Kommentarer till Cheesecake - Sida 8

"Fantastiskt god cheesecake. En frusen glasstårta med digestivekex. Mycket god och även enkel att göra med detta recept."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   nästa sida
penna Skrivet av mikymike 2007-10-20 17:46
blev bjud på detta recept för ett par år sedan och oj vilken upplevelse, tänkte prova på och göra det själv önska mig lycka till :)
penna Skrivet av Tezz 2007-10-16 13:15
om man gillar mango och kiw är deta mkt gott till detta. !!
penna Skrivet av Annie 2007-10-07 20:20
Läste att man kunde blanda ca 50g smält smör med kexsmulorna och sedan trycka ut det i botten av formen, någon som testat detta? Är det lika gott som original receptet här?
penna Skrivet av Till Jessica 2007-10-05 14:16
Du behöver absolut inte kasta cheesecaken..
Jag brukar också få lite klumpar i smeten pga ph.osten...men det försvinner..KASTA ingenting :)
penna Skrivet av Helena 2007-10-05 14:14
UNDERBAR,det är det enda sättet jag kan beskriva denna goda cheesecake på...Ni MÅSTE prova den..
Jag brukar severa med lite tinade hallon till,hallonen ska vara lite rinniga och ljumna,hallonens lite syrliga smak är underbar när den möts av cheesecakeens söta ljuvliga smak..PROVA..
penna Skrivet av ******* 2007-09-30 14:45
Min favorit ! Ni måste prova den! mycket gräddig och god!
penna Skrivet av Lina 2007-09-20 19:12
Har gjort den här cheescaken många gånger,, och blir alltid lyckad ;) Alla ni som inte har provat; MÅSTE prova!! :D hejdå. Puss
penna Skrivet av Sofie 2007-09-16 15:16
Favoriten på fester, det går även bra att ha i en hackad dubbel daim.
penna Skrivet av L-chan 2007-08-15 22:01
Jättegott! Hela familjen älskar den!
penna Skrivet av FH 2007-08-14 11:45
kanonbra recept,har gjort en om dan sen jag hittade receptet(4 st. mao) och dessutom kan jag tipsa om användandet av kesella lätt (1% fett) går alldeles utmärkt för den som vill hålla nere på fettet. halverade även sockermängden, vilket oxå funkade bra. dock kan det vara på sin plats att nämna att kakan fryser hårdare med mindre socker i. testade även Em's tips med blåbär, en klar fullträff:)
penna Skrivet av Anneli 2007-08-13 21:12
LOVE IT! Frysta hallon i smeten är ett hett tips!
penna Skrivet av Linda 2007-08-02 11:24
Åhh mmm mums..Det va så gott! vi åt hela på en gång!..Ska baka flera gånger..
penna Skrivet av Em 2007-07-29 01:35
Så himla gott! jag mosade lite blåbär och hade själva saften i smeten så att det blev lite lila..det såg mysigt ut och sedan serverade jag det med färska blåbär..smarrigt! REKOMENDERAS
penna Skrivet av Linus 2007-07-18 15:52
Ett stort tips är att byta hälften av digistive kexen mot daim. Kakan är fantastisk i vanliga fall men med daim blir den gudomlig
penna Skrivet av tommy 2007-07-15 17:05
Det är så j-la gott..mmmmm
penna Skrivet av Susanne 2007-07-11 01:24
Svar till Emma: Ja du kan ha den åtminstone i 3 månader i frysen om du vill. (Se tips.)
penna Skrivet av Emma 2007-07-10 22:00
Ska imorrn göra testa detta receptet, men jag undrar om man kan ha den inne mer än ett dygn i frysen? Hoppas att jag får svar i tid.....:D
penna Skrivet av stina 2007-07-09 20:24
Varje gång man äter den så blir man lika fövånad.... den e så otroligt god!
en variant är att riva i lte citronskal eller bara ha i lite citronsaft...
Denna cheesecake ska serveras med mixade hallon å björnbär....mmmmm =)
penna Skrivet av Pernilla 2007-07-04 19:21
Mycket bra recept och cheesecaken blev mycket bra och god....mums :)
penna Skrivet av Anonym C 2007-07-02 20:06
Asså några tjejer i klassen bjöd oss på cheesecake de va as gott MUMS hah nästan alla börja bråka om den bästa ostkakan jag nånsin ätit mums filibaba:p ANONYM C
penna Skrivet av Carina 2007-06-29 11:46
En personlig favorit i vår familj! Men det ska vara tinade hallon till... Mums! En fördel om man gillar glass, eftersom den är glassliknande.
penna Skrivet av Shirin Majed 2007-06-26 20:31
Godaste Tårta är det.Jag älskar den.
penna Skrivet av Erika 2007-06-13 15:07
Den är riktigt god!
penna Skrivet av Dessi 2007-06-11 12:06
Nu ska jag bryta mönstret (alla tycker ju att tårtan är jätte god) Jag tycker inte att den var speciellt god. Den är ju inte äklig, men absolut inget i min smak. Min mamma gillade inte heller den så mycket. Killen tyckte dock att den var god.
penna Skrivet av Susanne 2007-06-11 02:43
Vispa grädden så att den är lite "lagom", så som man brukar ha den när man äter vispad grädde till någon efterrätt.
penna Skrivet av Dessi 2007-06-09 11:04
Ska man vispa grädden hård eller ska den fortfarande vara typ rinnande?
penna Skrivet av Susanne 2007-05-17 01:46
Nej precis som Milla Nilzon skrivit så är receptet rätt. Det är inte heller på något sätt ovanligt att vispa äggulor med socker. Det är många bakverk som man gör så.
penna Skrivet av Milla Nilzon 2007-05-16 17:53
Nope äggen är HELT rätt i receptet....
penna Skrivet av Tess 2007-05-16 11:59
Tror Sofy menar att det står fel i receptet. Det är äggvitorna inte äggulorna som ska blandas med sockret. Detta har jag uppmärksammat i alla andra recept på chessecake som innehåller ägg.
penna Skrivet av Susanne 2007-05-09 23:14
Svar till Sofy: Jag förstår inte alls vad du menar med att äggulorna och äggvitorna har bytt plats???
penna Skrivet av Sofy 2007-05-09 11:06
"äggulorna" och "äggvitorna" har bytt plats, vilket gjorde att jag sumpade 3 ägg innan jag upptäckte det! annars var resultatet jättesmarrigt!!
penna Skrivet av Lotta 2007-05-07 15:22
Nu ska jag försöka mig på den! Imorronbitti kan jag ta och äta den till frukost :p
penna Skrivet av Karol 2007-04-29 17:05
Smidigt att göra dagen innan, men den räcker till fler än vad som anges i receptet, cirka 10-12 personer. Smaskens!
penna Skrivet av cheseecake lover =) 2007-04-24 16:14
Mycket god cheseecake!
penna Skrivet av ullisch 2007-04-09 20:00
jag ska gröra den här nu, få se vad det blir av den..
penna Skrivet av Malin 2007-03-30 18:38
Jag ville bara säga att jag gillar den här sidan skarpt! Har just gjort cheesecaken och hoppas den blir god. Brukar surfa runt på sidan för att få inspiration!
penna Skrivet av Hanna 2007-03-17 01:38
provade den för första gången igår. Är fast! Jättegod!
penna Skrivet av fredd 2007-03-01 19:40
flummit skriver recept visa i hop med det andra de andra vad cheesecake e ruggit gott dock , så jag får väl försöka att förstå mej på receptet
penna Skrivet av Sabina 2007-02-18 10:19
cheesecake är så jävla gott asså jag skulle kunna äta det varenda dag men då får jag ont i magen säkert
penna Skrivet av Magga 2007-02-16 20:02
Det blev jätte god..Finns det fler cheesecake recept?
penna Skrivet av Siren 2007-02-16 18:51
det ar fett gatt, alskar cheesecake mmmmmmhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
penna Skrivet av *onyttig* 2007-02-15 20:02
JÄÄÄTTEGOD! har bakat den hur många ggr som helst nu
penna Skrivet av Susanne 2007-02-12 23:55
Svar till Magga: Man måste ingenting ;) Tar du inte kexen blir det som vanlig glass bara.
penna Skrivet av Magga 2007-02-12 20:03
Måste man ta kexen?
penna Skrivet av gottegris 2007-02-02 10:26
Så otroligt god!slurp
penna Skrivet av sockersöt 2007-01-28 17:39
mm... jättegod cheesecake, ett tips: skär den direkt när du tar ut den ur frysen annars smälter den :S
penna Skrivet av Susanne 2007-01-05 02:03
Istället för philadelphiaost kan du ta yoghurt (10%), ricottaost, mascarponeost eller någon annan gräddig färskost som du gillar. Det funkar också med ännu mera vispgrädde. Det blir förstås inte exakt samma smak men det blir säkerligen gott! ;)
penna Skrivet av Hanan 2007-01-03 16:22
Hej.. vad kan man anvanda istallet for philadelphia ost?

Tack
penna Skrivet av elin 2006-12-30 19:37
vi brukar alltid ha kiwisås(mixade kiwisar) till och det blir supergott=)
penna Skrivet av Susanne 2006-12-30 18:05
Svar till Cheezy: Ja det går bra. Den kan vara i frysen 3-6 månader.
förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   nästa sida