Kommentarer till Blåbärsmuffins - Sida 2

"Goda och saftiga blåbärsmuffins, fina muffins med blåbär som är enkla att göra med detta recept."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

penna Skrivet av farzaneh 2009-11-11 21:59
jag har bakat aldelles nyss mufinnsen. det har blivit väldigt gott. Här skulle jag tacka för receptet.
penna Skrivet av Susanne 2009-11-06 20:49
Svar till amira: Jag har inte provat det men om du provar kan du ta 1,25 dl olja. Du kan också titta på receptet på Bärmuffins.
penna Skrivet av amira 2009-11-06 19:48
hej
jag undrar om man kan använda olja istället för smör på denna recept? om man kan använda olja, hur mycket motsvarar 125g smör i olja?
penna Skrivet av Liselott Sjöstedt 2009-11-01 14:01
Vi gjorde med svarta vinbär som vi tog ut från frysen en halvtimme innan vi ställde in plåten i ugnen. Det blev jättegott och jättefräscht med den lite syrliga smaken från vinbären! Jo, 2 dl råsocker och 1 dl krusbärsyoghurt istället för mjölken istället för 2,5 dl farinsocker och 1 dl mjölk. Mumsigt det blev!
penna Skrivet av Johanna 2009-10-25 15:09
Jag har bakat dessa muffinsar med blåbär i nu flera gånger och kan bara inte få nog. Det är det i särklass bästa bärmuffinsreceptet jag provat. Brukar tillsätta 1/2 tsk bikarbonat (matsoda) också för att få dem extra pösiga.
penna Skrivet av Elina 2009-10-24 13:49
jag tycker om detta lite men det kan vara jette gott <3 hoppas det smakar när jag ska göra de. M.V.H Elina
penna Skrivet av Susanne 2009-09-16 02:03
Svar till Safa: Nej. Följande gäller alla recept: Om det inte uttryckligen står att smöret eller margarinet ska smältas så ska det inte det.
penna Skrivet av Safa 2009-09-15 20:34
Hej!
Jag undrar om det ska vara smält margarin? :S
penna Skrivet av marie 2009-09-05 09:36
kolla på affären, det finns nått som heter no egg. det kanske går att andvända det i stället...
penna Skrivet av Susanne 2009-09-03 22:00
Svar till emme: Jag har svårt att svara på det, men läs gärna generella tips på sidan om äggallergi som finns i menyn "Vikt \& Hälsa".
penna Skrivet av emme 2009-09-03 20:12
hej! jag har en undran om äggen.. min pojkvän äräggallergiker, så undrar vad jag kan använda istället för äggen? går det bra att ersätta med olja eller banan lr nåt?
penna Skrivet av Nina 2009-08-16 19:02
anmäld post Posten är anmäld och väntar på att godkännas eller tas bort.
penna Skrivet av Annika 2009-08-13 13:53
finns det inget recept på muffins utan blåbär och sånt? vanliga muffins helt enkelt :)
penna Skrivet av Baktanten 2009-08-07 19:12
Ett tips: Dela smeten i två bunkar strax innan blåbären blandas i. I den ena har du 2 dl blåbär och i den andra 1 1/1 msk cacao och lite hackad choklad. Vips så har du bakat både chokladmuffins och blåbärsmuffins.
penna Skrivet av Susanne 2009-08-02 10:53
Svar till Julia: Jag har inte provat det, men det kanske går det med och så vispar man ägg och socker först och tillsätter smälta smöret samtidigt som eller efter mjölet.
penna Skrivet av anne 2009-08-01 16:55
rekommenderas.gjorde den nyss.men degen vart lila..hade blåbär och hallon i..riktigt gott.
penna Skrivet av mamma Vesna 2009-07-31 00:50
Jag bakade dessa muffins med 3 olika sorters socker (farin + rör + vitt), 3 dl hallon + 1 dl blåbär & liiiiite mera salt & det blev jättegott! Mycket saftiga & smakrika :-)! Tillsammans med ett glas porter eller vitt vin = perfekt!
penna Skrivet av julia 2009-07-29 16:41
Blir det stor skillnad på muffinsarna om man smälter smöret ?
penna Skrivet av Jessica 2009-07-21 19:36
Haha jag rörde nog om lite för mycket, eftersom min smet blev alldeles lila. Men ahja, det blir nog gott ändå! :D
penna Skrivet av Emilia och Angelica. 2009-06-07 18:02
Våra vart super fina. Dock räckte 15 min lagom för våra annars hade dem varit kol muffins.
Jag råkade smälta smöret lite lätt å det gick fint endå smälter ju endå i ugnen sen ju.
penna Skrivet av Susanne 2009-05-15 17:27
Svar till elin: Nej smöret ska inte smältas. Följ bara receptbeskrivningen. I andra recept där smör ska smältas står alltid detta uttryckligen.
penna Skrivet av elin 2009-05-15 17:18
ska man smälta smöret?
penna Skrivet av Nadia 2009-04-22 11:09
Tack så mycket för receptet, har letat efter det!
Smeten var jättegod och muffinsen håller på att gräddas just nu! Kan inte vänta tills de blir klara!
penna Skrivet av Johanna 2009-04-21 18:36
Det blev en väldigt fin färg på smeten av frysta bär! jag hade en mix av hallon och blåbär, smeten blev lite lila när man rörde runt dem.
Mycket gott recept!
penna Skrivet av Emma 2009-04-17 17:14
Oj. Bakade dessa idag. Till och börja med var smeten sjukt god. Och inte snacka om hur goda dom var när de var klara.
Ett tips är å bara ha i 2dl blåbär i smeten och sedan när man häller smeten i formarna så lägg ett litet lager med blåbär mitten, då blir det gott sen :)
penna Skrivet av Emelie 2009-04-07 11:14
Jag och en kompis tänker testa receptet idag. Hoppas det blir bra, och receptet låter välldigt gott! :)
penna Skrivet av linn 2009-02-19 14:20
provade receptet just, blev riktigt lyckat! smälte smöret, och det blev bra ändå :)
penna Skrivet av Clara 2009-02-07 18:42
Tips! använd Non Stop eller nån sorts choklad istället för bär
penna Skrivet av petter;) 2009-01-30 10:54
Tips, använd en sockerkaksform kakan blir saftigare då:)
penna Skrivet av KORVEN 2009-01-17 21:40
Det godaste jag någonsin bakat!
penna Skrivet av <3 2009-01-09 15:38
Dom var väldigt goda och smakrika
penna Skrivet av eriande 2008-11-30 15:33
Ett tips är att vända ned blåbären frysta då går de inte sönder lika lätt och muffinsen ser finare ut i färgen.
penna Skrivet av Susanne 2008-11-06 00:01
Svar till Elsa: Nej, smöret ska inte smältas. Det står alltid uttryckligen i receptet i de recept som man ska smälta smör. Det är inget man behöver gissa sig till. Står det inget alls ska det inte smältas.
penna Skrivet av Elsa 2008-10-31 18:28
Ska matfettet smältas?
penna Skrivet av Emeli :) 2008-10-21 13:16
Verkligen en skitbra sida ! :D
Nu ska jag ringa mamma och säga att hon och mormor kan komma på muffins sen ;))) haha.
penna Skrivet av Susanne 2008-10-09 23:31
Svar till doris: Ja.
penna Skrivet av doris 2008-10-09 20:01
Är det samma mängd socker om jag vill ha i råsocker?
penna Skrivet av Susanne 2008-09-27 01:30
Svar till Silvia: Ja man kan ta vanliga formar och fyll dem då till 2/3 med smet. Det borde bli ca 20 st och grädda dem då i 225 grader i ca 10 minuter, mitt i ugnen. Skriv gärna och berätta hur det blev! Kul att du gillar min receptsajt! ;)
penna Skrivet av silvia 2008-09-24 23:53
Kan man göra dem mindre genom att klicka i mindre smet i de vanliga muffinsformarna? Hur många blir det då ungefär?
Tack för en fantastisk sida!
penna Skrivet av Susanne 2008-08-20 23:35
Svar till Ging: Mycket smet i varje muffinsform. Muffinsformarna måste vara höga och stabila, helst en muffinsplåt eller stadiga stora pappersformar. Den här smeten räcker till 12 st stora muffins som blir som på bilden då.
penna Skrivet av Ging 2008-08-20 00:25
Hur baker man att forma muffin högt up i mitten?
penna Skrivet av emma 2008-08-11 08:33
emelie! gå in på dagensmuffin.se!
penna Skrivet av emelie 2008-08-10 16:12
Skulle ni på något sätt kunna lägga till ett recept på stora amerikanska muffins? Ni vet, de riktigt stora som man kan köpa ute?
penna Skrivet av Martina 2008-08-05 20:53
underbara muffins :)
penna Skrivet av ira 2008-07-17 12:13
jätte goda muffins,tillsätter man krossad choklad blir dom ännu godare ;)
penna Skrivet av Annika K 2008-07-09 19:48
Faktiskt goda och lättgjorda! Kommer att bli en favorit i repris.
penna Skrivet av marita 2008-06-24 15:03
dom är jätttte jättte goda =)
penna Skrivet av Hanna 2008-04-30 11:29
jag är nästan 12 år och jag bakade dom helt själv och dom blev jätte goda och de gick jätte bra !
penna Skrivet av Annika 2008-04-08 14:32
Goda muffins som jag gjort två gånger... (stor åtgång!) Första gången blev dom väldigt lyckade, men andra gången klickade jag i för mycket smet i formarna, det blev inte så lyckat!!
penna Skrivet av mathilda 2008-02-19 22:05
mina muffins blev helt perfekta. Jag gjorde en sats hallon och en sats med dumle. Det är bara trycka ner en dumle efter man hällt upp smeten i formarna. Supergott! Tack för ett bra recept :)