Kommentarer till Fiberrika brytbröd - Sida 1

"Gott, luftigt, saftigt och vackert brytbröd som dessutom är fiberrikt. Enkelt recept, bröden bakas snabbt och läggs tätt på en plåt."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till Olena penna Skrivet av Susanne 2013-11-01 11:10
Roligt att höra! :)
penna Skrivet av Olena 2013-10-31 11:36
Hej! Tack för recept!!! Mina barn älskar mumsa den bröd! Jätte gott!!!
person Svar till Sara penna Skrivet av Susanne 2012-09-21 17:43
Tack, roligt att höra! :)
penna Skrivet av Sara 2012-09-21 16:36
Idag bakade med naturell yoghurt, blev jätte goda, hela familjen var nöjda :) ( det är stor roll för mig)
Nästa gång ska prova med kesella ;)
Tack för dina recepter. Bästa sajten :)
person Svar till Sara penna Skrivet av Susanne 2012-09-17 01:13

Ja det borde gå bra med turkisk yoghurt eller vanlig naturell yoghurt eller filmjölk. Faktiskt så går det nog även bra att bara utesluta kesellan också, dock kanske man ska hälla i någon matsked olivolja eller matolja i degspadet då.

Skriv gärna hur det blev om du provar!

penna Skrivet av Sara 2012-09-17 00:16
Kan man byta kesella till turkisk yoghurt el mot nåt annat. ?
penna Skrivet av Maria 2010-09-24 10:58
Jag penslade med lite ägg och strödde pumpa- och solroskärnor över. Blev jättegott.

Fick ha flera deciliter extra specialvetemjöl dock.
penna Skrivet av Vera 2010-09-13 22:32
Ååh, detta är gott bröd! Funkar utmärkt att byta ut sirapen mot honung och byta ut hälften av vetemjölet mot kli och groddar. Prova slänga i ett tärnat äpple eller lite torkade tranbär!
penna Skrivet av Matilda 2010-08-31 19:15
Jättegott bröd, det blir väldigt saftigt av kesellan och festligt när man får bryta:)
penna Skrivet av Nadia 2009-12-13 00:20
Vill bara säga att jag lyckades baka bröden!! jag har aldrig lyckat så bra vilket de är jätte goda o nyttiga!!
penna Skrivet av Susanne 2009-02-05 00:57
Svar till ....: Bullarna penslar man efter de varit i ugnen.
penna Skrivet av ..... 2009-01-29 22:52
Ska man pensla bullarna innan eller efter de varit i ugnen? Tack på förhand!
penna Skrivet av Camila 2009-01-06 10:20
vetekli = wheat bran
penna Skrivet av Susanne 2008-12-17 10:58
Hej, jag bor också utomlands och har försökt få tag på vetekli. Enligt tyda.se är det engelska ordet pollard, men det finns inte att få tag på. Är det någon som vet det korrekta ordet på engelska för vetekli?
penna Skrivet av Per 2008-05-15 10:15
Kesella är Arlas varumärke på kvarg. På engelska heter det quark, leta efter det
penna Skrivet av JANICCEE 2008-05-15 10:07
Bor utomlands och har inte tillgång till Kesella. Vad kan man ersätta med??
penna Skrivet av ellolly 2008-03-21 18:42
vi åt såna fast sen råkade vi ta i lite mera av sirapen pröva det, det blev skit gott!!
penna Skrivet av birgitta 2007-11-12 12:04
Bakade rågflingebullar med havregryn i går. De blev jättegoda
penna Skrivet av abdi 2007-09-04 17:48
wow det var nice bröd måste man säga lätt o göra
penna Skrivet av Jag 2007-08-10 15:37
Nån somvet näringsvärdet?
penna Skrivet av Josefin 2007-05-29 15:33
Jag jobbar som hälsokost rådgivare och vill bara säga att ur hälsosynpunkt är det här brödet superbra. Mycket fiber och inget onödigt socker ! Istället för socker och ohälsosamma sötningsmedel används sirap, vilket är ett naturligt socker. Vetemjöl special är inte onyttigt, men det finns såklart alltid ett bättre alternativ. Byt ut med grhamsmjöl eller dinkelbröd.

MvH josefin

Om ni har frågor eller annat kan ni kontakta mig på med.form@hotmail.com
penna Skrivet av Susanne 2007-04-15 12:15
Dessa bröd innehåller mycket fibrer men vill du äta hälsosamt bröd så finns det andra recept på bröd som är betydligt mer hälsosamma. Vetemjöl special och sirap som detta bröd innehåller är inte så bra.
penna Skrivet av Patricio 2007-04-13 15:27
Men hur bra är detta bröd ur hälsosynpunkt?
penna Skrivet av Eba 2006-11-03 19:03
blev jätte bra ni borde försöka det hemma ni med..=)
penna Skrivet av Pricilla 2006-08-05 10:11
Vilket gott bröd! Jo jag var också tvungen att blanda mer mjöl. Men det brukar vara så med de flesta recepten, alltid mer mjöl.
penna Skrivet av Andrea 2006-04-21 18:33
Jag var tvungen att blanda i ungefär 4-5 dl mer mjöl för att degen skulle släppa... fick ni också det så?
penna Skrivet av Samuel 2006-04-14 21:06
Jag la i solrosfrön och sesamfrön istället för groddarna. Blev kanon bra!
penna Skrivet av Nina 2006-01-11 13:52
Jättegott o smidigt bröd att baka.. Hade tyvärr glömt att köpa grahamsmjöl så istället användejag mig av grovt rågmjöl.. Riktigt Mumsigt!! tack för tipset!
  1