Kommentarer till Cheesecake - Sida 7

"Fantastiskt god cheesecake. En frusen glasstårta med digestivekex. Mycket god och även enkel att göra med detta recept."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   nästa sida
penna Skrivet av suzi 2008-10-20 12:53
jäätte god! lägg i lite färsk basilika, blir himmelskt gott, lovar!!
penna Skrivet av mamma Eva 2008-10-20 10:57
Himmel vad god den var!!!
penna Skrivet av Ann-Sofie 2008-10-13 00:11
Min favorit!
Alla älskar att bli bjudna på denna!
penna Skrivet av Bettan 2008-09-22 20:13
är du en lakrits älskare som jag? krossa då turkisk peppar till mindre bitar o blanda i! ren njutning! ;)
penna Skrivet av Fia 2008-08-22 23:56
En klar hit, alla gillar den små & stora, passar fest och vardag
penna Skrivet av Emma 2008-08-20 18:37
Bäst! man kan ha olika smaker i , jag brukar lägga i blåbär som jag då har mixat..eller en favorit är passionsfrukt (tänk dock på att ta bort fröna , lite pill men helt klart värt det) Jordgubb är också gott.

Verkligen om man inte provat detta så har man missat nått. Folk som säger att dom inte gillar cheescake är knasiga..fast denna smakar mera glass! PROVA!
penna Skrivet av Cinna 2008-08-14 22:03
Älskar denna glasstårtan !! Minns att en släkting till mig gjorde den för ca 15 år sedan & sen dess har den varit en favorit i vår bekantskapskrets !!
penna Skrivet av Clara 2008-08-03 13:36
Tjo! denna kaka var jättego!!
Jag är 12 och till å med jag kan göra den
penna Skrivet av Susanne 2008-07-09 16:00
Svar till Andreas: Grädden vispas fluffig och fin som du skulle ha vispat den om du skulle serverat vispad grädde till en efterrätt t.ex. Alltså lite lagom hårt vispad. Att vispa äggvitorna hårt betyder att du ska kunna vända upp och ner på bunken utan att äggvitesmeten rör sig.
penna Skrivet av Emma 2008-07-09 10:47
Jag har bakat den här kakan och har aldrig misslyckats. Så enkel och så god. Tack för ett underbart recept och för en suverän hemsida! :)
penna Skrivet av Andreas 2008-07-07 17:39
Vad menas med att vispa äggvitorna hårt?
Och vilken konsistens ska grädden vara i?
penna Skrivet av Susanne 2008-07-04 13:04
Svar till Louise: Man kan garnera med physalis, blåbär, hallon, hackad eller flagad choklad m.m.
penna Skrivet av lotta 2008-07-01 20:17
jätttttttttttttte goooooood!!!!!!!!!!!!!!
penna Skrivet av Louise 2008-06-30 11:58
Man blir verkligen poppis bland sin omgivning när man bjuder på en sån här fantastisk tårta!

En sak till.. är det någon som har ett bra tips på någon annan frukt man kan ha ovanpå? Så det blir en liten förändring på den.. är lite trött på att ha jordgubbar till varje gång..
penna Skrivet av Ehlina 2008-06-22 12:22
Vi gjorde denna utsökta kakan till midsommar o de blev verkligen succé. Fanns inte en smula över.
penna Skrivet av Melika 2008-06-17 22:37
GRYMT GOD
penna Skrivet av Anna 2008-04-20 11:32
Om man inte gör den här kakan missar man verkligen något!

Såå otroligt god att jag finner inga ord att beskriva den.

Det är väldigt gott med philadelphia 5 % och milda visp 20 %.
Sen är det riktigt smarrigt med varma hallon och jordgubbar!
penna Skrivet av emelie 2008-04-17 15:09
jag brukar ha i daimkulor det är också jätte gott om man tycker om när det är sött
penna Skrivet av Carro 2008-04-08 21:08
Det är jättegott med mandarinklyftor(på burk) i botten !
penna Skrivet av Susanne 2008-04-04 19:10
Svar till Tres: Det låter jättegott! Du får gärna skicka receptet med mer exakta mått och instruktioner. Håll musen över "Recepten.se" i menyn överst och klicka sedan på "Kontakt" så kan du skriva till mig.
penna Skrivet av Tres 2008-04-04 11:26
En sås som är jättegod till (för sås är alltid ett plus till cheesecake) är hallonsås med passionsfrukt. Ett paket hallon, två passionsfrukter, vatten och socker. Koka upp. Finemang!
penna Skrivet av Susanne 2008-04-03 21:58
Hallonsås tror jag skulle vara gott, eller bara färska (tinade frysta) hallon.
penna Skrivet av Louise 2008-04-03 21:56
Kan man ha någon slags sås till ??
penna Skrivet av Elin 2008-04-02 16:35
Maräng i botten är mycket godare
penna Skrivet av Susanne 2008-03-24 00:23
Svar till Sky: Ja det kan du göra, men det kanske blir för tjockt lager med digestive då så det kanske är bättre att du bara tar hälften av mängden digestivekex i receptet då.
penna Skrivet av Sky 2008-03-23 15:06
Går det att lägga all digestive smulning på botten och låta toppen av cheesecaken vara plan?
penna Skrivet av Ingalill från Lövestad 2008-03-21 12:51
Fick detta recept för många år sedan av min väninna Kerstin från Ystad,mina barn och barnbarn bara älskar den,det är en stående efterätt,,lätt att göra ,ni misslyckas inte och ni blir poppis i ert umgänge..Lyck till.
penna Skrivet av Linda-Marie 2008-03-20 18:22
Denna är den GOOODASTE glassen/tårtan som finns! Tack sååååå mycket för receptet, å tack å lov för internet! ;)
Glad Påsk på er!
penna Skrivet av Daniel 2008-03-20 12:31
jag brukar även krossa två stycken dubbeldajm och blanda i smeten innan jag häller den i formen. blir RIKTIGT gott.
penna Skrivet av fest fixaren 2008-03-15 15:32
Perfekt lagom efterrätt, även grymt god!
penna Skrivet av NyLivsglädje 2008-03-12 22:38
Tack för ett underbart recept. Älskar denna sida, den är välbehövlig för en ungkar som måste lära sig att göra lite mat själv :D
penna Skrivet av bakarna 2008-03-07 16:02
jag ock min syrra är grym på att baka cheesecake
blev hur god som helst:)
penna Skrivet av Anonym 2008-02-28 16:43
jag älskar verkligen cheesecake, den är så grymt god !!!
penna Skrivet av Anonym 2008-02-24 13:41
Mycket god cheesecake, den godaste jag har ätit om jag ska vara ärlig =) . Ni kommer inte att ångra er.
penna Skrivet av KattiZ 2008-02-21 10:35
Jag vill bara tipsa Er om att receptet fungerar utmärkt även med lättare produkter. Jag köpte istället för 38% grädde en 20% & valde en Philadelphia Light istället för den fetare varianten. Blev hur lyckad som helst.. inga andra förändringar, utan gjorde allt annat enligt receptet. ;)
penna Skrivet av MARIE 2008-02-20 19:24
GLÖMDE GRÄDET MEN GOD ÄN DÅ :=)
penna Skrivet av ramisa 2008-02-15 17:28
så underbar god bästa recepten på cheescake NI MÅSTE PROVA
penna Skrivet av Ingela 2008-02-04 20:25
Ett tips jag har hackat choklad i, en 200g marabou man kan ta vilken smack man tycker bäst om kanon gott
penna Skrivet av Marie-Louise 2008-01-28 14:43
Det godaste jag nånsin ätit!
Som sagt, det tar alltid slut.
penna Skrivet av Jessica 2008-01-12 14:57
ett tips den blir jätte god om man lägger till bär med mums
penna Skrivet av Annie 2008-01-03 14:26
Det här är billigt supergott och enkelt^^
penna Skrivet av Anna 2008-01-01 13:23
Kanonrecept - enkelt, gott och uppskattat av alla gäster! Tar alltid helt slut.
penna Skrivet av Eva Johansson 2007-12-22 19:46
SOm jag älskar denna cheesecaken, jag har den alltid på kalas, nu till julen blir den med pepparkakor, många frågar om receptet!
penna Skrivet av Susanne 2007-12-01 16:27
Tack för ditt tips Maria, jag har lagt till det i receptet.
penna Skrivet av Maria 2007-11-30 08:06
Ett litet tips såhär i juletid: byt ut digestiven mot pepparkakor. Det blir otroligt gott :)
penna Skrivet av Micke 2007-11-15 23:36
Den var riktigt god!!! Tack för tipset!!!
penna Skrivet av Anette 2007-11-10 13:27
Extremt god!
penna Skrivet av Margaretha Sörensen 2007-11-06 13:46
Våra gäster i lördags kväll uppskattade denna väldiga! Får dela med mig av receptet. Lätt att göra, smarrig att äta.
penna Skrivet av anne 2007-11-01 13:14
man kan absolut lägga lite smör med kexen. gärna lite kanel också. smarrigt!!!
penna Skrivet av mikymike 2007-10-20 17:46
blev bjud på detta recept för ett par år sedan och oj vilken upplevelse, tänkte prova på och göra det själv önska mig lycka till :)
förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   nästa sida