Kommentarer till Gratinerad fläskfilé paprika & chili - Sida 1

"Recept på gratinerad fläskfilé med paprika och chili! Ett riktigt fest-recept som går bra att förbereda! Bilder steg för steg!"

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1   2   nästa sida
person Svar till Liselott penna Skrivet av Susanne 2016-02-21 14:53
Jag har gjort om receptet eftersom jag tycker det är bättre att använda icke smaksatta produkter utan en massa tillsatser, det är också mer troligt man har vanlig crème fraiche hemma. Men, du kan köpa den smaksatta om du vill, det är bara du tar bort paprikapulver och chilipulver. Kanske också ta halva mängden salt.
penna Skrivet av Liselott 2016-02-21 13:59
Hej varför har receptet gjorts om? Det ska vara smaksatt creme fraiche paprika och chili i det recept jag har.
person Svar till Merja penna Skrivet av Susanne 2016-02-02 20:10
Vad roligt att höra att du tyckte om det! :) Bra tips med purjolök!
penna Skrivet av Merja 2016-01-31 21:21
Det här var sååååå gott. Kommer att lagas många gånger. Tog purjolök istället för gräslök för de hade så ful gräslök i affären. Tusen tack för receptet.
person Svar till Antonia penna Skrivet av Susanne 2016-01-31 20:04
Antonia: Du har fått ett jättebra svar från Christina!
Christina: Tack för att du svarade! Det är enbart uppskattat från min sida om fler än jag svarar på frågor! Ditt svar är jättebra! Intressant att höra om dina erfarenheter av receptet och kul att du gillar mina recept! :)
penna Skrivet av Christina 2016-01-31 15:24
Svar till Antonia. Nu är det väl inte jag som ska svara här men gör ofta den här maträtten. Jag jobbar med barn och förbereder ofta maten dagen innan. I det här receptet gör jag allt klart, häller i formen och ställer in i kylskåpet tills det ska gratineras dvs till dagen därpå. Det fungerar jättebra.Testa detta. Du blir inte besviken. Det är jättegott som så många andra recept här. Med vänlig hälsning Christina
penna Skrivet av Antonia 2016-01-29 23:11
Hej:) såg att du skrev att man kan förbereda allt och gratinera sedan. Lägger du alltihop i formen då och ställer in i kylen fram tills det ska in i ugnen då?
person Svar till Anne penna Skrivet av Susanne 2015-01-28 01:17
Kul att höra! :) Tack för att du skrev!
person Svar till Anna penna Skrivet av Susanne 2015-01-28 01:07
Det var lika mycket crème fraiche, dock har jag dubblat allt i det här receptet så det blir dubbelt så mycket mat! Min tanke var att undvika smaksatta produkter i mina recept, dels för att spara pengar då dessa produkter är dyrare, dels för att naturella produkterna är lättare att hitta och man har dem ofta hemma men även för att de smaksatta produkterna innehåller diverse tillsatser, jag vill helst inte promota den typen av produkter, särskilt när det är så enkelt att krydda själv som i det här fallet med paprikapulver, chili och salt. Men annars hade jag ju kunnat ha båda alternativen. Roligt att höra att du gillar min receptsajt! :)
penna Skrivet av Anna 2015-01-20 12:01
Hej!
Jag har gjort detta tidigare och det är supergott! Jag vet dock att då innehöll receptet creme fraiche med smak av paprika och chili. Minns nu inte om det var 4 dl av den fraichen eller bara två och två naturell? Kan du inte ändra i receptet så att båda alternativen finns?
Tack för en bra sida!
Mvh
Anna
penna Skrivet av Anne 2015-01-13 17:39
Detta är så himmelsk gott. Har gjort detta några gånger. Har ris till .Det går jättebra att förbereda dagen innan . Gillar recept som går bra att förbereda. Vi fixar lunch på jobbet på Tisdagar. När det är min tur gör jag dina recept. Då vet jag att det verkligen blir gott. Hälsningar Anne
penna Skrivet av Kicki 2012-01-19 15:17
Supergott, kommer garanterat att laga det igen
penna Skrivet av Ragdoll 2012-01-02 16:36
Blev bjuden på detta på nyårsafton och det var så gott! Kommer absolut att göra denna rätt själv någon gång.
person Svar till Annika penna Skrivet av Susanne 2011-12-02 16:31
Tack för mycket bra tips!
penna Skrivet av Sara 2011-11-22 20:35
Supergott!
penna Skrivet av Annika 2011-11-20 11:23
Gjorde denna underbara rätt igår kväll. Helt fantastiskt gott. Kan varmt rekommendera den till alla. Går enkelt att byta ut mjölet till potatismjöl för de glutenintoleranta och de som är mjölk allergiker som jag själv kan enkelt göra egen paprika-chili creme fraiche. Med paprikapulver, och chilipulver i creme fraiche som är mjölkfri. Bara att röra i och låta dra en liten stund.
person Svar till Bibbi penna Skrivet av Susanne 2011-05-02 12:01
Det går vilket som.
penna Skrivet av Bibbi 2011-05-01 21:08
Ska man genomsteka eller bara bryna fläskfilen innan den åker in i ugen?
penna Skrivet av HR 2011-01-05 16:08
Gjorde denna t min bjudning på Nyårsdag. Alla gäster tyckte det var kanongott!! 10 poängare. Vi hade hasselbackspotatis till.Säkert återkommande rätt hos oss.
penna Skrivet av Emil 2010-07-09 22:49
Helt ok att kombinera med hasselbackspotatisreceptet!
penna Skrivet av Anne-Lie 2010-02-01 10:11
Supergott!
Även min kräsna dotter gillade detta. trots att hon varken tycker om svamp eller broccoli:-)
penna Skrivet av Otto 2009-10-13 11:04
Detta var verkligen en höjdare, jag använde ris istället för potatis.
penna Skrivet av Anki 2009-05-06 17:41
Det här var verkligen gott, toppen bjudmat.
penna Skrivet av therese 2009-02-13 23:48
riktigt gott var detta!!! måste verkligen rekommendera receptet!!!! sååå smarrigt det var (mums)
penna Skrivet av Lena 2009-01-18 10:53
Supergott,bjöd på detta igår, blev mycket uppskattat. Hittade inte creme fraiche med paprika och chili i affären, tog creme fraiche med soltorkade tomater och fetaost istället, blev jättegott. Bra rätt att förbereda dagen innan.
penna Skrivet av Marie 2009-01-06 15:41
Vi åt detta på nyår det var jättegott. Vi serverade detta med bandspaghetti och alla var jättenöjda.Vi lagade till 14pers. Vi tog lite naturell cremefraiche också för att få det lite mildare. Jag tror även killarna följde traditionen att ha en starköl i såsen:P Det kanske var den som gjorde det:)
penna Skrivet av Sumpa 2008-12-31 19:04
Lite ont om sås om man följer receptet tyckte vi! Men det e bara till att öka på med vätska så blir det kanon gott =)
penna Skrivet av Susanne 2008-12-30 16:08
Svar till Mari: Den crème fraichen brukar finnas i de flesta affärer. Men annars så tror jag du kan ta vanlig crème fraiche, chilipulver, paprikapulver och soltorkade tomater hackade i små bitar och salt och röra ihop det. Det blir nog gott!
penna Skrivet av Mari 2008-12-29 18:27
Hittar ingen creme fraiche med paprika/chili! Vad gör jag då? Går det med grillade soltorkade tomater i olja?
penna Skrivet av weronica 2008-11-06 20:22
super gott!
penna Skrivet av Gabbe 2008-04-06 19:35
Tillsatte lite färsk chili och dijonsenap i såsen och bytte ut klyften mot ris istället blev jätte gott. Mycket enkelt och bra recept..
penna Skrivet av Linda 2008-03-20 21:38
Super gott!
Det här lagar vi ofta hemma
fast vi skippar svampen och den rostade löken!
penna Skrivet av Pia 2008-03-16 16:43
Blev bjuden på detta av min dotter när vi hälsade på henne i Linköping. Mmmmmm så gott det var
penna Skrivet av Anki 2008-03-15 16:52
Bland de godaste rätter jag ätit! MUMS
penna Skrivet av Linda 2008-02-07 10:50
Lätt att göra och bara supergott!!
penna Skrivet av Fam.på Persbergsbacken 2008-01-27 17:22
Denna härliga Middag blev vi bjudna på Nyåret -07 av fred och Emilia, tusen tack för receptet.:-)
Superduper
penna Skrivet av Veronica 2008-01-11 09:52
Vi åt detta på nyår, det var fantastiskt gott och uppskattat av alla! Rekommenderas!
penna Skrivet av Jossan 2007-12-31 13:35
Riktigt succé här hemma!!
penna Skrivet av Donna 2007-12-11 15:26
Usch, det här var inte alls gott. Blev jättebesviken!
penna Skrivet av Sussi 2007-11-30 19:20
HEj! Jag bytte ut fläskfile mot ytterfile som är halva priset jätte gott.
penna Skrivet av A-K 2007-11-25 11:57
Jag bytte ut fläskfilé mot kycklingfilé och kalvfond mot kyklingfond.
Det blev också jättegott!
penna Skrivet av Ghada 2007-11-16 17:02
har lagat den ett par gånger nu. det är extremt gott och festligt. fast jag föredrar ris istället för potatis till det :)
penna Skrivet av Johanna 2007-11-04 16:14
Det här var en höjdare. Har just bjudit släkten på det här och skriver nu ut receptet till alla. Kanongott!!
penna Skrivet av Micke 2007-11-04 10:40
Otroligt gott +lättlagat. Föredrar dock jasminris framför klyftpotatis...
penna Skrivet av Berri 2007-10-17 20:12
Den är jätte god. muums, den e festlig och väldigt enkel och göra, fast jag bytte ut fläskfilen till oxfilen. Verkligen gott!!
penna Skrivet av Åsa 2007-10-14 11:49
Kanongott alla var jättenöjda
penna Skrivet av sofia 2007-10-09 16:36
mycket gott! jag har gjort den flera gånger. Ett tips: stek champinjonerna i 1 dl rött torrt vin. mmmmm.....
penna Skrivet av Carola 2007-09-28 09:36
Jättegott, passar bra med ris eller mos oxå. En 10-poängare, festlig men ändå lätt att göra:)
penna Skrivet av Izabelle 2007-09-11 22:13
Mycket gott!!!
penna Skrivet av Maria 2007-09-10 11:06
Väldigt god gratäng, rekommenderas.
  1   2   nästa sida