Kommentarer till Ankbröst med sötpotatispuré och syrlig vinsås - Sida 1

"Lyxigt och fantastiskt gott recept med ankbröst med en len och söt potatispuré som serveras med syrlig vinsås."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till Ingegerd Mattsson penna Skrivet av Susanne 2017-05-31 12:53
Så trevligt att ni alla tyckte om receptet! Tack för att du skrev!
penna Skrivet av Ingegerd Mattsson 2017-05-30 22:32
Jag kan säga att detta blev kanon gott. Till och med vårat kräsna äldsta barnbarn åt i mängder.
person Svar till Monkan penna Skrivet av Susanne 2015-01-06 01:42
Tack detsamma! Trevligt att det blev bra! :)
penna Skrivet av Monkan 2015-01-01 13:15
Hej och gott nytt år!
Lagade ankbröst från din sida till nyårsafton. Väldigt gott! Tack för tips och inspiration./Monkan
person Svar till susnet penna Skrivet av TONY 2013-10-02 15:08
BRA SKALL TÄNKA PÅ DET NEXT TIME HÄLSN. TONY
person Svar till TONY penna Skrivet av Susanne 2013-10-01 12:56
Tack för bra tips, jag får testa det!
Antar att du har induktionshäll eller gasspis och att max värme är 12?
Sedan kanske det här inte riktigt fungerar på en vanlig spis eftersom den tar 2-3 ggr så lång tid innan den blir varm och då blir det inte lika knaprigt?
Men jag som har induktionshäll kan ju göra detta dock måste jag tänka på att anpassa även för vanliga spisar när jag skriver mina recept eftersom alla inte har induktion eller gas.
penna Skrivet av TONY 2013-09-30 16:37
ankbröst efter rutmönstret lägger jag alltid brösten med fettsidan ned i en KALL stekpanna i 6-7min. kör på högsta värme, vrider ned till c.a. 10-9 vänder brösten får ligga c.a. 4-6 min.
alltid lika goda o knapriga samt saftiga, lärde mig detta då jag var i shanghaj, bästa hälsn. tony
penna Skrivet av Alexandra 2011-01-27 16:30
Super, super, supergott!
penna Skrivet av Susanne 2011-01-15 18:05
Något av det godaste jag ätit, vi provade dock vildand till....
  1