Kommentarer till Chokladgodis

"Recept på supergott chokladgodis. Mycket enkelt att göra. Risk för strykande åtgång!"

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Eva
I vilken mängd kan man byta ut till sötströ?
penna Skrivet av Susanna
Hej!

Kan man byta ut strösockret mot något? Typ vaniljpulver?

Mvh
besökare Svar till johanna penna Skrivet av Susanne
Jag tror det går bra, enda skillnaden blir att de inte smakar lika mycket choklad eftersom ljus choklad är mörk choklad "utspädd" med mjölk och socker. Så det blir lite sötare och mindre chokladsmak men det blir säkert gott det med!
penna Skrivet av johanna
Hej, kan man ta ljus choklad istället för mörk eller blir de för mjuka då?
Tack på förhand
Johanna
besökare Svar till annonym penna Skrivet av Susanne
Ja du kan ta t.ex. kokosflingor eller smulade kex istället.
penna Skrivet av annonym
gör det bra om jag inte använder nötter eller mandel?
besökare Svar till Kim penna Skrivet av Susanne
Det låter nästan som du gjort fudge om du fått den sockriga smaken. Kokade du på svag värme i endast 5 min? Dock blir inte dessa jättehårda men de blir hårdare än glasyr och fudge.
besökare Svar till Fia penna Skrivet av Susanne
Se receptet på fudge.
penna Skrivet av Kim
Föll mig inte i smaken. Såg så gott ut men blev som en glasyr med nötter i.
penna Skrivet av Fia
Kan man ersätta chokladen med kakao?
  1