Gräver du med decilitermått så risken stor att du tar alldeles för mycket mjöl och då blir det torrt. Tycker du ändå det blir för torrt, ta ännu mindre mjöl.
person Svar till Sanna penna Skrivet av Susanne 2011-12-13 02:52
Ja det går bra med yoghurt.
penna Skrivet av Sanna 2011-12-12 11:07
Supergott! Till nasta gang - gar det att anvanda yoghurt istallet for filmjolk. Jag bor utomlands och filmjolk ar svart att fa tag pa.
penna Skrivet av Adel 2011-12-07 08:02
hej.
jag gjorde den här recepten igår. och det jag upplevde att den känns lite för torr...
har du tips på hur kan man göra den lite saftigare ?
om man tar mer olja eller mer sirap ?! eller bara sirap o ingen olja ?
eller om man ska använda brödsirap och inte mörksirap...
tack.
penna Skrivet av Susanne 2010-01-03 18:09
Svar till kocksnurran: Det här brödet är en annan typ av bröd än det man gör i bakmaskin. Det här brödet knådar man aldrig degen eller så utan man rör bara ihop allt till en ganska lös deg och häller i bakformar. Ingen jäsning utan bara in i ugnen. Så det finns ingen poäng med att använda bakmaskin som jag ser det. Dessutom eftersom brödet innehåller så mycket tunga ingredienser så fungerar det inte med bakmaskin.
penna Skrivet av kocksnurran 2010-01-02 20:26
Ingen omvandling till oss som bakar med bakmaskin? Det vore kanon ju..mvh
  1