Kommentarer till Brytbröd - Sida 2

"Recept på brytbröd. Mycket goda och dekorativa att servera till middag, frukost eller mellanmål. Smidiga att baka."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

penna Skrivet av Susanne 2007-09-13 23:44
Svar till mikaela: Bröden innehåller grahamsmjöl och därför kan de betecknas som fullkornsbröd. Däremot blir de fortfarande ljusa eftersom grahamsmjöl är ljust. Att det är fullkorn i har inte så mycket med själva färgen på brödet att göra. Det finns både ljust och mörkare och väldigt mörkt fullkornsbröd. Det finns också mörkt bröd som inte alls innehåller fullkorn och i värsta fall massa sirap och är väldigt onyttigt. Så titta på vilka ingredienser som ingår för att se hur nyttigt det är. Det ska innehålla lite socker och sirap och ju större andel grovt mjöl och mindre andel vetemjöl desto bättre. Dock blir bröden mer kompakta ju mindre vetemjöl man tar så det är en avvägning!
penna Skrivet av mikaela 2007-09-13 13:11
hej jag undrar om det blir helt vanliga ljusa bröd eller blir dem lite fullkornsbröd?
penna Skrivet av Helena 2007-03-07 20:35
Mycket gott och lätt bakat bröd! rekomenderas! men lägg till brödkrydda det är mycket gott;)
just nu gör jag min andra sats av det här brödet och ska testa men fullkornsmjöl för att få det ännu nyttigarE;) får se hur det blir=)
penna Skrivet av Anna 2007-01-23 10:07
Mycket goda, men tilsatte lite mer salt för att få mer smak och mer mjöl då degen var för lös. Bakade med varmluft för att få lite ljusbrun spröd yta. Ingen lukt/smak av jäst som kan vara vanligt med hemmabak.
penna Skrivet av Stig Ersson 2006-12-29 15:51
Mycket goda men en liten brödkrydda skulle inte skada
penna Skrivet av Nina 2006-11-13 21:47
Rekomenderar 1 krm brödkryddor, mkt mer smak!!
penna Skrivet av Patrik 2006-10-21 13:18
De var goda men lite mjäkiga, ska ta lite anis med nästa gång tror jag
penna Skrivet av Anna 2006-07-31 17:54
Ska testa dem ikväll, kommer tillbaka med en 5sidig recension imorgon, syns.
penna Skrivet av lauri 2006-05-14 18:35
smaka väldigt gått...och enkelt är det också