Kommentarer till Chokladmuffins - Sida 2

"Recept på mycket goda stora chokladmuffins med chokladbitar och hallon om man vill. Bilder steg för steg."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

penna Skrivet av sophie stiernblad 2010-01-25 14:34
anmäld post Posten är anmäld och väntar på att godkännas eller tas bort.
penna Skrivet av Susanne 2010-01-25 12:30
Svar till Anna: De här muffinsarna blir inte så sega, de blir mjuka. Vill du ha sega muffinsar rekommenderas kladdmuffins. Vill du göra mindre normalstora muffins så gräddar du dem i mitten av ugnen i 200°C i ca 15 minuter.
penna Skrivet av Susanne 2010-01-25 12:27
Svar till Alexander: Det kan gå att ersätta bakpulvret med halva mängden bikarbonat, men jag har inte provat det. Bakpulver är en ganska viktig ingrediens så min rekommendation är att du köper hem det innan du börjar baka. Bakpulver innehåller bikarbonat. Utan bakpulver (eller bikarbonat) kommer du få platta muffinsar. Läs gärna mer om bakpulver och bikarbonat genom att klicka på bakpulver i ingredienslistan.
penna Skrivet av degha 2010-01-24 16:50
mmmmmmmmmmm det vart gått
penna Skrivet av Anna 2010-01-20 14:38
Hej hej! Muffinsarna ser väldigt goda ut och jag tänkte testa att baka dem men jag har ett par frågor först... Blir de lite sega eller blir de som vanliga muffins (jag vill gärna ha dem lite kladdiga så jag tänkte isf att man kunde minska lite på gräddningstiden)? Om man använder vanliga muffinsformar (inte såna där extrastora amerikanska muffinsformar utan "normalstora"), hur länge ska man grädda dem då måntro? Och sen undrar jag även om du tror att man fortfarande ska grädda dem mitt i ugnen om man har vanliga pappersformar?
Tack på förhand!
/frågvis och baksugen
penna Skrivet av Alexander 2010-01-19 20:18
Måste man ha med bakpulver, eller kan man ta något annat istället för det ? Hjälp ? :)
penna Skrivet av Ida Mallmin & Monia Lönn 2010-01-11 15:44
Smeten är visst så god att man inte får smaka någonting. Min kompis springer bara ifrån mig när jag ska smaka på smeten :'(
penna Skrivet av linnea o emma 2010-01-07 15:26
lätt att göra och resultatet blev super smarrit:D
penna Skrivet av lisa 2009-12-24 18:27
jätte gott
penna Skrivet av bella 2009-12-02 12:01
Gud så godaa!! Jättebra recept! Verkligen :)
penna Skrivet av Bec 2009-11-25 13:01
Grymt goda muffins!!!
Choklad galen som jag är tog jag Lindts 70% choklad i , hur gott som helst.
Mosade i två bananer i halva satsen, det är oxå att rekomendera!!
Tack för en bra sida =0)
penna Skrivet av Susanne 2009-11-10 02:54
Svar till Ludde: Tack för din kommentar! Jag håller med, det tar längre tid så jag ändrar det nu!
penna Skrivet av Ludde 2009-11-09 17:32
Tack för jättegoda muffins! Men det tar ju mycket längre tid än vad som står.
Ett tips är att inte skippa hallonen. Det behövs lite sött. Annars goda!
penna Skrivet av Nazmee 2009-11-07 22:16
Åhh gud! va gott det ser ut:) Jag har alltid viljat lära mig hur man gör Chokladmuffins.

Jag ska göra det kanske under helgen så får jag berätta hur det gick:)
penna Skrivet av Susanne 2009-10-31 13:50
Svar till amanda: Kul att du gillar min receptsajt! Hoppas också dina muffinsar blir goda! Trevlig helg! ;)
penna Skrivet av amanda 2009-10-30 12:50
Ni har juh en jätte bra sida det är den bästa ni är mkt bättre än recept.nu hoppas mina muffinsar bli goda pusshej ;) <33
penna Skrivet av amanda 2009-10-30 12:47
Tack nu ska jag baka till pappa ;)
penna Skrivet av julia 2009-10-29 12:03
tack nu ska jag baka till mamma det blir gott får man hoppas
penna Skrivet av Sofie 2009-10-25 20:20
Tack för tipsen och tack för en bra sida.
penna Skrivet av Susanne 2009-10-25 11:06
Svar till Sofie: Du kanske ska vänta några extra minuter innan du tar upp dem ur formarna. Sedan brukar jag använda en sked för att trycka loss kanten runtomkring och sedan för jag ner skeden under muffinsen. Senast lyckades jag få upp alla utom 1 som toppen lossnade på. Ett annat tips om muffinsarna inte vill lossna kanske du ska prova att smörja formarna bättre. Annars finns ju även engångsformar i papper, då slipper man ju lyfta muffinsarna ur formen.
penna Skrivet av Sofie 2009-10-24 13:15
Ja de smular när jag tar upp dom ur formarna. Toppen lossnar och resten bara smular isönder.
penna Skrivet av Susanne 2009-10-24 02:19
Svar till Sofie: När smular de sönder? När du tar upp dem ur formarna?
penna Skrivet av Sofie 2009-10-23 18:05
Tack för en massa underbara recept. Men vad gör jag för fel, mina muffinsar bara smular isönder?!
penna Skrivet av Susanne 2009-10-20 17:16
Svar till Jullan: Nej inte rinna ut men de växer ju uppåt ovanför formens kant precis som du ser på mina bilder.
penna Skrivet av Jullan 2009-10-20 17:08
Den här hemsidan e verkligen toppen!!! Men ska dom verkligen rinna ut över kanterna på muffinsformerna????? <3<3<3
penna Skrivet av Jullan 2009-10-20 17:03
Dom blev jättegoda!!!! Och det var enkelt att läsa med hjälp av bilderna. Men ett bra tips som jag prövade är att byta ut florsockret ovanpå till chokladruteglasyr!!!! Då blir de super!!!<3<3
penna Skrivet av ranya 2009-10-10 15:59
ser sååå himla gott ut muuummms jag vill ha muffins jag vill ha muffins haha
penna Skrivet av Anna 2009-10-06 15:27
det blev bra och det vart jätte god
penna Skrivet av emma 2009-09-15 21:16
Står o väntar på att mina muffins ska svalna och känner ett starkt behov av att äta upp alla....mmm... Mina blev inte kanske inte så fina men luktar gudomligt. Tack för en bra sida att hitta bra recept på och där det förklarar hur man ska göra så det känns enkelt.
penna Skrivet av Susanne 2009-09-14 23:56
Svar till anna: Svårt att säga. Blev din smet ganska fast som på bilden? Du ställde in muffinsarna i mitten av en 175 grader varm ugn med över- och undervärme påslaget?
penna Skrivet av anna 2009-09-14 13:48
jag har gjort fullständig samma recept men smeten rann bara ut ur formen och till sist blev små hårda muffin , nåt tips för att smeten inte ska rinna ut från formen ??
penna Skrivet av ferra 2009-08-27 19:03
jag älskar bara muffins osv.mmm
penna Skrivet av Cecilia 2009-08-22 17:00
Sjukt goda! Om man inte gillar allt för stark kakaosmak kan man byta ut den mörka blockchokladen mot ljus. :) Bra sida för övrigt också :)
penna Skrivet av Susanne 2009-08-22 14:54
Svar till jenna 1998: De är jättegoda tyckte både jag om mina gäster!
penna Skrivet av jenna_1998 2009-08-22 08:56
är det gott eller inte har ej bakat detta nya recept
penna Skrivet av MeYlow. 2009-08-09 19:04
asså de ser gott ut men det ör inte lika gott i verkligheten:D
penna Skrivet av arg kille 2009-08-09 11:18
Svar till arg tjej: Sjukt dåligt att man inte läser hela texten så att man hittar länken till receptet, utan klagar direkt. HAH
penna Skrivet av Susanne 2009-08-02 10:46
Svar till lulu: Ja det kan man.
penna Skrivet av Susanne 2009-08-02 10:44
Svar till Jossan x2: Du kan utesluta blockchokladen. Kul att du gillar min receptsajt! ;)
penna Skrivet av Jossan x2 2009-07-31 10:26
måste det vara blockchoklad i? räcker det inte med kakao? :)
älskar denna receptsidan <3 har hittat en massa recept här, och det har gett mig bättre självförtroende i köket x)
penna Skrivet av Lilly 2009-07-30 17:27
okej.. ser gott ut kanske provar på de receptet nån gång
penna Skrivet av lulu 2009-07-30 16:47
kan man baka chokladmuffins utan vaniljsocker?
penna Skrivet av Susanne 2009-07-25 01:45
Svar till BiA: Jo det ska vara 1 msk bakpulver vilket är lite mer än man kanske är van vid. Tänk på att 1 msk är samma sak som 3 tsk.
penna Skrivet av BiA 2009-07-23 21:39
Skall det verkligen vara 1 "msk" bakpulver? Det verkar jättemycket.
penna Skrivet av Susanne 2009-07-22 22:12
Svar till arg tjej: Det är bara du klickar på bilden eller på länken "Läs hela receptet på chokladmuffins" så kommer du till receptet!
penna Skrivet av arg tjej 2009-07-22 20:16
sjukt dåligt utan recept !
penna Skrivet av lobnaniye 2009-07-15 22:06
mmmmmmmmmmmm fett god yao wallah
penna Skrivet av kalle 2009-07-11 19:23
ser jäkligt gott ut
penna Skrivet av anonym 2009-07-11 19:20
Skrev just ner hela recepten på en papper för att baka den med en kompis, de ser verkligen jättegoda ut ;) Den här sidan är otroligt bra, för både nybörjare och andra. Har lagat många recepter från den här sidan och på alla blev resultaten goda (Förutom när jag gjorde havreflarn, då blev smeten för tjockt x) ) Men, som sagt älskar jag den här sidan! ;)<3
penna Skrivet av elsa 2009-07-11 14:32
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ser god ut!!!!!!!!!!!!