Kommentarer till Asiatisk oxfilé - Sida 1

"Detta recept på oxfilé är perfekt till festen. Asiatisk smak fås med mango chutney, vitlök, ingefära, sambal oelek m.m."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till Agnes penna Skrivet av Susanne 2010-12-30 20:33
Jag har inget tyvärr inget tips men jag brukar göra så att jag frågar personalen på systemet, de brukar alltid rekommendera något som passar när man säger vad maträtten innehåller. I det här fallet är det ju lite söt smak på maten.
penna Skrivet av Agnes 2010-12-30 13:19
Tänker göra den här rätten men undrar har någon tips på gott passande vin till?
penna Skrivet av christian 2010-09-11 17:15
jag gjorde detta på grytbitar istället som en kalops, blev gott det med, hade även ananas med spa i
penna Skrivet av Fia 2007-08-03 19:06
Riktig festmat! Såsen är kalas även till grillat kött av olika slag.
penna Skrivet av Susanne 2007-01-28 12:18
Agnes: Den håller sig lika länge som de flesta andra maträtter. 3-5 dagar i kylskåp.
penna Skrivet av agnes 2007-01-25 19:28
den här såsen går säkert att använda med vilket kött som helst.. hur länge kan man spara den?
penna Skrivet av olle 2007-01-25 19:24
ok, tack :) Mycket nöjd med alla recept jag testat här förresten - det börjar bli ganska många.
penna Skrivet av Susanne 2006-12-21 00:08
Idealmjöl är fint mjöl som inte klumpar sig när man strör ner det i kokande vätska. Det gör däremot vanligt vetemjöl. Om man vill använda vanligt vetemjöl får man därför röra ut det i lite vatten först och sedan hälla ner detta i såsen under omrörning, så kallad toppredning, för att slippa mjölklumpar, så blir det en fin sås.
penna Skrivet av olle 2006-12-13 15:19
Vad är idealmjöl? Fungerar det med vanligt vetemjöl också..?
penna Skrivet av Antonio 2006-07-01 20:15
1/2 tsk sambal oelek står det tycker jag :)
penna Skrivet av söder om söder 2005-07-20 17:38
kanon sås mmmmmmm.....
penna Skrivet av thebanny91 2005-06-23 21:16
Ojdå såg inte att du fått svar, men nu har du två
penna Skrivet av thebanny91 2005-06-23 21:15
till baBbe, gör hälften sen så sparar du resten till nästa dag
penna Skrivet av Bemans 2005-04-21 15:08
Mycket gott!
penna Skrivet av Susanne 2005-01-31 22:45
Man brukar köpa en hel oxfilé och då blir det många portioner. Du får väl spara det som blir över och värma i mikron dagarna efter festen. :-)
penna Skrivet av baBbe 2005-01-31 22:10
Om jag vill göra bara för 2 pers... ????
penna Skrivet av Elisabeth 2004-10-30 19:43
Tack för det receptet! Suveränt gott. Mustigt god sås. Châtelet passade perfekt i såsen. Möjligen lite för sojastarkt med ½ dl soja. Färsk ingefära förstås!
penna Skrivet av Susanne 2004-09-10 20:22
Nu är det fixat! Tack för att du sa till!
penna Skrivet av anna-karin 2004-09-08 22:36
Till såsen. Fråga hur mycket sambal oelek? Står ej med i receptet.
  1