Kommentarer till Enkel bärpaj

"Mycket enkel bärpaj som går supersnabbt att göra med detta recept. En verkligen superenkel och jättegod pajdeg."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Linda
Gryyyymt enkel paj. Absolut ett alternativ om man har lite tid på sig!
besökare Svar till Michaela penna Skrivet av Susanne
Ja man kan frysa pajskalet. Det håller sig ca 3 månader i frysen.
penna Skrivet av Michaela
Kan jag frysa pajskalet?
penna Skrivet av Melinda
Underbart god paj. Mycket enkel att göra men jätte god. Rekommenderar att göra detta! (:
penna Skrivet av didem
När den är klart gräddad i ugnen ska man vänta någon stund innan man lägg på vaniljsås eller ska man lägga på en gång och varför blir degen hård??
den är mycket god men lite för hård
penna Skrivet av Belinda
Den här pajen är toppen!
jag kommer nog att göra den många fler gånger:)
penna Skrivet av Lina
Den här pajen är toppen god! :D Så enkel men ändå såå god.
penna Skrivet av viii
den är så god
penna Skrivet av Aaishah
Världens godaste! Har man tid så kan man lägga på vaniljvispen direkt när pajen kommer ut ur ugnen och låta det svalna lite sedan lägga på bären så blir det inte så kladdigt!
penna Skrivet av Susanne
Svar till Aysha: Ja du kan ta strösocker istället men det blir inte riktigt lika gott som med farinsocker. Om du har ljus sirap kan du ta någon tesked av den så blir det lite kolasmak på pajdegen.
penna Skrivet av Aysha
Hej!
jag undrar om man kan ta vanligt strösocker istället för farinsocker?
penna Skrivet av Susanne
Svar till amira: Pajbottnen blir lite mjukare om du inte har den för länge i ugnen, kanske också att den blir något mjukare med vanliga havregryn. Sedan angående bären så får du hälla av bärsaften, när man tinar bär brukar det ofta bli ganska mycket bärsaft och häller du på den på pajen så blir det rött och kladdigt. Du ska inte tina bären mer än att de blir tinade - de ska inte vara ljumna eller varma. De är godast kalla men utan att vara isiga. Sedan när du lägger på bären så ska du inte röra runt i dem utan fördela bären ovanpå bara så blir det fint och färgerna sprider sig inte!
penna Skrivet av amira
hej!
Jag bakade denna paj idag med fiberhavregryn. Det smakade helt ok, fast botten blev lite för hård. Kom på att jag hade den fyra minuter extra i ugnen. Men som sagt, det funkar bra med fiberhavregryn. Sen blev min paj ganska kladdig. När jag strött på bären över milda vaniljvisp så bred bärfärgen överallt på pajen, så den blev typ helt röd. Såg inte så bra ut. Blir den så? Eller var det jag som tinade bären alldeles för länge?
penna Skrivet av Susanne
Svar till amira: Jag tror inte det är någon större skillnad. Vanliga havregryn är väl lite större har jag för mig, men det borde nog inte spela någon större roll. Skriv gärna hur det blev om du provar!
penna Skrivet av amira
tack för ditt svar :).
kom på en till fråga, kan man använda fiber havregryn? Är det stor smakskillnad beroende på vilken havregryn jag använder?
penna Skrivet av Susanne
Svar till amira: Ja, jag breder snabbt ut den med en sked så att såsen blir ungefär jämnt fördelad över pajskalet.
penna Skrivet av amira
hur lägger du såsen så fint på pajen? Kör du runt med en sked ?
penna Skrivet av Tove
Underbart god!
penna Skrivet av Fi
love kaka
penna Skrivet av Susanne
Svar till Linda: Bakterier kan nog förekomma lika gärna på färska bär. Jag tror inte det blir fler bakterier i frysen, snarare tvärtom eftersom vissa organismer dör i frysen. Tyvärr är ju detta alltid en risk på alla livsmedel som inte upphettas. Som tur är, är ju ändå risken väldigt liten och jag tror också att om man köper mat själv och är noga med hygienen så är risken minimal. Jag tror det är betydligt större risk att bli sjuk när man äter ute på snabbmatsrestauranger där samma personal hanterar både pengar och mat, även om den risken också är ganska liten. Dock blir det ju många sjuka på en gång när det väl händer något i storkök/restaurang och det är ju verkligen inte kul. Annars kan man ju alltid göra muffins med bär eftersom de är inne i ugnen så dör alla bakterier. Men jag tror inte man ska gå och oroa sig för mycket heller. Tack i alla fall för din kommentar och hoppas du får en trevlig helg! ;)
penna Skrivet av Linda
Vill bara varna lite för frysta bär,skolan min kille jobbar på fick stänga då alla blev sjuka av smoothie gjord på frysta hallon. Nog bättre att köpa färska bär =)
penna Skrivet av Malin & Hansen
GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDOMLIG ! :)))))))) WE LOVE IT !! <3333333333333333333333333333
penna Skrivet av Denise
Denna paj står i ugnen nu, och jag har höga förväntningar! Har nyss kommit hem från blåbärsskogen :)
penna Skrivet av Hallonet
Otroligt god. :) Tummen upp för den!
penna Skrivet av niki
try to use some green grapes.
(cut them into small pieces and fry little with oil and sugar, it takes away the sourness, if any).
tastes like heaven with vanilla grädde.
yummy!!!!!!!!!!!!!!!
penna Skrivet av Lovisa
Fyll på med lite vinbär också så känns den somrig och frisk!
penna Skrivet av malin köping
jättegod tog björnbär den här gången
det var också gott.

20090307
penna Skrivet av maggan
bakat denna idag. supergod.
jag hällde över bären på "pajen" sen därefter blandade jag gelatinblad med bärsaft och vatten. och kokade upp det lite på svag värme, men inte så den blev varm. sen hällde jag det över bären och in i kylen! såg mycket finare ut och det blev inte så geggigt
penna Skrivet av jessica
hej allihopa!
jag gjorde denna pajen igår. men när jag bredde ut smeten så gjorde jag den en aninge ihåligare.
liksom tunn i mitten och tjockare mot kanten,så det blev mera fyllning ;)
penna Skrivet av xx
Jättegod paj som var enkel att göra. Den var nästan ännu godare dagen efter + att den höll ihop mycket bättre då. Är en favorit numera =)
besökare Svar till bulltanten penna Skrivet av Susanne
Jag är inte 100% säker för jag kommer inte riktigt ihåg men jag tror nog att min botten också smulade sig.
penna Skrivet av bulltanten
Verkligen jättegod, barnen bara älskade den. hade lite svårt för att få fina bitar då botten gärna ville smula sig. Ska den göra det eller har jag gjort nått fel?
penna Skrivet av Isabelle och Marcus <3
Jag och min pojkvän ääälskade den, otroligt god och enkel. :)<3
penna Skrivet av Astrid
Fruktansvärt god och fräsh paj!
penna Skrivet av Arre
Riktigt fräsch och en helt underbar och snabb paj!
penna Skrivet av Andrea
Underbar paj! Syrligt fräsch men ändå söt och dessert-aktig tack vare vaniljvispen. Jag och min pojkvän åt upp hela på en dag!
Rekommenderas verkligen!
penna Skrivet av Roonijah <3
Asså,snacka om Gooodast <3
:D :D Jag ÄÄLSKAR den här siadaaan <3
penna Skrivet av Susanne
Svar till Johanna: Du kan ta vanligt strösocker eller (bättre) råsocker istället. Det blir dock lite godare (och nyttigare) med farinsocker tycker jag - lite åt kola-hållet i smak.
penna Skrivet av josefina
måste man ha i farinsocker, eller finns det något man kan ha istället ?
penna Skrivet av Susanne
Svar till Anna: Om du tar vanlig vaniljsås så är en inte lika fluffig som vaniljvisp eller kelda vaniljsås. Du kan ju ta lite mer vaniljsåspulver så att den blir fastare i så fall. Du kan också blanda den med vispad grädde så blir det ungefär samma sak.
penna Skrivet av Anna
måsta man ta kelda vaniljsås elr kan man ta vanlig vaniljsås?
penna Skrivet av Nadia Zeino
Tack för receptet.
penna Skrivet av Hampus
Fatta gott :D
penna Skrivet av Susanne
Svar till Anna: Ja du kan byta ut det mot vanligt strösocker.
penna Skrivet av Anna
kan man byta ut farinsockret?:)
penna Skrivet av marie
jävligt god paj (L)
penna Skrivet av Ännu en Marie
Världens bästa paj, enkel att göra och underbar att äta, gjorde till och med den här bärpajen på min födelsedag som är i februari inte riktigt rätta årstid men det var ändå en hit :D
penna Skrivet av marie 56 år
Provade nyss - jättegod!! - och så snabb och enkel att göra! Kommer att återvända hit...
penna Skrivet av Marie
Äntligen hittade jag det jag har sökt efter såååå länge....
Underbart gott nu när värmen kommer...
penna Skrivet av va gott
helt underbar god. enkel å god!!!!!
penna Skrivet av privat
jag tyckte att den var jätte god men jag förstår inte varför den blir hård.det skulle bli godare om den var lite mjuk
penna Skrivet av Susanne
Nej du kan t.ex. använda vispad grädde, som du om du vill kan smaksätta med lite vaniljsocker. Turkisk/grekisk/medelhavs yoghurt (10%) går också bra om du gillar yoghurt. Smaksätt med honung eller florsocker.
penna Skrivet av lilla_söta_kocken
måste man ha Kelda vaniljsås eller Milda vaniljvisp?:/
kan man använda nåt annat?
penna Skrivet av lilla_söta_kocken
den här pajen verkar jätte god:p
måste prova den nångång. :)
penna Skrivet av Anette
Den här är en favorit, både hos vuxna och barn!! Supergod och så himla enkel att göra! Bara fantasin sätter gränser vad man lägger för frukt/bär på.
penna Skrivet av maary
jag provade denna göra denna paj, både jag och min kära mor kan bara meddela att pajen var riktigt, riktigt God! går så fort och är så gott!! använd milda vaniljvisp *mums*
penna Skrivet av julia
Helt underbar paj.Supergott!
penna Skrivet av Åsa
Provade utan vaniljvisp och med vinbär med i ugnen. Förgräddade pajdegen i 5 min, la på vinbär söcker och lite potatismjöl och körde alltsammans i ugnen i 25 min till. Blev jättebra!
penna Skrivet av Hanna
Hur enkelt som helst att göra, supergott!
penna Skrivet av Marie
super god och hur enkel som helst att göra, den perfekta efterätten
penna Skrivet av Lena
Snabb, enkel och jättegod paj för den som gillar då det inte är så sött!
penna Skrivet av Evelina
Väldigt snabb att göra samt god!
  1