Kommentarer till Fisk i kokoscurrysås - Sida 1

"Enkelt recept på fisk med kokosmjölk, röd curry, och citronpeppar. Mycket gott och klart på 25 minuter."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till Carina penna Skrivet av Susanne 2017-02-17 10:34
Trevligt att du tycker så! Tack för att du skrev!
penna Skrivet av Carina 2017-02-16 21:03
Denna rätt kommer jag att laga fler gånger. Om det var gott dag ett blev maten ännu godare dag två. Tack för ett bra recept.
penna Skrivet av Sara 2009-12-03 19:03
Jag la till färsk ingefära och chili i såsen, det var kanongott. Dessutom inspirerades jag av ett annat fiskrecept här, och strödde kokos över. Serverade med couscous och toppade med färsk koriander. MUMS!
penna Skrivet av Anders 2009-01-17 19:20
Om du har tunna fiskfiléer så gör du klokast i att steka dem någon minut per sida, och sen ta upp dem. Annars är det lätt att fisken delar sig. Följ sen receptet med kokosmjölken etc. och när rotfrukterna är precis lagom kokta så lägger du tillbaka den färdigstekta fisken ovanpå och låter dem koka med ett par minuter.
Lite salt kan också behövas, efter behag!
penna Skrivet av Susanne 2008-07-18 23:24
Svar till Calle: Jag gjorde allt i en stor stekpanna (28 cm i diameter) och det gick bra. Rotfrukterna blir mjuka ändå för när man använder lock till stekpannan så blir det ordentligt genomstekt/kokt av den höga värmen.
penna Skrivet av Calle 2008-05-19 20:46
Nja, allt detta fick ju inte plats i en stekpanna... Körde i en kastrull o då täcktes ändå inte rotfrukterna...
  1