Kommentarer till receptet på Dillkött - Sida 1

Skriv gärna en kommentar till receptet på Dillkött.

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
   kommentar  Skrivet av  elgie  2016-01-06 11:53
vad ska man göra med ägg gula då?
 svar  Svar till  Emma    kommentar  Skrivet av  Susanne  2011-08-19 02:09

Jag kan bara hålla med, vispgrädde är godast! Dessutom fritt från e-nummer/tillsatser. För den som tycker det blir för fett rekommenderar jag att blanda vispgrädde med vatten, då får man "matlagningsgrädde" utan e-nummer/tillsatser och dessutom mycket billigare.

Jag ska prova ta mera grädde nästa gång jag lagar detta!

   kommentar  Skrivet av  Emma  2011-08-18 12:47
visserligen gjorde jag på vanlig dill, men det blev supersuper gott... smakade bättre än jag minns... bytte ut till 40% grädde och hade nog i 1,5 dl... det smakade som sakt gött!
   kommentar  Skrivet av  Åsa Löfgren  2007-09-18 15:47
Man kan ta kyckling i stället griskött eller nötköttet.
Jag kör med kycklingfile så gör man lika dan på dillkött.Det är jätte god de också.Mums var gott det är eller hur va.
  1