Kommentarer till Enkel bärpaj - Sida 1

"Mycket enkel bärpaj som går supersnabbt att göra med detta recept. En verkligen superenkel och jättegod pajdeg."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1   2   nästa sida
penna Skrivet av Linda 2010-11-21 20:38
Gryyyymt enkel paj. Absolut ett alternativ om man har lite tid på sig!
person Svar till Michaela penna Skrivet av Susanne 2010-08-21 18:19
Ja man kan frysa pajskalet. Det håller sig ca 3 månader i frysen.
penna Skrivet av Michaela 2010-08-18 09:54
Kan jag frysa pajskalet?
penna Skrivet av Melinda 2010-05-19 16:15
Underbart god paj. Mycket enkel att göra men jätte god. Rekommenderar att göra detta! (:
penna Skrivet av didem 2010-04-05 00:41
När den är klart gräddad i ugnen ska man vänta någon stund innan man lägg på vaniljsås eller ska man lägga på en gång och varför blir degen hård??
den är mycket god men lite för hård
penna Skrivet av Belinda 2010-03-01 11:37
Den här pajen är toppen!
jag kommer nog att göra den många fler gånger:)
penna Skrivet av Lina 2010-02-18 17:47
Den här pajen är toppen god! :D Så enkel men ändå såå god.
penna Skrivet av viii 2010-01-26 16:20
den är så god
penna Skrivet av Aaishah 2009-12-15 13:31
Världens godaste! Har man tid så kan man lägga på vaniljvispen direkt när pajen kommer ut ur ugnen och låta det svalna lite sedan lägga på bären så blir det inte så kladdigt!
penna Skrivet av Susanne 2009-12-06 01:34
Svar till Aysha: Ja du kan ta strösocker istället men det blir inte riktigt lika gott som med farinsocker. Om du har ljus sirap kan du ta någon tesked av den så blir det lite kolasmak på pajdegen.
penna Skrivet av Aysha 2009-12-04 19:03
Hej!
jag undrar om man kan ta vanligt strösocker istället för farinsocker?
penna Skrivet av Susanne 2009-11-08 02:54
Svar till amira: Pajbottnen blir lite mjukare om du inte har den för länge i ugnen, kanske också att den blir något mjukare med vanliga havregryn. Sedan angående bären så får du hälla av bärsaften, när man tinar bär brukar det ofta bli ganska mycket bärsaft och häller du på den på pajen så blir det rött och kladdigt. Du ska inte tina bären mer än att de blir tinade - de ska inte vara ljumna eller varma. De är godast kalla men utan att vara isiga. Sedan när du lägger på bären så ska du inte röra runt i dem utan fördela bären ovanpå bara så blir det fint och färgerna sprider sig inte!
penna Skrivet av amira 2009-11-07 23:56
hej!
Jag bakade denna paj idag med fiberhavregryn. Det smakade helt ok, fast botten blev lite för hård. Kom på att jag hade den fyra minuter extra i ugnen. Men som sagt, det funkar bra med fiberhavregryn. Sen blev min paj ganska kladdig. När jag strött på bären över milda vaniljvisp så bred bärfärgen överallt på pajen, så den blev typ helt röd. Såg inte så bra ut. Blir den så? Eller var det jag som tinade bären alldeles för länge?
penna Skrivet av Susanne 2009-11-06 20:58
Svar till amira: Jag tror inte det är någon större skillnad. Vanliga havregryn är väl lite större har jag för mig, men det borde nog inte spela någon större roll. Skriv gärna hur det blev om du provar!
penna Skrivet av amira 2009-11-06 20:49
tack för ditt svar :).
kom på en till fråga, kan man använda fiber havregryn? Är det stor smakskillnad beroende på vilken havregryn jag använder?
penna Skrivet av Susanne 2009-11-06 20:46
Svar till amira: Ja, jag breder snabbt ut den med en sked så att såsen blir ungefär jämnt fördelad över pajskalet.
penna Skrivet av amira 2009-11-06 19:59
hur lägger du såsen så fint på pajen? Kör du runt med en sked ?
penna Skrivet av Tove 2009-10-14 19:25
Underbart god!
penna Skrivet av Fi 2009-09-23 17:15
love kaka
penna Skrivet av Susanne 2009-09-04 13:01
Svar till Linda: Bakterier kan nog förekomma lika gärna på färska bär. Jag tror inte det blir fler bakterier i frysen, snarare tvärtom eftersom vissa organismer dör i frysen. Tyvärr är ju detta alltid en risk på alla livsmedel som inte upphettas. Som tur är, är ju ändå risken väldigt liten och jag tror också att om man köper mat själv och är noga med hygienen så är risken minimal. Jag tror det är betydligt större risk att bli sjuk när man äter ute på snabbmatsrestauranger där samma personal hanterar både pengar och mat, även om den risken också är ganska liten. Dock blir det ju många sjuka på en gång när det väl händer något i storkök/restaurang och det är ju verkligen inte kul. Annars kan man ju alltid göra muffins med bär eftersom de är inne i ugnen så dör alla bakterier. Men jag tror inte man ska gå och oroa sig för mycket heller. Tack i alla fall för din kommentar och hoppas du får en trevlig helg! ;)
penna Skrivet av Linda 2009-09-04 11:02
Vill bara varna lite för frysta bär,skolan min kille jobbar på fick stänga då alla blev sjuka av smoothie gjord på frysta hallon. Nog bättre att köpa färska bär =)
penna Skrivet av Malin & Hansen 2009-08-31 20:41
GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDOMLIG ! :)))))))) WE LOVE IT !! <3333333333333333333333333333
penna Skrivet av Denise 2009-08-25 18:58
Denna paj står i ugnen nu, och jag har höga förväntningar! Har nyss kommit hem från blåbärsskogen :)
penna Skrivet av Hallonet 2009-07-21 19:39
Otroligt god. :) Tummen upp för den!
penna Skrivet av niki 2009-05-24 19:47
try to use some green grapes.
(cut them into small pieces and fry little with oil and sugar, it takes away the sourness, if any).
tastes like heaven with vanilla grädde.
yummy!!!!!!!!!!!!!!!
penna Skrivet av Lovisa 2009-03-12 18:30
Fyll på med lite vinbär också så känns den somrig och frisk!
penna Skrivet av malin köping 2009-03-07 13:16
jättegod tog björnbär den här gången
det var också gott.

20090307
penna Skrivet av maggan 2008-11-02 00:19
bakat denna idag. supergod.
jag hällde över bären på "pajen" sen därefter blandade jag gelatinblad med bärsaft och vatten. och kokade upp det lite på svag värme, men inte så den blev varm. sen hällde jag det över bären och in i kylen! såg mycket finare ut och det blev inte så geggigt
penna Skrivet av jessica 2008-10-28 19:06
hej allihopa!
jag gjorde denna pajen igår. men när jag bredde ut smeten så gjorde jag den en aninge ihåligare.
liksom tunn i mitten och tjockare mot kanten,så det blev mera fyllning ;)
penna Skrivet av xx 2008-09-22 01:17
Jättegod paj som var enkel att göra. Den var nästan ännu godare dagen efter + att den höll ihop mycket bättre då. Är en favorit numera =)
person Svar till bulltanten penna Skrivet av Susanne 2008-09-21 22:48
Jag är inte 100% säker för jag kommer inte riktigt ihåg men jag tror nog att min botten också smulade sig.
penna Skrivet av bulltanten 2008-09-18 20:17
Verkligen jättegod, barnen bara älskade den. hade lite svårt för att få fina bitar då botten gärna ville smula sig. Ska den göra det eller har jag gjort nått fel?
penna Skrivet av Isabelle och Marcus <3 2008-08-28 18:03
Jag och min pojkvän ääälskade den, otroligt god och enkel. :)<3
penna Skrivet av Astrid 2008-08-12 22:58
Fruktansvärt god och fräsh paj!
penna Skrivet av Arre 2008-07-06 00:53
Riktigt fräsch och en helt underbar och snabb paj!
penna Skrivet av Andrea 2008-06-04 23:11
Underbar paj! Syrligt fräsch men ändå söt och dessert-aktig tack vare vaniljvispen. Jag och min pojkvän åt upp hela på en dag!
Rekommenderas verkligen!
penna Skrivet av Roonijah <3 2008-05-29 15:23
Asså,snacka om Gooodast <3
:D :D Jag ÄÄLSKAR den här siadaaan <3
penna Skrivet av Susanne 2008-04-07 23:38
Svar till Johanna: Du kan ta vanligt strösocker eller (bättre) råsocker istället. Det blir dock lite godare (och nyttigare) med farinsocker tycker jag - lite åt kola-hållet i smak.
penna Skrivet av josefina 2008-04-07 17:51
måste man ha i farinsocker, eller finns det något man kan ha istället ?
penna Skrivet av Susanne 2008-02-02 21:39
Svar till Anna: Om du tar vanlig vaniljsås så är en inte lika fluffig som vaniljvisp eller kelda vaniljsås. Du kan ju ta lite mer vaniljsåspulver så att den blir fastare i så fall. Du kan också blanda den med vispad grädde så blir det ungefär samma sak.
penna Skrivet av Anna 2008-02-02 20:02
måsta man ta kelda vaniljsås elr kan man ta vanlig vaniljsås?
penna Skrivet av Nadia Zeino 2008-01-10 18:19
Tack för receptet.
penna Skrivet av Hampus 2007-12-31 12:18
Fatta gott :D
penna Skrivet av Susanne 2007-10-17 12:27
Svar till Anna: Ja du kan byta ut det mot vanligt strösocker.
penna Skrivet av Anna 2007-10-16 13:24
kan man byta ut farinsockret?:)
penna Skrivet av marie 2007-09-07 15:29
jävligt god paj (L)
penna Skrivet av Ännu en Marie 2007-08-26 14:32
Världens bästa paj, enkel att göra och underbar att äta, gjorde till och med den här bärpajen på min födelsedag som är i februari inte riktigt rätta årstid men det var ändå en hit :D
penna Skrivet av marie 56 år 2007-07-12 14:53
Provade nyss - jättegod!! - och så snabb och enkel att göra! Kommer att återvända hit...
penna Skrivet av Marie 2007-06-05 14:52
Äntligen hittade jag det jag har sökt efter såååå länge....
Underbart gott nu när värmen kommer...
penna Skrivet av va gott 2007-05-12 17:08
helt underbar god. enkel å god!!!!!
  1   2   nästa sida