Kommentarer till Banankladdkaka

"Recept på banankladdkaka - en mycket god kladdkaka som blir extra krämig, med len och fin smak tack vare banan. Går att göra glutenfri."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Lejla
Ska det vara smör i eller inte
Du har inte sagt bör jag ska lägga i smöret
besökare Svar till Matilda penna Skrivet av Susanne
Så trevligt! Tack för du skrev! :)
penna Skrivet av Matilda
Detta är både min och mina barns favoritkladdkaka :-)
besökare Svar till Hiba penna Skrivet av Susanne
Kul att du tyckte om banankladdkakan!
penna Skrivet av Hiba
Har prövat denna recept och den är mycket god. Tack.
besökare Svar till Rasmus penna Skrivet av Susanne
Men vad trevligt! Varsågod! Tack för att du skrev! :)
penna Skrivet av Rasmus
Riktigt bra kladdkaka med bra konsistens och väldigt kladdig och god! Bästa receptet jag nånsin gjort. Tack!
besökare Svar till johanna penna Skrivet av Susanne
Roligt att höra att du gillar den! :)
penna Skrivet av johanna
Den godaste kladdkaka jag någonsin smakat!! Enkel att göra och perfekt krämig och kladdig konsistens! Tog dock ut den några minuter tidigare! :D
besökare Svar till Hej penna Skrivet av Susanne
Roligt att höra! :)
penna Skrivet av Hej
Det här är den godaste efterrätten jag någonsin ätit, stort tack! :)
penna Skrivet av Elin
Min absoluta kladdkaka just nu! Tackar :)
penna Skrivet av Emelie
Hej igen!
Nu har jordnöts-kokos-banan-kladdkakan hunnit stå i kylen i 3 dagar och den blir bara godare och godare!
Kombinationen av dessa ingredienser blev riktigt smarrig och kokos som "ströbröd" gav den godaste kant på kladdkaka jag nånsin ätit!
Värt att prova!
Nu ska jag njuta av en bit tillsammans med lite vanlijglass :)
penna Skrivet av Emelie
Jag smälte det smör jag hade hemma (ca. 125 gr)och blandade sedan i några matskedar (ca. 2-3) jordnötsmör för att fylla ut. Jag hade i nästan allt i smeten men lämnade lite så jag kunde smörja formen, "bröade" den med kokos istället för ströbröd, tror smakerna kan passa ihop :)

Resten gjorde jag enligt receptet, men min smet blev väldigt fast i konsistensen. Tror dock inte att det gör något!

Nu står den i ugnen.. ska bli spännande att prova denna kaka, det doftar underbart! Jag återkommer om det färdiga resultatet!

mvh. Emelie
penna Skrivet av Sandra
Den blev lyckad till festen.. Udda smak men med vaniljglass blev den jättegod!
penna Skrivet av Sandra
Gjorde den här kakan nyss.
Den är till imorgon och har ingen aning om hur den smakar..
Dock stod min sambo och berätta hur god smeten var att det var det goaste jag någonsin gjort..
(Han äter alltid upp överbliven smet)
Så håller tummarna att gästerna gillar det imorgon :D
penna Skrivet av Norge
En veldig god kake! Takk for oppskriften!
penna Skrivet av anonym
välldigt god!!
penna Skrivet av Mummms
Jätte enkel att göra och den är super god med!
penna Skrivet av Gunvor
Jag älskade denna kaka och då jag tidigare bakat kakor med frukt i och inte vill att dom ska sjunka så tärnade jag bananen fint, vände bitarna i lite vetemjöl och kakao, hällde i ung hälften av smeten, i med bananer och på med resten och det blev toppen. En liten "kletsträng" med banan i mitten.
besökare Svar till susnet penna Skrivet av wera
jätte... fast nästa gång tar jag en banan till och skivar och lägger uppe på formen... för det mesta av bananen tycktes sjunka till botten. Jag gillar som sagt banan och gillar man inte banan ska man kanske inte göra en banankladdkaka;-) Min karl som ogillar söta saker tyckte den var bra, precis lagom söt.
besökare Svar till wera penna Skrivet av Susanne
Hoppas det blev gott! Skriv gärna och berätta! :)
penna Skrivet av wera
jag älskar banan och tycker vanligtvis att 2 bananer(som verkar vara standard när det gäller att baka bananmuffins och kakor) är för lite.. så jag slängde i tre, smakade av smeten och funderade på en fjärde *S* men det får räcka.. står i ugnen nu och jag väntar med spänning
besökare Svar till mia penna Skrivet av Susanne
Nej det skulle jag inte vilja påstå. Jag har alltid haft den så länge som det står i receptet. Men ugnar kan vara lite olika och vad gäller hur kladdig en kladdkaka ska vara är verkligen smaken som baken.
penna Skrivet av mia
nja, jag får nog lägga på 5 min eller så, nog för att den ska vara kladdig, men den ska väl ändå inte "flyta" när man lutar på formen. (tänker på alexanders kommentar)
besökare Svar till Nina penna Skrivet av Susanne
Ljummen eller kall är godast tycker jag. Man får äta den som man vill! ;)
penna Skrivet av Nina
äter man kakan varm eller kall? ;) Eller spelar det ingen roll? ;D
penna Skrivet av Alexander
Banansmaken var något dominant, och då hade jag bara en banan i. Jag rekommenderar att man höjer mängden kakao och alternativ tar i cirka en halv banan för en mer subtil smak.

Vad jag även vill varna för är att ha i kakan för länge. Den ser kanske väldigt lös i när den står i ugnen men det reflekterar INTE slutresultatet!
penna Skrivet av Ida
Jag tycker kakan blev vældigt god. Jag tog bara en banan och det gav lagom mycket banansmak. Bytte också ut vettemjølet mot glutenfritt mjøl, vilket inte var något problem. Samt sockret mot søtningstrø. Det ska bli gott att bjuda tjejerna på ikvæll : )
besökare Svar till urban penna Skrivet av Susanne
Kladdkaka ska ju vara lite kladdig. Vill du göra banankaka som inte är kladdig finns recept på det också. Vill du ändå göra banankladdkaka men få den mindre kladdig så kan du grädda den några minuter längre.
penna Skrivet av urban
väldigt kladdigt blev det - blää
penna Skrivet av Camilla
Jag hade inne den i 30 min och den blev så kladdig och det godaste jag ätit på länge. :)
penna Skrivet av Johanna
Super god kaka gjort den 2 gånger å rekomenderar er att baka dena :)
penna Skrivet av ulrika
jättegod kommer att baka den många gånger
penna Skrivet av Caroline
Jättegod kaka som dessutom är enkel att baka. Vi åt den ljummen med vispad grädde och bananskivor. Supergott!!
besökare Svar till nikki penna Skrivet av Tuva
Det står att man också kan ha kakan i kylan, det provade jag och bananerna blir inte varma. Det var super gott!
besökare Svar till nikki penna Skrivet av Susanne
Jag tycker den har en balanserad smak av banan och choklad. Men smaken är som baken! ;) Annars kan du ju göra vanlig kladdkaka utan banan för säkerhets skull.
penna Skrivet av nikki
smakar den mkt banan? eller är det bara en liten smak av det? vet inte om jag vågar göra den haha.. gillar inte varma bananer ju:o
penna Skrivet av madde :D
min är i ugnen nu :) jag tror att den kommer bli jätte god. jag prövade att skära tunna bananpengar o lägga i botten,så nu får vi se hur det blir :)
penna Skrivet av Erin
Min deg är i ugnen nu. Hoppas att det blir bra. Undrar hur man kan vänta en vecka till man kan äta den. svårt att kontrollera sig. vet du... :D
penna Skrivet av Denise
denise i repris!
den blev för god sist, så nu kör jag igen ;)
penna Skrivet av Jonna och Julia<3
våran kaka ska in i ugnen nu!!! :D:D:D:D
penna Skrivet av denise & erik :D
ska in med smeten i ugnn nu, haha mtt i natten :D hoppas den blir god.
penna Skrivet av Nyår
Den där blir det nog till nyårsfesten :D
penna Skrivet av josefin
min står i ugnen nu!
penna Skrivet av Camil
Det låter helt underbart jag hade gjort den direkt om jag hade haft bananer hemma
penna Skrivet av Susanne
Svar till Emma: Satte du verkligen in formen MITT i ugnen och det var rätt temperatur? Du måste ha ugnen inställd på under- och övervärme (standardinställning).
penna Skrivet av Emma
Min blev riktigt bränd efter bara 20 minuter, gjorde allt som det stod i beskrivningen.
penna Skrivet av sara o mormor
så underbart gott med banan till!
penna Skrivet av Susanne
Svar till daniel: Nej det är väldigt vanligt att man inte har något bakpulver i kladdkaka och kladdmuffins - möjligtvis ytterst lite bakpulver. Det är för att kakan ska bli kladdig och inte bli som sockerkaka. Det har alltså inget med bananerna att göra. I bananmuffins och banankaka är det bakpulver.
penna Skrivet av daniel
inget bakpulver???
låter konstigt att inte ha det i kladdkaka. Fast kanske funkar det inte med bananer eller nått.
penna Skrivet av JA
Jag bjöd min mamma på den tycket mycket om den sen bjod jag mina vänner japp dom älska den <3
penna Skrivet av KAKA
Japp min blev inte så bra:( jag gjorde allt som stog o den listan och den blev inte exakt men den blev goood<3<3
penna Skrivet av Susanne
Svar till linda olsson: Låt den svalna ordentligt, sedan ställer du in den i kylen.
penna Skrivet av bla
mee<3: eh nej, ingen kommer tacka dig för att du var inte den som la up receptet.
penna Skrivet av linda olsson
jag har en fråga måste jag läga den i kylen efter jag har bakat den
penna Skrivet av mee<3
asså alla härsom går in på recepten.se måste bara göra den,den är sååå gudomilgt GOOOD,man dreglar när man bara luktar på den,och den är så lätt att göra den också,om du gör den så kommer du tacka mig för tipset jag lovar!!


LYCKA TILLL!<33
penna Skrivet av Jessica
Banankladdkakan är soooo jättebra, jag har bakat den nu flera gånger! Jag gillar choklad och ja gillar bananer, men tillsammans är de bäst!
Men jag göra degen alltid med lite baileys.
penna Skrivet av Loppz
Man kan byta ut bananerna mot jordgubbar eller hallon. Skitgott!
penna Skrivet av Tina
Bjöd mina arbetskamrater på denna kaka och den blev mycket uppskattad. Spännande brytning med chokladen och bananen! Kommer att göra denna fler gånger.
penna Skrivet av Jenny B
Bjöd våra gäster på denna kaka, som uppskattades mycket, speciellt mycket av barnen.
penna Skrivet av Sara
Serverade den på midsommar som jordgubbstårta. Uppskattat!
penna Skrivet av Ameli
Jag bakade den igar och det mesta ar kvar av den idag. Jag och min man tyckte den smakade alldeled for mycket banan och inte tillrackligt med choklad. Kontistensen ar lite konstig ocksa.



Naja, den kommer bli uppaten i alla fall och det var val vart ett forsok. Man kan ju inte baka snoddas kakor varje helg :)
penna Skrivet av Madde
Bjöd på jobbet och de älskade den, helt fantastiskt efter en natt i kylen
penna Skrivet av Johanna
Helt otroligt god och perfekt att göra med överblivna bananer! Alla på jobbet och hemma uppskattade den väldigt :D
penna Skrivet av ................
smakade jättegott och detta recept är en av mina favoriter!
penna Skrivet av Anonym
Blev perfekt! Har gjort den säkert 4 gånger nu! Tack!
penna Skrivet av Linda J-sjö
mogna bananer har man ju alltid- vad lindrigt lätt det gick!! hoppas den smakar gott på det :)
penna Skrivet av Jessica
Perfekt kaka att slänga ihop, när föräldrar kommer på oväntat besök, en söndageftermiddag, och student kylskåpet gapar tomt.
penna Skrivet av Liillin
Den va sådär.
penna Skrivet av Susanne
Svar till karl-bertil: Mycket god seg-kladdig chokladkaka med banansmak. Kardemummayoghurten smakar lite syrligt med kardemumma. Det syrliga och kardemumman passar bra till den söta chokladkakan.
penna Skrivet av karl-bertil
och hur smakar det?
penna Skrivet av nettan
vilken god kaka!!!saftig o lättbakad!
  1