Kommentarer till Dillkött - Sida 1

"Klassiskt recept på dillkött som du kokar i en stor gryta med krondill eller vanlig dill och sedan gör en god dillsås på spadet. Enkelt och billigt storkok!"

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Jenny 2018-03-03 19:22
LCHF tipset.. inte bara socker man ska hoppa över. Man kan inte reda med vetemjöl heller.
penna Skrivet av Anki 2018-03-03 17:03
En hel matsked är på tooook för mycket socker per sats sås! Fick göra ytterligare sås med köttspad som blev över för att späda. Det är ju en smaksak, men jag skulle rekommendera att ni provar er fram försiktigt med sockret. Och ha koll på styrkan på ättikan, förstås.

Annars tummen upp som vanligt. Världens bästa receptsajt.
penna Skrivet av Björn 2018-02-18 09:44
Never mind, såg nu att stjälkarna används till köttet medan kvistarna används till såsen :)
penna Skrivet av Björn 2018-02-18 09:42
Ska det vara lika mycket dill i såsen som i köttkoket? Det står nämligen inte hur mycket dill det ska vara.
person Svar till Carina penna Skrivet av Susanne 2017-02-17 10:35
Härligt! Tack för att du berättar!
penna Skrivet av Carina 2017-02-12 20:17
Mycket gott och hela familjen uppskattade maten.
person Svar till Tony G penna Skrivet av Susanne 2016-05-08 15:07
Varsågod! Kul att du tycker om mina recept och tack för att du skrev!
penna Skrivet av Tony G 2016-05-05 16:18
Tack snälla för enkla och supergoda recept
person Svar till elgie penna Skrivet av Susanne 2016-01-08 15:06
Man kan om man vill ha en äggula i såsen. Det står i receptbeskrivningen. Om något är oklart, fråga gärna!
penna Skrivet av elgie 2016-01-06 11:53
vad ska man göra med ägg gula då?
person Svar till Emma penna Skrivet av Susanne 2011-08-19 02:09

Jag kan bara hålla med, vispgrädde är godast! Dessutom fritt från e-nummer/tillsatser. För den som tycker det blir för fett rekommenderar jag att blanda vispgrädde med vatten, då får man "matlagningsgrädde" utan e-nummer/tillsatser och dessutom mycket billigare.

Jag ska prova ta mera grädde nästa gång jag lagar detta!

penna Skrivet av Emma 2011-08-18 12:47
visserligen gjorde jag på vanlig dill, men det blev supersuper gott... smakade bättre än jag minns... bytte ut till 40% grädde och hade nog i 1,5 dl... det smakade som sakt gött!
penna Skrivet av Åsa Löfgren 2007-09-18 15:47
Man kan ta kyckling i stället griskött eller nötköttet.
Jag kör med kycklingfile så gör man lika dan på dillkött.Det är jätte god de också.Mums var gott det är eller hur va.
  1