Kommentarer till Havreflarn

"Ett enkelt recept på goda havreflarn. De snabbaste och enklaste kakorna du kan tänka dig och nästan ingen disk."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Maximilian Popa
riktigt god havrekaka, bad min mamma Sorana att laga demma havrekaka, jag älskar de verkligen!! Tack för att du hjälpa mig o mina mamma till desa goda kakor
penna Skrivet av Therese
Alltid kul att läsa andras kommentarer😃
Lagar mycket från denna sida då det knappt går att misslyckas, jättetydliga och pedagogiska recept. Tack för all god mat!
penna Skrivet av Hanna
Strunta i ingefäran, då blir dom godare. ((:
penna Skrivet av Jonas
Jag körde med brödsirap och fiberhavregryn, blev jättesnygga och goda, alla gillade dem =)
penna Skrivet av Cicci
Testade 2 gånger men de blev bara hårda vita kakor som aldrig flöt ut!
penna Skrivet av Susanne
Det var de värsta flan jag ätit. Håller med att de blir mjuka på mitten. Sedan förstår jag inte varför det ska vara ingefära i. Man känner smaken av den.
besökare Svar till Lite svåra penna Skrivet av Susanne
Funderar på om det kan bero på att ditt smör varit för varmt och att havregrynen då blivit "kokta" och därmed sugit upp vätska och gjort smeten för tjock. Prova nästa gång att smälta smöret, räcker att ungefär hälften smälter, värm inte på mera sen utan rör om tills smöret smälter av befintlig värme. Kontrollera att smöret är ljummet innan du tillsätter övriga ingredienser och följ receptet i övrigt. Skriv gärna igen och berätta hur det gick om du provar! Är väldigt bra att veta så kan jag förtydliga receptet!
penna Skrivet av Lite svåra
Jag lagade en sats igår och smeten blev så tjock, så vi kunde ha rullat små kulor av smeten. Jag smälte smöret i mikrovågsugn och mätte noga upp alla ingredienser. Så jag lade till ett ägg till sist. De havreflarnen blev väldigt goda.
Jag gjorde ett nytt försök igen idag, både med ägg och utan, men ingendera blev riktigt bra. Kanske ugnen var för fuktig efter matlagning?
Verkar vara ett lite känsligt recept, de kan bli jätteglada, eller misslyckas utan att man förstår vad som gick snett.
besökare Svar till siv penna Skrivet av Susanne
Konstigt, kan du ha gräddat dem för kort tid? Flöt de inte ut ordentligt så de blev för tjocka i mitten? Har du tagit rätt mängd av alla ingredienser? Hade ugnen rätt inställningar (över- och undervärme) och hade den rätt temperatur när du stoppade in plåten i ugnen?
penna Skrivet av siv
Hej!
Följde ditt recept men mina ville ej torka dom blev bara sega
besökare Svar till Micke penna Skrivet av Susanne
Så trevligt! :)
penna Skrivet av Micke
Otroligt goda flarn. Uppskattade av alla som fick smaka. :)
besökare Svar till Christina penna Skrivet av Susanne
Menar du receptet här på recepten.se eller det som Linus skrev om? Om det är receptet här så har något gått fel ifall de inte flöt ut. De ska flyta ut väldigt mycket, se bilderna.
penna Skrivet av Christina
Inte de havreflarn som jag minns. Flöt ej ut. Skulle hellre kalla dessa havrekakor. Smidiga att göra. Vänligen...
besökare Svar till Linus penna Skrivet av Susanne
Tack, kul att se och bra att veta!
penna Skrivet av Linus
Påminner lite om havrekakor fast lite mer sega. Här är en bild: imgur.com/4TiUmrO
besökare Svar till Linus penna Skrivet av Susanne
Intressant, hur blev konsistensen? Kul att du tycker om receptet! :)
penna Skrivet av Linus
Brukar bjuda på dessa ofta och dom är alltid lika uppskattade! Den här gången hade jag inget strösocker eller ingefära hemma och tog därför mörkt muscovadosocker istället för strösocker och resultatet var riktigt gott. Kakorna fick dock en helt annan konsistens.
besökare Svar till Rhodeina penna Skrivet av Susanne
Roligt att du gillar receptet! :) Tack för att du skrev!
penna Skrivet av Rhodeina
Riktigt toppenrecept och det går fort också. Tycker inte heller att de blev för söta med både strösocker och sirap. De blev också perfekt krispiga och inte för mjuka som många andra recept jag provat (några med ägg i). Tack så hemskt mycket för ett toppenrecept! :)
besökare Svar till Calle penna Skrivet av Susanne
Tack för tipset!
penna Skrivet av Calle
Blanda i några matskedar oboy och halvera sockret så blir det chokladflarn
besökare Svar till Bodhild penna Skrivet av Susanne
Sirap ger en kolasmak som är god. Jag skulle nog hellre minska på strösockret i så fall. Men det är inget som jag provat.
penna Skrivet av Bodhild
Hej,,,kan man vara utan sirap i havreflanen,,tycker det var nog socker.
besökare Svar till Anna penna Skrivet av Susanne
Varsågod! :)
penna Skrivet av Anna
Supergoda Havreflarn!
Tack Susanne!
besökare Svar till Sassa penna Skrivet av Susanne
Nej man måste inte ha ingefära, det går bra att utesluta.
besökare Svar till Simone penna Skrivet av Susanne
Flöt inte smeten ihop då?
penna Skrivet av Simone
2-3 plåtar? 1 för min portion med 11 små runda bollar!
besökare Svar till Agnetha penna Skrivet av Susanne
Du kan ju byta ut mjölken till laktosfri mjölk och smöret till laktosfritt smör. Jag har inte provat det så jag kan inte säga om det blir någon skillnad. Dock är det ju väldigt lite laktos i även om du använder vanlig mjölk och smör för det är ju väldigt lite mjölk i receptet och smör innehåller så pass lite laktos att de flesta laktosintoleranta tål det. Så det beror lite på hur känslig din väninna är.
penna Skrivet av Agnetha
Hej! Ska baka till min lilla dotters dop och min bästa väninna som ska bli gudmor e laktosintolerant. Så jag undrar om dessa går att göra laktosfria?? Undrade mest om de blir lika bra laktosfria som med?
Tack på förhand =)
penna Skrivet av Sassa
Hej där, ,måste man ha ingefära i eller har ni annat tips på vad man kan ha i stället?
besökare Svar till Simon penna Skrivet av Susanne
Jag tror inte det beror på en aning för mycket smör eller att du ska ändra mängderna. Tänk på att ta bort kastrullen från plattan när smöret är smält, innan du rör i övriga ingredienser. Klicka ut smeten direkt på plåtar, låt den inte stå i kastrullen. Gjorde du det? Se också till att ugnen är varm så att du kan få in kakorna där så fort som möjligt. Jag har alltid använt vanliga havregryn, ej fiberhavregryn, vad använde du? Skriv gärna och berätta hur det går och om du tror/vet dessa tips hjälper! Tack på förhand och Lycka till! :) /Susanne
penna Skrivet av Simon
Mina blev alldeles för lösa på plåten, de rann isär så pass mycket att de knappt höll ihop efter att jag tog ut dem ur ugnen. Kanske hade i en aning mycket smör?
Smaken var det dock absolut inget fel på. Ska testa igen med lite andra mängder havregryn/mjöl.
besökare Svar till Emelie penna Skrivet av Susanne
Tack så mycket! :)
penna Skrivet av Emelie
Dem är helt underbara. Du lägger upp dem mest fantastiska recept! I LOVE IT!
besökare Svar till Vicky penna Skrivet av Susanne
Du ska bör inte ta mer mjöl. Däremot bör du följa receptet noga, det är viktigt att du tar bort kastrullen från plattan när smöret smält så att du inte kokar smeten.
penna Skrivet av Vicky
Mina havreflarn Var alldeles För vätska :'( smak var underbart men nästa gång jag ta mera mjöl.. Kanske 2dl :o
besökare Svar till Nils Helgesson penna Skrivet av S.B
Din kommentar fick mig att göra't och det var nog dagens bästa beslut - GALET GOTT!
penna Skrivet av Sofie
Såååå enkelt och supergott recept! Gick att röra ihop på bra några sekunder. Jag skippade ingefäran och funkar lika bra det, rekomenderas starkt! :)
penna Skrivet av yvonne pira
mamma fyllde havreflarnen med smörkräm blandade florsocker smör och hade ihop 2 och 2
penna Skrivet av Nils Helgesson
Utmärkt goda! Fundera inte ens BÖRJA BAKA!
besökare Svar till Caroline Wasenius penna Skrivet av Nicklas Wasenius
Håller med!
besökare Svar till Jasmine Wasenius penna Skrivet av Caroline Wasenius
Känslan när min syster kommer med serveringsfaten och allt ser helt perfekt ut!
penna Skrivet av Jasmine Wasenius
Mummsigt värre!!!!!!
penna Skrivet av Henrik
Jättegott recept, men nästa gång skippar jag ingefäran.. Jag är ingen ingefära-person bara :)
besökare Svar till Patrik penna Skrivet av Carin
Bra att veta att det går att använda kokosmjöl eftersom jag undviker vete och andra sädesslag.
Köper ekologiskt kokosmjöl ifrån Tropical Traditions.
besökare Svar till Micke penna Skrivet av Susanne
Rör inte för länge i smeten och du ska inte heller låta den stå kvar på plattan så det börjar koka. Ta bort kastrullen så fort det blivit tillräckligt varmt för att smöret ska smälta. Rör sedan inte längre tid än att det är blandat. Klicka sedan ut smeten.
penna Skrivet av Micke
Hej, de blev fantastiskt goda. Dock blev de lite sega, för mycket av något?
besökare Svar till emelie penna Skrivet av Susanne

Ja dessa kakor flyter verkligen ut! :) Hoppas de blev goda!

 

penna Skrivet av emelie
Mina havreflarn står i ugnen nu! Dock tyckte jag det verkade bli så små kakor med så lite så gjorde lite extra stora klickar och tror jag ångrar det.. 2 minuter senare i ugnen är dem GIGANTISKA.. höhöhhö aja extra gott kanske? ;)

Bilder kommer strax upp på min hemsida för er som vill se mina GIGATISKA havreflarn sen - www.LivetSomMirakel.se

Kramisar Emelie
besökare Svar till hehe penna Skrivet av sabina
:) ska ta och göra det nr jag bakat de :P
penna Skrivet av sabina
hej jag är 11 år och går i 5 på vallsta skola vi har fåt en lxa av att göra något med bakpulve i och så hittade jag dena juvliga sidan tnker baka de hr havre flarnen också ska mamma pappa och lillebror smaka och betygsta jag hoppas att det blir bra och det låter som ett juvligt recept

mvh sabina hägglund
penna Skrivet av hehe
jätte gott om man doppar dom i choklad!!!
Muahahahaha
besökare Svar till anonym penna Skrivet av Susanne

För att få choklad på havreflarn så kan man doppa dem i smält choklad. Dock går det ju åt ganska mycket choklad för att få ett djup av smält choklad så det går att doppa. Man kan hjälpa till med en pensel och pensla på chokladen på havreflarnet.

Lägg sedan på smörpapper och låt ligga tills chokladen stelnat.

penna Skrivet av anonym
hej!
jag undrar hur man får choklad på havreflarn!
snälla svara
// anonym
penna Skrivet av Tjena
hur många min måste man ha den i ugnen baksform, alltså inte små kakor utan en stor
penna Skrivet av Patrik
urgoda, när det gäller recept behöver man ju inet följa dom svaiskt utan byt ut någon ingrediens om du vill, ingenting blir ju "fel"
jag bytte ut mjölet mot Cocos-mjöl,
"ett mjöl från kina som är gjort på cocos, underbart gott! :)
besökare Svar till Julia penna Skrivet av Susanne
Det är nog bättre du gör ett annat recept. Vilka ingredienser man har hemma är kanske lite olika. Själv har jag alltid sirap och ingefära hemma. Det är ju sådana ingredienser som håller sig i flera år.
penna Skrivet av Julia
måste man ha i sirap, och ingefära?
Det är inte ett sånt enkelt recept juhh man måste ha sirap och ingefära, det är inte vanligt att man har hemma det hela tiden! :(
besökare Svar till Thestyle penna Skrivet av Susanne
ja. Ingefära är bara en smaksättning.
besökare Svar till susnet penna Skrivet av Thestyle
E du helt säker ? så att inte kakorna blev förstörda ? :O
besökare Svar till Sophie penna Skrivet av Susanne
Nej, men man måste inte ha ingefära.
penna Skrivet av Sophie
hej måste man ha ingefära i??
besökare Svar till Andreas penna Skrivet av Susanne
Ingen aning! Testa så får du se! ;)
penna Skrivet av Andreas
Jag har Ullareds bakplåtspapper, funkar det eller? ;)
besökare Svar till .......... penna Skrivet av Susanne
Använd bakplåtspapper, ej smörpapper och kanske inte den allra billigaste sortens bakplåtspapper.
penna Skrivet av ..........
Hej !! När jag bakar havreflarn så fastnar de alltid och går inte att ta bort , hur ska man göra för att undvika det ?? :)
Tacksam för svar !! =)
penna Skrivet av joru
Om jag slog 15:04 skall jag låta vara osagt men långt efter kom jag inte! Maken till snabba kakor med ingredienser man alltid har hemma. Men känsliga för tiden i ugnen. Första plåten åkte ut efter 4:45, den andra efter 5:10. Precis den skillnaden som gjorde första satsen aningen seg och andra knäckiga med svagt bränd kant (så som de ska vara).
penna Skrivet av leo
15min 4sek rekord?
penna Skrivet av elmi
nu ska jag prova på det har receptet hoppas att de blir mumsigt värre!!!!!!!!!!!! hahahhhaaahahaaah
penna Skrivet av Yakitate!!^^
Jag älskar sådana här kakor!!! Gjort dem nyss. Hoppas att alla andra som har bakat havreflarn lyckades, Ganbatte-ne!!!(betyder "gör ert bästa" på japanska)^^
penna Skrivet av petter
jag bakade svinmånga kakor som jag frös in det blev toppen sen åt jag upp de med svartvinbärssaft blev helt fantastiskt rekommenderas varmt. Jag kan även rekommendera att ha de att bjuda på på ett roligt kalas till exempel. OK ha kul! Det tänker jag.
penna Skrivet av Mallisbrallis
Kanongott men jag har tagit lite mer smör än det står i receptet.
penna Skrivet av Okejokej!
De blev goda, men inte alls många!! Bara en plåt :(
penna Skrivet av Allergisk
Måste man ha mjöl i eller går det utan?
penna Skrivet av Ritva
gott gott
penna Skrivet av nöjd bakare
dom var jättegoda jag fick 12st för jag tog för stora skedar ooops men jätte goda iallafall
penna Skrivet av Bloom
Jätte goda!!!!!!
penna Skrivet av Susanne
Svar till Help: Jo de går att göra utan ingefära!
penna Skrivet av Help
Hej!

Jag har ingen malen ingefära hemma!
Går det bra om jag skippar det?
penna Skrivet av Horse4ever <3
Ja skit goda!Två kompisar bakade och bjöd klassen!Fick receptet av dom!
penna Skrivet av x a n d r a <3
jävlar vad dom är goda har gort dom 2 gånger med en kompis jag har fot receptet av henne ska kanske göra dom idag om jag får för min mamma ska låta mina 3 syskon hjälpa till. Men jag har inte allt i som man ska ha
penna Skrivet av Bea
Jag var sugen på lite kakbak och hittade då hit (sambon hade varit här och kollat på köttfärslimpa, så det blir väl det till middag kan jag tro) och hittade detta lätta recept! Annars brukar jag sno ihop kolakakor m. ingefära när jag behöver nåt snabbt, men detta funkade alldeles utmärkt! 16 st stora kakor blev det, smakar toppen! Tror jag ska ha i lite vaniljsocker nästa gång för lite tryck i grejerna.

Jag minns att mormor alltid brukade ha rullade havreflarn när jag var liten att ha i glass och till kaffet. Det ska jag göra nästa gång.
Ha en bra dag!
penna Skrivet av Jeanette
Havreflarn är jätte gott i rabarberpaj..
skala ock haka rabarber i ungefär lika stora bitar (på längden) sen tar ni och blandar detta med lite socker..
Sen över rabarberna så häller man på havre flarns smeten skaka lite i formen så de åker ner i springorna ock in i ugnen med samma tempratur som havre flarns receptet
Titta till pajen då och då för att se på ytan som ska vara som ett havreflarns täcke stick även ner en prov sticka för att titta till innehållet
Ser allt bra ut ock de inte är så himla kladdigt så serverar man pajen med KALL vaniljsås (ej kokt eller hemma gjord) Ekströms helst det är godast så

Lycka till!! :)
penna Skrivet av fanny och alexandra
dom vart inte så goda för vi råkade ta 1/4 MATSKEDAR bakpulver istället för teskedar xD Haha så det blev väl inte så gott men det hade säkert blivit det om vi inte gjort fel.. Pappa känner ingen skillnad iallafall. Haha! :) hehe hälsningar 2 besvikna bagare =)hej dp
penna Skrivet av Therese
Svar till Julia. Gör aldrig dubbelsats av dessa! Om du gör två enkla satser så ska du se att det blir bättre. Lycka till.
penna Skrivet av Maja Och Lisa
Jag och Lisa ska göra Havreflarn och chokladbolllar och sälja till vårat lag för vi ska få nya jackor och träningsbyxor med intialer.
Så om det kommer två tjejer och säljer havreflarn och chokladbollar för Brommapojkarna så är det vi eller några andra i vårat lag.
penna Skrivet av Susanne
Svar till Julia: Om det klibbar ihop kan du behöva värma på lite, var dock försiktig och värm på svag värme annars kan det bli bränt. Annars, ju snabbare du rör ihop det desto mindre hinner det kallna och klibba ihop.
penna Skrivet av Julia
Vet inte vad jag gör för fel! Bakade dessa igår, dubbel sats och hade i fullkornsvetemjöl. Blev supergoda och såg ut som havreflarn ska. Jättelätt att diska kastrullen med då ingenting alls klibbade fast i den. Idag gjorde jag exakt likadant, dubbel sats och samma mjöl. Men när alla ingredienserna var blandade var smeten klibbig och fastnade i kastrullen. Nu ser de ut som små mjuka kakor, inte alls som havreflarn! Gjorde ett nytt försök, min pojkvän dubbelkollade när jag rörde ihop allt men resultatet blev detsamma - misslyckat! Har jag fått en förbannelse över mig eller vad är det frågan om?!
penna Skrivet av Mumrick
Enkla, snabba och goda! Helt suveränt med ingefära i!!! Tack!
penna Skrivet av Lillin
Sugergoda!!
penna Skrivet av martina
det går fint att blanda i ett par matskedar sesam eller linfrön. då blir de lite fiberberikade.
penna Skrivet av Mikael
Frun klagade på att vi inte hann till affären innan de stängde, hon var så sugen på kakor då det var den tiden i månaden. Akut så googlade jag på kakor. Här är jag och havreflarnen i ugnen. Hoppas det smakar :)
penna Skrivet av Fannie
Hej!
Vi köpte våra ingredienser på "våmmelivs" fast de hade blivit ännu godare om de va köpta på kungsmässan! WE LOVE KUNGSMÄSSAN!!!
penna Skrivet av Gunnsan
Försvinnande goda, skall göra en sats till i dag :)
penna Skrivet av lyra stillman
Jag älskar havreflarn, och dom här var jätte goda!
penna Skrivet av Anna
I stort sett det enda jag kan baka utan ann ställa till det...hehe

Grymt gott och enkelt, perfekt för oss nybörjare!
penna Skrivet av malin lindholtz
jag älskar havreflarn.
Dom är så goda.
jag bakar dom varje basket match.
penna Skrivet av Henke
Jädrans va gött de blev! Funkade jättebra med kanel!
penna Skrivet av Karin
Mums, jättegoda, snabba och enkla! Hade ingen ingefära men kanel fungerade riktigt bra.
penna Skrivet av Susanne
Svar till alda: Du kan ta flytande margarin, fullkornsvetemjöl istället för vanligt vetemjöl och råsocker istället för strösocker. Då blir det lite nyttigare.
penna Skrivet av alda
kan man göra nyttigare havreflarn elr?
penna Skrivet av BM
Vilken kul idé med att använda ingefär som smaksättare. Inte de första krydda som flyger i mitt huvud. Tänker också göra ett försök med kanel.
penna Skrivet av Susanne
Svar till Karin: Tack för ditt tips, jag har lagt till det i receptet!
penna Skrivet av Karin
mina fastnade ocksa, men sa kom jag ihag det gamla tricket med att pensla kallt vatten pa baksidan av bakpapperet, funkade toppen!
penna Skrivet av Susanne
Svar till nelly: Nej det finns recept på havreflarn utan sirap också. Dock vet jag inte hur det här receptet skulle bli om man bara uteslöt sirapen. Sirapen ger ju en viss kolasmak som man inte får om man tar bort den.
penna Skrivet av nelly
måste man ha sirap i havreflarn
penna Skrivet av Sarah
Mina fastnade oxå på pappret sist (antagligen dåligt papper) men mannen åt lika glatt med papper! Har köpt teflonmatta till ugnen nu så förhoppningsvis går det bättre denna gången!
penna Skrivet av Helena
Håller med webmaster. De här fastnade inte alls och var dessutom otroligt goda. Tack för receptet (som var sjukt mycket enklare att göra än rutiga kokbokens recept!)
penna Skrivet av Gina Widén
Hej. Jag ville bara säga att det kan vara skillnad på bakplåtspapper och bakplåtspapper. Det finns tyvärr de som är "mindre bra". Jag hoppas Du får bättre lycka nästa gång!
penna Skrivet av nina
Jag fick inte heller bort dom från bakplåtspappret så jag fick slänga alla havreflarnen...det var synd.
penna Skrivet av Susanne
Svar till ida: Är du säker på att du inte använde smörgåspapper eller något annat obehandlat papper. Bakplåtspapper är behandlat på ett särskilt sätt så att i princip ingenting fastnar på det. Jag har aldrig varit med om att några kakor fastnat på det, särskilt inte de sorters kakor som innehåller mycket fett. De brukar aldrig fastna.
penna Skrivet av ida
jag får ialf inte bort dom från bakplåtspappret så jag fick slänga dom!
penna Skrivet av ANONYM
MIN SYRRA ÄLSKAR VERKLIGEN HAVRE FLARN.OCH NU HAR HON ÖVER TALAT MIG ATT BAKA DOM MED BLÅBÄR.NU SKA VI SE HUR DET FUNKAR.
penna Skrivet av Susanne
Svar till anonym: Du kan prova att utesluta både ingefära och sirap men de kommer inte att få samma goda smak.
penna Skrivet av anonym
Måste man ha ingefära och sirap vad händer om man inte har de?
någon som vet?
penna Skrivet av Frida
min favorit kaka
penna Skrivet av Susanne
Svar till Marie: Det blir nog en annan smak med mörk sirap. Jag har inte provat så jag vet inte men man brukar aldrig, vad jag vet, använda mörk sirap i kakor.
penna Skrivet av marie
kan man ha mörk sirap också ?
men dom var jätte goda !
penna Skrivet av elsa
woow jätte godaa - verkligen
penna Skrivet av Emanuel
Gott. Smakar som daim. Men jag glömde ingefäran. Det får bli nästa gång. Grattis Noa 2 år, kalas i morgon.
penna Skrivet av festisen
hitta detta recept nu! tänker genast baka det till festen ikväll .. tack på förhand!
penna Skrivet av Linda
Jättegoda! Spännande med den (iaf till havreflarn) lite annorlunda ingefärasmaken :)
penna Skrivet av anh =P
de var jättegoda (; och jag ska baka det redan nu! xD en gång glömde jag mjölk så det blev ingen havreflarn alls! men nu ska jag baka det så hoppas inget blir fel! :D
penna Skrivet av :P - 10-åring
Muuuuuums! Dom blev lika goda utan ingafära. Hade inte de hemma :P
penna Skrivet av :P
Kakorna kallnar nu, :P Tycks vara jätte gott!! :D
penna Skrivet av Susanne
Svar till Cisse: Det kan vara svårt att få dem exakt runda, men mina brukar bli hyfsat runda i alla fall. Jag klickar bara ut smeten. Jag försöker inte breda ut den på något sätt. Kanske kan det också på din ugn?
penna Skrivet av Cisse
Hur får man dom enklast att bli runda? Mina bara flyter ut och blir väldigt ojämna..
penna Skrivet av gottigott
Mmm.. jätteeeeGOTT!
penna Skrivet av Ellinore
Jättegott!
penna Skrivet av Linda
Riktigt enkelt att göra och de blir underbart goda
penna Skrivet av Cissi
SMASKENS!
penna Skrivet av Anna
Ja, visst är de goda! Men de man köper i affär smakar för mycket ägg och så är de i fel konsistens (tycker jag), så satsa på egna!
penna Skrivet av Toppinglan
Favorit. Tips! Gör chokladkräm och lägg mellan två havreflarn. GOTT.
penna Skrivet av mimy
Havreflarn är jättegoda men dom kanske ser konstiga på det fotot. Dom är så goda att man inte kan sluta äta dom! Man kan också köpa dom i affärerna!
  1