Kommentarer till Banankladdkaka - Sida 1

"Recept på banankladdkaka - en mycket god kladdkaka som blir extra krämig, med len och fin smak tack vare banan. Går att göra glutenfri."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1   2   nästa sida
person Svar till Matilda penna Skrivet av Susanne 2016-06-11 14:36
Så trevligt! Tack för du skrev! :)
penna Skrivet av Matilda 2016-06-10 08:07
Detta är både min och mina barns favoritkladdkaka :-)
person Svar till Hiba penna Skrivet av Susanne 2016-05-14 14:35
Kul att du tyckte om banankladdkakan!
penna Skrivet av Hiba 2016-05-11 11:44
Har prövat denna recept och den är mycket god. Tack.
person Svar till Rasmus penna Skrivet av Susanne 2015-09-17 01:01
Men vad trevligt! Varsågod! Tack för att du skrev! :)
penna Skrivet av Rasmus 2015-09-15 15:26
Riktigt bra kladdkaka med bra konsistens och väldigt kladdig och god! Bästa receptet jag nånsin gjort. Tack!
person Svar till johanna penna Skrivet av Susanne 2014-07-25 14:24
Roligt att höra att du gillar den! :)
penna Skrivet av johanna 2014-07-13 21:36
Den godaste kladdkaka jag någonsin smakat!! Enkel att göra och perfekt krämig och kladdig konsistens! Tog dock ut den några minuter tidigare! :D
person Svar till Hej penna Skrivet av Susanne 2014-03-10 13:29
Roligt att höra! :)
penna Skrivet av Hej 2014-03-09 19:32
Det här är den godaste efterrätten jag någonsin ätit, stort tack! :)
penna Skrivet av Elin 2013-01-10 18:23
Min absoluta kladdkaka just nu! Tackar :)
penna Skrivet av Emelie 2012-04-28 13:24
Hej igen!
Nu har jordnöts-kokos-banan-kladdkakan hunnit stå i kylen i 3 dagar och den blir bara godare och godare!
Kombinationen av dessa ingredienser blev riktigt smarrig och kokos som "ströbröd" gav den godaste kant på kladdkaka jag nånsin ätit!
Värt att prova!
Nu ska jag njuta av en bit tillsammans med lite vanlijglass :)
penna Skrivet av Emelie 2012-04-25 15:08
Jag smälte det smör jag hade hemma (ca. 125 gr)och blandade sedan i några matskedar (ca. 2-3) jordnötsmör för att fylla ut. Jag hade i nästan allt i smeten men lämnade lite så jag kunde smörja formen, "bröade" den med kokos istället för ströbröd, tror smakerna kan passa ihop :)

Resten gjorde jag enligt receptet, men min smet blev väldigt fast i konsistensen. Tror dock inte att det gör något!

Nu står den i ugnen.. ska bli spännande att prova denna kaka, det doftar underbart! Jag återkommer om det färdiga resultatet!

mvh. Emelie
penna Skrivet av Sandra 2012-04-21 08:53
Den blev lyckad till festen.. Udda smak men med vaniljglass blev den jättegod!
penna Skrivet av Sandra 2012-04-07 19:46
Gjorde den här kakan nyss.
Den är till imorgon och har ingen aning om hur den smakar..
Dock stod min sambo och berätta hur god smeten var att det var det goaste jag någonsin gjort..
(Han äter alltid upp överbliven smet)
Så håller tummarna att gästerna gillar det imorgon :D
penna Skrivet av Norge 2011-06-02 12:17
En veldig god kake! Takk for oppskriften!
penna Skrivet av anonym 2011-04-27 15:29
välldigt god!!
penna Skrivet av Mummms 2011-03-15 13:11
Jätte enkel att göra och den är super god med!
penna Skrivet av Gunvor 2011-01-13 17:32
Jag älskade denna kaka och då jag tidigare bakat kakor med frukt i och inte vill att dom ska sjunka så tärnade jag bananen fint, vände bitarna i lite vetemjöl och kakao, hällde i ung hälften av smeten, i med bananer och på med resten och det blev toppen. En liten "kletsträng" med banan i mitten.
person Svar till susnet penna Skrivet av wera 2010-12-27 21:59
jätte... fast nästa gång tar jag en banan till och skivar och lägger uppe på formen... för det mesta av bananen tycktes sjunka till botten. Jag gillar som sagt banan och gillar man inte banan ska man kanske inte göra en banankladdkaka;-) Min karl som ogillar söta saker tyckte den var bra, precis lagom söt.
person Svar till wera penna Skrivet av Susanne 2010-12-27 21:27
Hoppas det blev gott! Skriv gärna och berätta! :)
penna Skrivet av wera 2010-12-25 14:45
jag älskar banan och tycker vanligtvis att 2 bananer(som verkar vara standard när det gäller att baka bananmuffins och kakor) är för lite.. så jag slängde i tre, smakade av smeten och funderade på en fjärde *S* men det får räcka.. står i ugnen nu och jag väntar med spänning
person Svar till mia penna Skrivet av Susanne 2010-10-28 01:29
Nej det skulle jag inte vilja påstå. Jag har alltid haft den så länge som det står i receptet. Men ugnar kan vara lite olika och vad gäller hur kladdig en kladdkaka ska vara är verkligen smaken som baken.
penna Skrivet av mia 2010-10-21 20:48
nja, jag får nog lägga på 5 min eller så, nog för att den ska vara kladdig, men den ska väl ändå inte "flyta" när man lutar på formen. (tänker på alexanders kommentar)
person Svar till Nina penna Skrivet av Susanne 2010-10-10 02:28
Ljummen eller kall är godast tycker jag. Man får äta den som man vill! ;)
penna Skrivet av Nina 2010-10-02 20:46
äter man kakan varm eller kall? ;) Eller spelar det ingen roll? ;D
penna Skrivet av Alexander 2010-09-28 19:06
Banansmaken var något dominant, och då hade jag bara en banan i. Jag rekommenderar att man höjer mängden kakao och alternativ tar i cirka en halv banan för en mer subtil smak.

Vad jag även vill varna för är att ha i kakan för länge. Den ser kanske väldigt lös i när den står i ugnen men det reflekterar INTE slutresultatet!
penna Skrivet av Ida 2010-08-17 10:46
Jag tycker kakan blev vældigt god. Jag tog bara en banan och det gav lagom mycket banansmak. Bytte också ut vettemjølet mot glutenfritt mjøl, vilket inte var något problem. Samt sockret mot søtningstrø. Det ska bli gott att bjuda tjejerna på ikvæll : )
person Svar till urban penna Skrivet av Susanne 2010-08-06 02:44
Kladdkaka ska ju vara lite kladdig. Vill du göra banankaka som inte är kladdig finns recept på det också. Vill du ändå göra banankladdkaka men få den mindre kladdig så kan du grädda den några minuter längre.
penna Skrivet av urban 2010-08-04 13:59
väldigt kladdigt blev det - blää
penna Skrivet av Camilla 2010-04-27 20:25
Jag hade inne den i 30 min och den blev så kladdig och det godaste jag ätit på länge. :)
penna Skrivet av Johanna 2010-04-10 20:19
Super god kaka gjort den 2 gånger å rekomenderar er att baka dena :)
penna Skrivet av ulrika 2010-04-07 20:04
jättegod kommer att baka den många gånger
penna Skrivet av Caroline 2010-03-16 20:23
Jättegod kaka som dessutom är enkel att baka. Vi åt den ljummen med vispad grädde och bananskivor. Supergott!!
person Svar till nikki penna Skrivet av Tuva 2010-03-07 17:35
Det står att man också kan ha kakan i kylan, det provade jag och bananerna blir inte varma. Det var super gott!
person Svar till nikki penna Skrivet av Susanne 2010-02-28 00:24
Jag tycker den har en balanserad smak av banan och choklad. Men smaken är som baken! ;) Annars kan du ju göra vanlig kladdkaka utan banan för säkerhets skull.
penna Skrivet av nikki 2010-02-27 15:39
smakar den mkt banan? eller är det bara en liten smak av det? vet inte om jag vågar göra den haha.. gillar inte varma bananer ju:o
penna Skrivet av madde :D 2010-02-27 11:50
min är i ugnen nu :) jag tror att den kommer bli jätte god. jag prövade att skära tunna bananpengar o lägga i botten,så nu får vi se hur det blir :)
penna Skrivet av Erin 2010-02-05 21:43
Min deg är i ugnen nu. Hoppas att det blir bra. Undrar hur man kan vänta en vecka till man kan äta den. svårt att kontrollera sig. vet du... :D
penna Skrivet av Denise 2010-01-13 18:48
denise i repris!
den blev för god sist, så nu kör jag igen ;)
penna Skrivet av Jonna och Julia<3 2010-01-07 15:25
våran kaka ska in i ugnen nu!!! :D:D:D:D
penna Skrivet av denise & erik :D 2010-01-01 23:28
ska in med smeten i ugnn nu, haha mtt i natten :D hoppas den blir god.
penna Skrivet av Nyår 2009-12-28 10:51
Den där blir det nog till nyårsfesten :D
penna Skrivet av josefin 2009-12-01 20:49
min står i ugnen nu!
penna Skrivet av Camil 2009-11-28 21:02
Det låter helt underbart jag hade gjort den direkt om jag hade haft bananer hemma
penna Skrivet av Susanne 2009-11-24 18:09
Svar till Emma: Satte du verkligen in formen MITT i ugnen och det var rätt temperatur? Du måste ha ugnen inställd på under- och övervärme (standardinställning).
penna Skrivet av Emma 2009-11-24 16:40
Min blev riktigt bränd efter bara 20 minuter, gjorde allt som det stod i beskrivningen.
penna Skrivet av sara o mormor 2009-11-17 15:20
så underbart gott med banan till!
penna Skrivet av Susanne 2009-11-17 05:30
Svar till daniel: Nej det är väldigt vanligt att man inte har något bakpulver i kladdkaka och kladdmuffins - möjligtvis ytterst lite bakpulver. Det är för att kakan ska bli kladdig och inte bli som sockerkaka. Det har alltså inget med bananerna att göra. I bananmuffins och banankaka är det bakpulver.
penna Skrivet av daniel 2009-11-16 21:39
inget bakpulver???
låter konstigt att inte ha det i kladdkaka. Fast kanske funkar det inte med bananer eller nått.
  1   2   nästa sida