Kommentarer till receptet på Blåbärsmuffins - Sida 1

Skriv gärna en kommentar till receptet på Blåbärsmuffins.

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1   2   3   nästa sida
 svar  Svar till  JI    kommentar  Skrivet av  Susanne  2017-04-05 15:42
Bra idé, tack för den!
   kommentar  Skrivet av  JI  2017-04-02 19:02
Jag använder filmjölk istället för mjölk. Det blir ändå lägre GI.
 svar  Svar till  Isabella    kommentar  Skrivet av  Susanne  2017-03-05 15:38
Ja det låter som något fel med din ugn, fel inställningar eller om ugnen inte var varm om tiderna inte alls stämde och om du gjorde dina muffins i samma antal och storlek, det spelar också roll. Det ska vara över- och undervärme inställt på ugnen. Men kul att du tyckte om blåbärsmuffinsarna! Och de blev ju bra ändå låter det som, det är ju trots allt ganska enkelt att se när de är klara! :) Tack för att du skrev! 
   kommentar  Skrivet av  Isabella  2017-02-17 13:14
Supergoda & saftiga muffins. Väldigt enkla att göra med då man kunde använda elvispen nästan hela tiden.

Tyvärr så räckte inte 20 minuter i ugnen för mina muffins, dom var helt degiga i mitten då. Så det fick bli 25 minuter för dom minsta och 30 minuter för dom som var lite större. Det kan ju vara min ugn som är något galet med!
 svar  Svar till  Lina    kommentar  Skrivet av  Susanne  2015-03-18 23:00
Ja följ mina recept! :) Framförallt tillvägagångssätt, att inte ta för mycket mjöl, det är det vanligaste felet, då blir det tunga muffins. Så gräv inte med decilitermåttet i mjölpåsen om du gör det för då blir det för mycket mjöl.
 svar  Svar till  Nelly    kommentar  Skrivet av  Susanne  2015-03-18 22:49
Nu finns med bilder steg för steg!
 svar  Svar till  JelenaNelly    kommentar  Skrivet av  Susanne  2015-03-18 22:43
Det spelar faktiskt inte jättestor roll när det är så kort tid. Men varför inte ställa in dem i kylen. Men håller sig säkert i rumstemperatur också (eller varmare) när det är så kort tid.
   kommentar  Skrivet av  JelenaNelly  2015-03-18 14:53
Bakade precis dessa till sonens skolutflykt imorgon, men undrar hur jag ska förvara dem så länge? Just nu har jag dem i en papperskartong alla bageri och funderar om det är smartast att ha dem i kylen? Bor i thailand för tillfället oc det blir ju varmt utan luftkonditioneringen (som vi stänger av under natten)
är tacksam för snabbt svar :)
 svar  Svar till  Ebba    kommentar  Skrivet av  Susanne  2013-07-20 13:01
Ja det går bra med rörsocker istället för farinsocker.
   kommentar  Skrivet av  Ebba  2013-07-19 14:11
kan man använda rörsocker istället för farinsocker?
 svar  Svar till  Birgitta    kommentar  Skrivet av  Susanne  2013-05-15 14:09
Vet inte om jag håller med om att muffinsarna blir kompakta. Du tog inte för mycket mjöl? Tänk på att inte gräva med decilitermått i mjölpåsen för då packas mjölet och man tar för mycket. Häll upp i litermått eller väg det istället. Annars håller jag med om att de blir stora, men storleken står ju i receptet, klassisk amerikansk muffinsstorlek. Vill man ha mindre muffins så kan man göra dem i vanliga bakformar och då blir det ca 15 minuter i ugnen.
Tack för dina synpunkter! Skriv gärna igen! :)
   kommentar  Skrivet av  Birgitta  2013-05-08 18:15
Om man vill ha en kompakt, mattande och rejal muffin, da ar detta receptet att anvanda. Lite for 'tung' for vart tycke. Dock smakar det gott med farin socker. Tack for att du delar med dig ;-)
 svar  Svar till  helen    kommentar  Skrivet av  Susanne  2013-03-19 15:50
Jo receptet stämmer men troligtvis har du tagit för mycket mjöl. Det är lätt gjort om man gräver med decilitermått i mjölpåsen för då blir mjölet packat och då tar man lätt 50% för mycket mjöl. Mitt bästa tips är att hälla upp mjölet i halvliter- eller litermått. Man kan också väga mjölet. Detta gäller alla recept med mjöl i, särskilt när det är mycket mjöl för då blir felet större.
   kommentar  Skrivet av  helen  2013-03-19 15:33
5dl vetemjöl stämmer inte dom blev skitkassa så ändra det
 svar  Svar till  Renate Hansen    kommentar  Skrivet av  Susanne  2012-12-02 23:38
Tack! Roligt att höra! :)
   kommentar  Skrivet av  Renate Hansen  2012-12-02 22:43
Her kommer en liten hilsen fra Norge. Fant din oppskrift på nettet. Jeg bakte muffinsene idag og serverte dem etter vårt møte. De ble veldig godt mottatt, og jeg takker deg for at du har lagt ut oppskriften. Det blir nok sikkert flere omganger med blåbærmuffinser. Vennlig hilsen Renate Hansen
   kommentar  Skrivet av  Lina  2012-10-23 17:56
Hej! Jag har inte testat just detta receptet, men när jag gör mina muffins enligt en cupcakebok så blir muffinsen "platta". Har du något tips om hur jag ska göra för att det ska bli mer toppiga? Underlättar med glasyren och ser snyggare ut! =)
   kommentar  Skrivet av  Nelly  2012-09-26 18:10
Hej !

Kan du lägga ut steg för steg bilder vore jättebra !
Mvh
Neda
   kommentar  Skrivet av  sara  2012-06-05 21:00
de er goda ut men vrf finns det inga bilder?? ://
 svar  Svar till  Anna    kommentar  Skrivet av  Susanne  2012-05-21 23:27
Varsågod! :)
   kommentar  Skrivet av  Anna  2012-05-19 10:11
Helt fantastiska! De blir sådär härligt saftiga och underbart goda! Tack för ett superbra recept, it's a keeper! :D
 svar  Svar till  Savannah    kommentar  Skrivet av  Susanne  2012-04-15 16:18

Ja det kommer bilder steg för steg snart på dessa blåbärsmuffins, jag har dem här i min dator! :)

Roligt att höra att du och din pappa gillade muffinsarna! :)

   kommentar  Skrivet av  Savannah  2012-04-14 20:40
Jätte goda synd att det inte finns bak bilder jag är sådan som tittar på dom om jag gjort rätt jag är ju trots allt bara 9 år xD en liten data njörd :P men jag älskar att bara och dom blev jätte goda dom tog ochså slut på en dag pappa älskar mina bakvärk <3
   kommentar  Skrivet av  Pola  2012-03-14 19:13
Gjorde med stora blåbär, godaste muffinsen jag någonsin gjort!
   kommentar  Skrivet av  David  2011-12-03 17:23
Testa med daim i!!
   kommentar  Skrivet av  David  2011-12-03 17:18
Mums,jättegoda!
 svar  Svar till  Sara    kommentar  Skrivet av  Susanne  2011-10-30 13:28
Ja det beror ju på hur stora formar man har och hur mycket smet man häller i varje. Mina muffinsformar är inte den största storleken men jag fyller dem med smet ganska långt upp så pyser de upp rejält och blir ca 3 cm högre än där formen slutar när de är färdiggräddade.
   kommentar  Skrivet av  Sara  2011-10-21 17:02
Fina muffins men 12 st stora? Hm. Jag fick mer det till 17 stora!! Men ju fler desto bättre.
   kommentar  Skrivet av  Liza  2011-07-22 18:33
Jättegoda, gjorde dessa till en utflykt med familjen och nu såg jag receptet igen och måste genast göra en till plåt :) mums!
   kommentar  Skrivet av  johanna  2011-06-27 20:10
håller på och rör om nu smeten ser bra ut men skippade bären för hade inga :/ men det blir nog gött ändå...
 svar  Svar till  Sara    kommentar  Skrivet av  Susanne  2011-06-23 10:26
Färgen kommer från blåbären. Om du tar frysta blåbär som inte mosas när du rör ner dem i smeten så blir de inte gråa.
   kommentar  Skrivet av  Sara  2011-06-21 00:59
mina muffinsar blev helt grå, varför?
   kommentar  Skrivet av  moa  2011-06-17 21:54
Jag gjorde just dom här muffinsen och har dom i ungnen just nu. Dom ser verkligen goda ut och var lätt att laga. Jag är bara 13 år. Hoppas som blir bra och goda! Kram
 svar  Svar till  "Mästerkocken"    kommentar  Skrivet av  Susanne  2010-10-14 07:17
Det låter gott! Tack för bra tips!
   kommentar  Skrivet av  "Mästerkocken"  2010-10-13 14:56
Jag gjorde en blandning av 2 dl hallon, en halv dl lingon och en halv dl blåbär. Det blev riktigt gott, hade ett par droppar citronsaft i smeten innan jag hade i bären också eftersom citronsyra ökar hållbarheten. Sen en tesked äppelmos för att ge lite fruktigare känsla :)
 svar  Svar till  Ammy    kommentar  Skrivet av  Susanne  2010-08-24 16:03
Tänk på att inte lägga muffinsarna i plastpåsar innan de svalnat helt. Detta gäller alla sorters muffins och även andra bakverk. Så låt dem ligga under bakhanddukar tills de verkligen svalnat ordentligt, de ska inte vara ljumna ens. Ett smart sätt att kyla ner bakverken fort är att ställa ut dem, förutom mitt i sommaren då när det är varmare ute än inne. ;)
   kommentar  Skrivet av  Ammy  2010-08-22 21:17
Helt UNDERBARA muffins! Skall bakas igen inom en kort framtid. Blev dock ganska "slemmiga" när de lades i påse.
Men toppbetyg annars!
   kommentar  Skrivet av  linnea  2010-07-06 18:35
mums
   kommentar  Skrivet av  Hanna  2010-05-29 16:51
Mina är i ugnen nu! :D
hoppas dom blir goda!
 svar  Svar till  Bettan    kommentar  Skrivet av  fanny  2010-05-13 21:28
mmmmmmmmmmmmmmmm jag gjorde de idag
   kommentar  Skrivet av  fanny  2010-05-13 21:18
Världens godaste muffins asså hur kan de vara så goa kan jag inte fatta

100000000000000000000000000000000000/10p


prova
   kommentar  Skrivet av  Gnulia  2010-05-01 12:35
Jag gjorde minisar i småbrödsformar, eftersom jag viktväktar. Det blev 54 st härliga muffins att ha i frysen. Lade dessutom in receptet i Viktväktarnas web-verktyg, en minimuffin blev 2 points - perfekt när man är sugen på nåt gott.
   kommentar  Skrivet av  Bettan  2010-04-10 15:30
Supergoda och jättelätta att göra, har gjort dom många gånger och saftiga blir dom också.
Bästa receptet på länge som jag provat. :)
   kommentar  Skrivet av  Amanda  2010-03-10 17:13
Oj dom blev ju suveräna!
1000000p\10p!
   kommentar  Skrivet av  Kate  2010-03-04 21:17
Det blev jättegoot, tack för receptet. :)
   kommentar  Skrivet av  Alva  2010-03-02 15:49
Gud så god dom blev!
4/5 stjärnor!
   kommentar  Skrivet av  Johanna  2010-01-16 19:11
Bra recept! Så goda och vackert puffiga muffins!
   kommentar  Skrivet av  Lina och Wilma  2009-11-18 16:39
Smeten var tjock men god. Muffinsen blev mycket goda.
   kommentar  Skrivet av  farzaneh  2009-11-11 21:59
jag har bakat aldelles nyss mufinnsen. det har blivit väldigt gott. Här skulle jag tacka för receptet.
   kommentar  Skrivet av  Susanne  2009-11-06 20:49
Svar till amira: Jag har inte provat det men om du provar kan du ta 1,25 dl olja. Du kan också titta på receptet på Bärmuffins.
  1   2   3   nästa sida