Kommentarer till Dumlekakor

"Recept på dumlekakor. Mjuksega goda småkakor med dumlekola som är superenkla att göra. Bilder steg för steg."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord:  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Caro
Misstänkte det men ville vara säkert. Min kompis gjorde dem och dem var såååååå goda så jag vill inte göra fel :)
besökare Svar till Caro penna Skrivet av Susanne
Vanlig ugn, d.v.s. över- och undervärme är det som jag menar om jag inte skrivit något annat. Det gäller alla recept.
penna Skrivet av Caro
Hej undra om det är 175 grad varmluft eller ”vanligt”????
besökare Svar till Wilma penna Skrivet av Susanne
För mycket vetemjöl är nästan alltid anledningen till att det blir så.
penna Skrivet av Wilma
Mina vart smuliga men goda vad gjorde jag fel??
Mvh wilma
besökare Svar till Lisette Olsson-Mayr penna Skrivet av Susanne
Ja det kan man men chokladen kan få lite tråkig färg (får ofta vita strimmor).
penna Skrivet av Lisette Olsson-Mayr
Kan man frysa Dumlekakorna?
Mvh Lisette
besökare Svar till Sara penna Skrivet av Susanne
Glömde du kanske bakpulver? Kul att du tycker om mina recept! :)
penna Skrivet av Sara
Hej! Älskar denna kakan och har gjort dem flera ggr. Men idag när jag gjorde dem så blev dem Nästan helt platta. Har jag för mkt smör i då eller har dem varit inne för länge? Hade dem inne i 10 Min sen fick dem svalna. Men dem blev super goda ändå men platta och tråkiga. Super fina recept har ni och det är kanon med bilder till 👍🏻 Med vänlig hälsning, Sara
besökare Svar till Karin penna Skrivet av Susanne
Kul att du tyckte om dumlekakorna!
penna Skrivet av Karin
Brukar aldrig baka men dessa var verkligen väldigt lätta att göra och fantastiskt goda. Tycker det är jättebra att det är bilder till receptet.
besökare Svar till Charlotta penna Skrivet av Susanne
De håller sig flera veckor, minst 3 veckor i alla fall. Dock kan det hända att de inte ser lika goda ut om saltet ovanpå smälter (för mig hände det när jag hade dem utomhus, men kan ha berott på temperaturväxlingar också som man inte har i ett kylskåp).
penna Skrivet av Charlotta
Hej,

Hur länge kan man förvara Dumlekakorna i kylskåpet innan de bli gamla? :)
besökare Svar till Isabelle penna Skrivet av Susanne
Roligt att höra att du gillar receptet! :)
penna Skrivet av Isabelle
Bland de bästa kakorna jag gjort! Så enkla, goda och resultatet ser proffsigt ut. Uppskattades av hela familjen.
besökare Svar till Pernilla penna Skrivet av Susanne
Trevligt att du tycker om dumlekakorna! Tack för att du skrev!
penna Skrivet av Pernilla
Supergoda och enkla att göra. Viktigt dock att margarinet/smöret är riktigt rumsvarmt för att få dumlen att sjunka in i smeten. Supergoda även efter förvaring i frys 😊
besökare Svar till Sofia penna Skrivet av Susanne
Kul att ni tyckte om dem! :)
penna Skrivet av Sofia
Jag bakade dessa till min pappas årsdag och gästerna tyckte verkligen om dem! Väldigt gott!
besökare Svar till Sara penna Skrivet av Susanne
Chokladen kan bli lite missfärgad i frysen så det finns en risk för att de inte blir lika fina att titta på men de kommer hålla sig smakmässigt i minst 3 månader. Låt dem tina i rumstemperatur.
penna Skrivet av Sara
Hejsan, undrar om man kan förvara dessa kakor i frysen och om de fortf håller sig goda när man tinar dem och isf hur länge kan man förvara de i frysen? Tack för svar! MVH Sara
besökare Svar till Erika penna Skrivet av Susanne
Ok, vad bra! Jag får prova det nästa gång! Tack för att du skrev det! :)
penna Skrivet av Erika
Jag gör alltid i pappersformar och det fungerar superbra.
besökare Svar till Kerstin penna Skrivet av Susanne
Jag tror det blir svårt att få upp kakorna ur muffinsplåten utan att de går sönder. Jag skulle nog hellre prova muffinsformar i papper men det är risk att det kan fastna i pappret och/eller att de inte håller formen när de gräddas. Kanske fungerar det att sätta pappersformar i en muffinsplåt. Men jag har inte provat så jag vet inte. Aluminiumformar är ju dessutom ganska dyra så det hade varit bättre om det gick att använda pappersformar. Om du eller någon annan provar pappersformar, skriv gärna hur det blev!
penna Skrivet av Kerstin
Känns inte så miljömedvetet med aluminiumformar. Borde väl gå att använda " muffinsplåt"
  1