Kommentarer till Knäckäppelpaj - Sida 1

"Knäckäppelpaj är en himmelskt god äppelpaj med knäcktäcke! Superenkel och supergod pajdeg med en ljuvlig fyllning."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Gunilla 2017-09-10 22:12
Hej, går det att göra den en kväll innan den ska bjudas på?
Är den fortfarande knäckig då? Hur förvaras den till den ska serveras i kyl el. källarsval.
penna Skrivet av Emma 2017-02-18 19:48
Har använt en 20 cm form. Blir bara en enda slabbig röra, stelnar inte...
penna Skrivet av Susanne 2016-03-20 18:00
Receptet är nu uppdaterat med nya bilder och tydligare beskrivning steg för steg.
person Svar till Birgitta penna Skrivet av Susanne 2013-12-20 17:59
Man kan förstås minska lite på socker och kanel om man vill det.
penna Skrivet av Birgitta 2013-11-16 10:56
Lite för söt och för mycket kanel men pajbotten var perfekt.
person Svar till Sara penna Skrivet av Susanne 2013-07-09 00:15
Roligt att höra! :)
penna Skrivet av Sara 2013-07-04 18:44
Godaste paj jag ätit! Mums :).
person Svar till Mahlin penna Skrivet av Susanne 2012-05-20 17:58
Kul att du tyckte om den här äppelpajen! Har tyvärr inget recept på jordgubbscheesecake - än iaf. Men låter gott! :)
penna Skrivet av Mahlin 2012-04-29 09:15
En riktigt god och enkel äppelpaj.
Detta var min första äpplepaj och lär inte bli den sista. Var en succé bland gästerna!!

Du har inte ett recept på jordgubbscheesecake med jordgubbar på toppen i gelatin lr så? Letat men hittar inget.. finns på kafféer men vill gärna kunna göra en själv. Vill gärna ha tips om du vet hur man kan kombinera ihop till en!
Jättebra sida du har!!
penna Skrivet av liljana 2011-09-08 13:38
Detta är världens godaste paj.
Kom ihåg att använda pajform med hög kant, de vanliga räcker inte till, det rinner över i ugnen och det är inte roligt.
penna Skrivet av Jessica 2011-09-02 23:51
Hade inte mandelspån hemma så jag tog kokos istället, blev mycket gott så oxå.
person Svar till Anna J penna Skrivet av Susanne 2011-03-09 21:23

Ok. Tack så mycket för att du delade med dig!

Har du testat Toscapaj med hallon och blåbär ? Den är riktigt god!

person Svar till susnet penna Skrivet av Anna J 2011-03-09 11:47
Hej, nu har jag testat med blåbär och det var tyvärr ingen jättehit :-( Det bör nog vara fruktbitar ist. för bär. Det blev lite FÖR "såsigt". Tror mer på äpple, päron och d.l kommer mer till sin rätt.
person Svar till Anna J penna Skrivet av Susanne 2011-02-25 14:24
Ja det borde gå bra! Skriv gärna hur det blev om du provar!
penna Skrivet av Anna J 2011-02-23 15:09
Hej,

kan man använda andra bär oxå? (Hallon, blåbär, päron vinbär m.m.)
person Svar till Marie penna Skrivet av Sofie 2010-09-11 22:47
Jorå de går att äta den efter 2 dagar...
Smakar likadant tycker iafall jag :)
Supergod godare än förra gången vart betyget hemma =)
En av de bästa pajerna jag har ätit...
penna Skrivet av Marie 2010-09-11 14:32
Låter gott! Men undrar hur det är med hållbarheten eftersom jag behöver laga den två dagar i förväg. Nån som vet hur den smakar efter två dagar? Kan man fortfarande bjuda sina gäster på den då?
penna Skrivet av annika 2010-08-27 20:03
sååå god den var :) som äpplepaj med smak av julknäck! Riktigt gott. och så lätt det var hade inga problem alls, jätte bra skrivet är receptet, lätt att följa :)
penna Skrivet av Susanne 2010-04-02 22:49
Svar till fia: Det går bra med vilken grädde man vill dock rekommenderas vispgrädde med tanke på vad matlagningsgrädde innehåller (kolla innehållsförteckningen). Jag har därför helt slutat köpa matlagningsgrädde. Vill man ha lägre fetthalt så kan man blanda vispgrädde med mjölk eller vatten.
penna Skrivet av fia 2010-04-02 15:20
Är det vispgrädde eller matlagningsgrädde som används i fyllningen?
penna Skrivet av Fanny 2010-03-28 21:58
Godaste jag ätit!!
penna Skrivet av elvy andersson 2009-10-18 10:24
alldeles för söt minska sockermängden till hälften
penna Skrivet av Dancloo 2009-09-19 19:40
Jättegod!! Smälter verkligen i munnen på en!
penna Skrivet av bakälskare 2009-09-12 11:49
Pajbottnen var jättegod och väldigt enkel att göra. God paj.
penna Skrivet av mumsig 2008-10-21 22:59
Det bästa tillbehöret till äppelpaj är creme fraiche eller turkisk yoghurt!!
penna Skrivet av hhhh 2007-10-24 20:10
jätte god!!!!!!!!!!!!
penna Skrivet av == 2007-08-12 15:22
pajen är jätte enkel att göra och väldigt god!
penna Skrivet av Inga 2007-07-12 16:31
Pajen var jättegod. Använde röda vinbär tillsammans med äpplena.
penna Skrivet av Det,, 2007-04-09 15:09
var v'l gott.
penna Skrivet av Ulla 2006-11-11 16:19
Underbart! jag hade kokos i stället för mandelflarn
den blev urgod även med kokos
penna Skrivet av jessie 2006-11-05 16:27
Underbart gott! Vaniljglass till är att rekomendera.
penna Skrivet av Beatrice 2006-10-08 13:37
Det här var en suverän äppelkaka =)
penna Skrivet av Pia 2006-09-25 12:21
Så himla god paj!!! Behövs ingen vaniljsås utan går utmärkt att äta som den är. Ännu godare dagen efter då den har hunnit "sätta sig" lite. Jag använde matlagningsgrädde 1 dl och 2 dl mjölk och lite mer mjöl, istället för 3 dl grädde.
penna Skrivet av Rayner 2006-09-17 01:13
Supergod! Den kanske var lite "såsig" (i alla fall blev den det när jag gjorde den..), så den var inte så "vacker" på assietten, MEN den var GOD!! VÄLDIGT god! :-D Rekommenderas!
penna Skrivet av Johanna 2006-09-05 14:27
Synd att det inte finns någon bild på resultatet. Det kanske kommer??
penna Skrivet av Susanne 2006-01-06 03:18
Maria: Sätt aluminiumfolie runt kanten. Själv hade jag dock inte detta problem. Det beror kanske på vilken pajform man har.
penna Skrivet av Maria 2006-01-01 18:07
Urgod! Men skalet föll ihop på kanterna när den förgräddades... Har någon nån idé?
penna Skrivet av Anna 2005-10-26 17:43
Underbart! Den godaste äpplepajen nånsin! :)
penna Skrivet av Lotta 2005-10-02 16:11
Denna äppelpaj var urgod,Ska göras många gånger..Tack
  1