Kommentarer till Fläskkotletter i currysås med banan - Sida 1

"Gott och enkelt recept på kotletter i en god sås med curry och banan. Bilder steg för steg."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till Tomas penna Skrivet av Susanne 2017-03-08 15:47
Kul, det glädjer mig!
penna Skrivet av Tomas 2017-03-05 15:52
Älskar dina recept! Precis lagom lätta för mig att laga
penna Skrivet av Maria 2011-07-21 20:52
Enkelt och snabbt att göra även en helt vanlig vardagskväll. Vi bytte ut kotletterna mot delade kycklingfiléer. Gott tyckte båda barnen och vi vuxna med.
person Svar till Sandra penna Skrivet av Susanne 2011-05-20 18:55
Javisst.
penna Skrivet av Sandra 2011-05-18 20:04
Låter riktigt härligt! Kan man byta ut riset mot potatis är min fråga?
penna Skrivet av cagil 2010-12-28 15:19
mycket bra recept och det var jätte god!
banan och curry = perfekt!
penna Skrivet av Lantisen 2010-02-25 20:30
Riktigt gott!! På grund av anledning så tog vi solhavre istället för matlagningsgrädde och det gick hur bra som helst! (mjölk går nog också väldigt bra.) Men det här receptet kan verkligen rekommenderas i alla fall!:)
penna Skrivet av Susanne 2009-11-22 00:56
Svar till C. Jag steker hela kotletterna med ben, de brukar vara ca 1,5-2 cm tjocka.
penna Skrivet av C. 2009-11-21 17:18
jag undrar hur det är med kotletterna. om man ska steka den med stor bit eller om du hackat upp det i mindre bitar.

Mvh
penna Skrivet av marie 2009-04-05 22:20
anmäld post Posten är anmäld och väntar på att godkännas eller tas bort.
penna Skrivet av Susanne 2008-03-24 00:26
Svar till Markus: Det står inte att det ska vara en hel flaska kycklingfond. Man ska ta den mängd kycklingfond som motsvarar en tärning vilket brukar vara 1-3 msk. Jag ska förtydliga receptet så att det inte går att missförstå detta.
penna Skrivet av Markus 2008-03-22 17:39
Är inte riktigt säker på att det ska vara en hel Flaska kyckling fond :S..Det blev otroligt salt och gick inte att äta. Men säkert en miss av mig.
penna Skrivet av AL 2007-02-17 19:26
Jag gjorde med kycklingfiléer istället, och det funkade bra. Om man gillar banan kan man ta lite extra. Gott!
  1