Kommentarer till Hasselbackspotatis - Sida 2

"Klassisk hasselbackspotatis som blir otroligt god! Enkel att göra om följer tipsen i receptet. Bilder steg för steg."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

penna Skrivet av Tack ... 2008-06-17 09:20
Jag testade det med att ha bacon emellan och det kan jag verkligen rekomendera det var super gott ...
penna Skrivet av hans menzel 2008-04-27 11:08
Brukar dessutom ta lite bacon i och mellan en del av potatislamellerna och kan då oftast inte sluta att äta........jättegott ! Prova!!! Lärt mig den varianten i Schweiz ! Hej på alla glada kockar !!
penna Skrivet av Peter Röe 2008-04-12 16:05
Gott till grillen. Perfekt.
penna Skrivet av Cassie 2008-04-10 19:17
man kan byta ut ströbrödet mot riven ost.
Gott det också!
penna Skrivet av kassie 2008-03-29 23:22
Gott! Det är både något vuxna och barn gillar!
penna Skrivet av Marty 2008-03-28 18:24
Mamma brukade göra dessa när jag bodde hemma, nu är det min tur att försöka. Hoppas killen blir nöjd...
penna Skrivet av Mummsarn 2008-03-01 16:50
Det blev succe !
penna Skrivet av Marie <3 2008-03-01 15:33
MUMMMS ;D
penna Skrivet av norrlandsflickan 2008-02-19 18:29
hoppas det gått bra för er andra.. jag ska ge mig på dem ikväll.. för att bjuda sambon på...
penna Skrivet av Restaurangkillen 2008-02-14 12:15
Alla hjärtans dag idag och har bestämt mig för att bjuda flickvännen på Entrecote med Hasselbackspotatis och rödvinssås. Tack för instruktionerna! Hoppas det går bra nu. :) mvh, Restaurangkillen.
penna Skrivet av Fredrik Bengtsson 2008-02-01 19:42
Jag följde receptet! min sambo älskade dom!! jättegott! tack!
penna Skrivet av maljan 2008-01-24 13:41
kan absolut inte laga mat, & ska bjuda hit killen på middag.. hoppas de blir bra !
penna Skrivet av cecilia 2008-01-20 15:23
gjorde de här idag och de blev jätte goda!!!
penna Skrivet av matte 2008-01-13 19:25
töntar, gott så klart men det finns ju godare, som tex min jansson.
sluta mjäka
penna Skrivet av Susanne 2008-01-06 04:23
Svar till HenrikGDahl: Jag använder aldrig papper. Jag brukar använda en ugnsform, oftast en teflonform som jag ringlar lite olja i innan jag lägger i potatisarna. För att undvika att det fastnar annars gäller det använda bakplåtspapper av god kvalitet och/eller smörja det ordentligt med olja eller flytande margarin.
penna Skrivet av HenrikGDahl 2008-01-05 19:19
Goa som attan är dom men mina fastnar i pappret vad gör man åt det?
penna Skrivet av Jag 2007-10-30 17:35
Åh jag bara älskar detta.. :D men somsagt man ska ha mycket smör så dom blir knapriga o goa.. sen undersidan e svingoo :D
penna Skrivet av nhinni 2007-09-15 16:50
Mmmm....riktigt mumsigt. Har man riktigt smör så blir det ännu godare. Duger lika bra till fest som till vardags, till kött som till kyckling.
penna Skrivet av skidde 2007-03-31 21:05
riktigt goda flådiga potatisar, ett under för livet, familjen , hunden (för maten som blir över) tack gode skapare för denna härliga och underbart gourmetsmakande rotväxt!
penna Skrivet av Alexander westman 14år 2006-12-26 19:17
jag är hos min morfar och skulle överraska honom med nåt och gjorde hasselbackspotatis och lövbit det var supergott och lätt att tillaga. perfekt till en minderårig som ska göra mat till någon :)
penna Skrivet av Elisabeth 2006-12-21 14:04
Ett strålande alternativ till den vanliga pommes frites som man har till allt.
Nu i juletid ett alternativ till potatismoset tycker tanten
penna Skrivet av Toppinglan 2006-10-12 22:38
FAVORIT I ALLA PLAN.
penna Skrivet av Marianne 2005-11-30 18:00
Blanda ströbröd + riven parmesanost i en plastpåse
Tag i de våta potatisarna och "ruska" om så att blandningen fastnar. En smörklick på och in i ugnen.
penna Skrivet av Magnus 2005-04-02 15:02
Dela först potatisarna på långsidan (en potatis blir två halvor!) och skåra sedan varje halva för sig.
Man kan med fördel strö på ost (ju mer, ju godare) på skapelserna när det är ca 5min kvar av gräddtiden.

//Magnus Månsson