Kommentarer till Vit och mörk chokladglasstårta - Sida 1

"Recept med vit och mörk choklad förenade i en glasstårta. Mycket god och enkel att göra."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1   2   nästa sida
person Svar till februaritjejen penna Skrivet av Susanne 2014-12-02 00:27
Tack så mycket! Lycka till med bloggen! :)
person Svar till susnet penna Skrivet av februaritjejen 2014-11-29 11:04
Tack, för ditt svar, för jag är en tjej som gillar att baka och laga mat och vill gärna lära mig nya recept, och recepten.se är så bra hemsida, så jag försöker hitta bra recept!
Du kan också gärna kolla min blogg
februaritjejen.bloggplatsen.se

Kommentera gärna också vad du tycker om min blogg!
Med vänlig hälsning:
februaritjejen
person Svar till februaritjejen penna Skrivet av Susanne 2014-11-24 23:40
Hej, jag försöker göra alla recept enkla och tydliga. Det finns ju recept som är enklare än detta förstås. Kolla gärna igenom mina recept så hittar du säkert något som är tillräckligt enkelt. Ett tips är att klicka på "Receptkategorier" högst upp på sidan eller använda sökfunktionen.
person Svar till Nodad penna Skrivet av Susanne 2014-11-24 23:38
Yes you can do it a day before you eat it and I would put in the freezer.
person Svar till Marie penna Skrivet av Susanne 2014-11-24 23:35
Ja det skulle jag säga. Jag har nu sedan du skrev detta lagt in nya bilder steg för steg så det kanske är lättare att se.
penna Skrivet av februaritjejen 2014-11-20 19:04
Hej! Jag undrar om du skulle kunna skriva nåt inlägg om ett recept som barn kan göra, som du förstår så är jag ju barn och jag skulle gärna vilja göra dina recept, men kan du göra nåt inlägg med enklare recept. Kolla gärna också min blogg www.februaritjejen.bloggplatsen.se
Vi ses
penna Skrivet av Nodad 2014-11-20 16:31
Hey...I want to thank for all ur recept ,,I like it so much,,I do a lot of things from ur site and i love it
I want to ask u about the mörk chokladglass tårta if i can do it a day before that i eat it , and if i let it in the frys or only at the kylskåp
penna Skrivet av Marie 2014-03-07 13:07
Hej! Har gjort tårtan några gånger dock blir smeten nästan som en deg?Samt när jag ska vända i äggvitorna så måste jag arbeta in den i "degen",den blir super god ändå men ska det vara så?
Dubbelkollade receptet för att se att jag gjort rätt :P
person Svar till lilian penna Skrivet av Susanne 2012-10-17 13:07
Tack vad roligt att höra! :)
penna Skrivet av lilian 2012-10-01 13:39
den var så enkel att göra plus den var så jäkla god.
plus det var min kusins födelsedag och jag bakade tårtan till min kusin.han smakade och sa till mig att den var så himmelsk god.
tack susanne för receptet.
penna Skrivet av Sandra 2012-09-29 16:18
Testade göra denna men använde ljus choklad istället för mörk, plus att det mesta av chokladen brändes i mikron så la till lite mjölk och oboy istället.
Nu står den iallafall i frysen.
Tack för receptet, återkommer med resultat.
person Svar till mimmi penna Skrivet av Susanne 2012-01-25 17:53
Ja det stämmer! :)
penna Skrivet av mimmi 2012-01-16 18:32
Hej susanne är det du som gör dom godsakerna?
person Svar till joelle penna Skrivet av Susanne 2011-05-17 14:55
Ja det går säkert bra.
penna Skrivet av joelle 2011-05-17 12:15
Hej!!
Undrar om man kan frysa tårtan i 4dagar?
Tacksam för svar.
person Svar till Annika penna Skrivet av Susanne 2011-01-21 23:02

Ja den vita delen är som glass. Så ja när den smälter så kommer det rinna. Så du ska inte ha den mer än en timme i kylskåpet före servering.

Det går att dekorera ovanpå eftersom den är hård som glass.

penna Skrivet av Annika 2011-01-12 16:40
Hej!

den vita delen, är det som glass? Är det alltså viktigt att tårtan inte tinar för mycket så att det smälter och blir rinnigt?
Eller går det bra att tina den helt och hållet och förvara den i kylskåp till dagen efter? Hur är konsistensen på det vita? går det dekorera uppepå den eller sjunker det då in..? :)

tacksam för svar!

/Annika
person Svar till samaneh penna Skrivet av Susanne 2010-11-06 15:50
Vispa grädden hårdare. Använd elvisp.
penna Skrivet av samaneh 2010-09-14 09:50
hej. det var så gott men grädden blev lös. vad orsaken är? tack för underbara tårtor
penna Skrivet av Johanna 2010-01-27 15:37
Lätt en av de godaste desserterna jag bjudit på. Högst betyg!
penna Skrivet av Anna 2009-12-31 19:03
mmm....jätte gott perfekt
penna Skrivet av saba 2009-07-09 12:06
helt underbar!
penna Skrivet av Lillin 2008-02-26 10:35
Jättegod! Min botten blev perfekt. Däremot klantade jag mig med den vita chokladen, fick in lite vatten från vattenbadet. Fick ut det mesta, men det kändes ändå när den var upptinad. Akta er för det! Annars väldigt god.
penna Skrivet av jenny 2008-01-23 10:55
hej! mm jättegod. jag gjorde det häi i Finland.
penna Skrivet av anne 2007-12-19 19:23
hej!! Detta låter jättegott men min far har gluten kan jag byta till glutenfritt mjöl och är det nån som vet mängden då??
penna Skrivet av helene 2007-12-07 17:56
en super god o lätt gjord tårta ,, jag hade inte mörk choklad i utan ljus blockchoklad blev en favorit på barndopet många ++++++++
penna Skrivet av mallan 2007-11-09 16:44
uuuuuuuuuuuuunder bart!!!
penna Skrivet av Heidi 2007-08-29 19:15
Jättegod! Absolut en storfavorit! Tack för tipset att bara ha den 20 min. i ugnen, det ska jag testa den här gången. Ett tips är att sätta lite Baileys med i mörkchokladsmeten före den gräddas. Mmmmm...
penna Skrivet av Manuela 2007-07-12 09:45
Hej! Den är kanon gott - alla älskar den!!! (Även 3-åringar) Jag hade den i ugnen bara i 20 min. Då blir den lite kladdigare!!
penna Skrivet av Emilia 2007-04-20 17:58
den var god, men lite torr, hade hoppats på lite mer kladdkakestuket!
penna Skrivet av mia139 2007-03-17 11:23
jag tycker mkt om det!
ser väldig go!

ska göra det idag! och det ska bli jättebra!
tack för recepten!
penna Skrivet av Lillan 2007-03-15 16:52
jag ska prova den idag.. jag tänker ta frukt uppe på.. undra om det passar eller?
penna Skrivet av sebbe(L)ebba 2007-03-15 16:13
hahahah,den e en helt knäpp tårta döööh..:S sheet vad äckligt men aaa ha en "trevlig"måltid älskra dej sebbe
penna Skrivet av Josephine 2007-03-04 08:48
tycker att den blev lite torr, men annars helt OK, men gör nog inte om den
penna Skrivet av jana 2007-02-26 22:26
Tror ni att den skulle passa till barnkalas.
penna Skrivet av Gunilla Israelsson 2007-02-24 15:21
Åhhh så god den var. Nästan som en dröm, tycker ni inte det? Bland det bästa jag har ätit, och jag har ätit mycket grejer jag eftersom jag är så tjock! Ett stort + till den här underbara glasstårtan. Tack till receptsrivaren!
penna Skrivet av *anonym* 2007-02-08 19:50
kanske godaste..muuuummsss
penna Skrivet av sabbe 2007-02-01 16:29
super duper god=) men tyvärr inte det bästa jag har ätit
penna Skrivet av Tina 2007-01-30 15:44
Jätte god tårta, gjorde den till min pojkväns födelsedag och den blev uppskattad. Ett + är att den inte är så himla söt i smaken!
penna Skrivet av Patricia 2007-01-09 15:46
den är jätte god prova.:-)(-:
penna Skrivet av Vi 2 2006-12-29 19:49
Vi funderar på att göra den på nyårsafton..är den bättre en chokladcocos tårta tro??
penna Skrivet av Susanne 2006-12-28 23:29
Tack detsamma!
penna Skrivet av Marie 2006-12-28 23:27
Tack för snabbt svar!
Vi kör på den och återkommer med omdöme:)
Gott nytt år!
penna Skrivet av Susanne 2006-12-28 23:24
Hej Marie! Jag gjorde den här tårtan förra nyårsafton och alla gästerna tyckte den var jättegod!
penna Skrivet av Marie 2006-12-28 23:06
Tror ni att den skulle passa på nyårsfesten??
Låter super gott!
penna Skrivet av Ida 2006-12-25 22:36
Främst apelsinsmaken i choklad gjorde att den blev alldeles utsökt.
Fick många lovord över denna tårta - superdupergod, verkligen!
penna Skrivet av Choklad älskaren 2006-12-21 10:43
Det var den godaste tårtan jag har ätit.
penna Skrivet av Susanne 2006-11-14 22:40
Anna: Ja absolut. Den kan ligga i frysen upp till tre månader. Ta sedan upp den ur frysen och garnera den och låt tina innan servering.
penna Skrivet av Anna 2006-11-14 18:04
går denna att göra i förväg?? Dagen innan typ..
penna Skrivet av Agnesa 2006-10-08 19:51
mm..har inte provat men den ser so gooo ut
  1   2   nästa sida