Kommentarer till Apelsinpannacotta

"Recept på apelsinpannacotta - pannacotta med apelsin och choklad. Mycket gott och enkelt. Bilder steg för steg."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Birgitta
Tänkte göra apelsinpannacotta dubbel sats ,skall även gelantinet dubblas ?
besökare Svar till Paki penna Skrivet av Susanne
Kul att du tyckte om receptet! Det låter fint, tack för tips!
penna Skrivet av Paki
Det var super super gott! Jag kanderade apelsinskal till dekoration!
besökare Svar till Samuel Carlsson penna Skrivet av Susanne
Trevligt att höra! :)
penna Skrivet av Samuel Carlsson
Jättegott! :-)
besökare Svar till Sanna penna Skrivet av Susanne
Ja det finns gelésocker. Byt ut i så fall ut gelatinet och strösockret mot 1 dl gelésocker. Koka då upp vanilj, grädde m.m. och gelésocker och låt detta koka 30 sekunder och häll därefter upp i portionsglas.
penna Skrivet av Sanna
Hej kan man använda något annat än gelatinblad, eller finns vegetarisk gelatin?
  1