Kommentarer till Äppelmuffins - Sida 1

"Recept på äppelmuffins. Baka stora eller mindre muffins med äpple. Goda, mjuka och saftiga med kanel och socker."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Hans 2016-11-05 11:06
Hade nästan inget strösocker, så det blev med extra mycket brun farin. Sen lade jag i körsbärsmarmelad till äppelbitarna, bytte kanel mot nykrossad kardemumma och lade mandelspån ovanpå.

Blev lite kompakt, men mycket gott med vaniljsås.
person Svar till meis penna Skrivet av Susanne 2011-11-14 15:39
Du menar att göra en långpannekaka som man skär i rutor? Ja, men det är bättre du kollar ett annat recept på det eftersom ugnstider och temperatur skiljer sig. Jag har själv gjort ett sådant recept men ännu inte hunnit lägga upp det.
penna Skrivet av meis 2011-11-12 19:57
hejhej. jag undrar om man kan lägga smeten i en bakplåtspapper och i ugnen istället för muffinsformar?
penna Skrivet av Alice 2010-11-06 13:11
NAMM!! Låter jätte gått, kom just hem från butiken skall just sätta igång med bakande ;)
penna Skrivet av Josephine s 2010-11-04 13:57
Mmmmm vad goda dom blev :0) vi gjorde också lite smuldeg som vi strödde över muffinsen. Jätte gott!!!!
penna Skrivet av Lina 2010-11-03 20:57
Okej resultat, men skulle blivit bättre med dubbelt så mkt äpple.
penna Skrivet av mahliya 2010-10-12 16:43
Mmmm!!! Va gott de blev! tack för receptet <3
penna Skrivet av Jönnebo 2010-04-02 20:05
perfekta, stora, fantastiskt goda muffins blev det, synd att man inte kan ladda upp bilder så alla kunde se.. tack för recepten.
penna Skrivet av Liten nybörjare som älskar socker ^^ 2010-02-15 22:11
anmäld post Posten är anmäld och väntar på att godkännas eller tas bort.
penna Skrivet av tracy o mammasa 2009-12-26 08:07
den va god men vi gjorde 35 styckna
penna Skrivet av Susanne 2009-09-05 19:58
Svar till Peter: Kul att höra att du gillar mina recept och tipsen jag skriver. Jag försöker skriva alla beskrivningar så tydligt som möjligt och när ni besökare frågar eller påpekar saker så brukar jag försöka förtydliga beskrivningarna ytterligare samt ge tips. Jag har höga ambitioner med min receptsajt och lägger ner mycket tid på den så det är roligt att höra att det uppskattas! Brownies är gott så prova gärna dem!
penna Skrivet av Peter 2009-09-05 17:25
De här provade jag att baka då jag älskar äpplekaka och de blev svinbra som variant. Tyvärr har jag börjat baka mer än jag äter. :) Vågar inte lägga dem i frysen sedan för då blir det bara att man går och äter å äter. Gjorde dem i vanliga små bakformar och tänkte på extratipset du gav en kommentar, angående att ungstiden då skall vara kortare! Nu blev de helt perfekta. Övrigt till webmaster; du tycks alltid ge så bra extratips (till dem som kommenterat och misslyckats med sin bakning). Tipsen är uppskattade av oss (mig) som är lite nybörjare. Bra skrivna recept. Nästa jag skall prova blir amerikanska brownies, de ser väldigt goda ut! :)
penna Skrivet av max 10 år 2009-09-05 10:18
mycket bra recept dom är väldigt goda!!!!
penna Skrivet av Susanne 2009-08-26 23:17
Svar till emma: Beskriv gärna vad som inte blev bra så kan jag kanske komma med något tips. Det vanligaste felet är annars att man vispar smeten för länge efter att man tillsatt mjöl i en smet med ägg för då kan man vispa sönder äggtrådarna. Det kan leda till att muffinsarna blir platta, sjunker ihop och blir kompakta. Så tänk på att bara röra/vispa tills smeten är jämnt blandad, inte mer än så.
penna Skrivet av emma 2009-08-26 15:35
tack för receptet, dock måste ja gjort nåt fel för mina blev inte så bra. men man kan inte lyckas jämt :)
penna Skrivet av Susanne 2009-01-08 19:01
Receptet har uppdaterats! Det nya receptet är enklare att göra och framförallt ger det godare, större och finare äppelmuffins! Prova gärna detta nya mycket bättre recept!
penna Skrivet av Susanne 2008-10-14 00:41
Svar till Elin: Det går endast åt några droppar så det räcker långt och blir över med 1 citron. Jag rekommenderar dock att köpa citron på flaska. Det finns en sort som ser ut som en citron i plast och så finns det realcitron, en grön glasflaska. Då kan man droppa lite ur flaskan bara. Citronen kan uteslutas ur receptet om man är snabb med äppelklyftorna så de inte hinner bli bruna innan man stoppar dem i muffinsarna.
penna Skrivet av Elin 2008-10-12 19:37
Saft från hur många citroner? Är en riktig nybörjare på att baka haha :)
penna Skrivet av Susanne 2008-09-23 23:48
Svar till kamilla: Ja du kan använda pappersformar, tänk dock på att om du använder fler formar så att det blir fler muffins än 12 så kanske du får grädda dem lite kortare tid i ugnen.
penna Skrivet av sanna 2008-09-17 20:39
Dom är i ugnen nu men jag hade inte vanilj socker eller rå socker så jag skippa det och la på kanel ovanpå hoppas det blir bra hör av mej annars:D
penna Skrivet av Kevin 2008-09-17 00:21
Riktigt goda! Om man strösslar lite kanel blandat med socker på toppen innan man sätter in dem i ugnen så blir de ännu godare!
penna Skrivet av kamilla 2008-09-13 11:25
hoppas det funkar med vanliga formar har inte muffins formar...
penna Skrivet av julia 2008-07-19 14:05
ska baka dom nu :D hoppas de går bra med vanliga muffins formar! :D dom ser verkligen skaskiga ut!!
penna Skrivet av jessica 2008-03-10 16:15
jättegoda verkligen men jag hade inte tillräckligt med mjöl så jag tog hälften vetemjöl och hälften dinkelmjöl och dom blev verkligen dunder goda. och mättande.
penna Skrivet av Mia 2008-02-14 17:04
Jag tog i lite kanel och kardemumma i smeten. Det blev supergott!
penna Skrivet av Lovisa 2008-01-15 17:10
Detta ser jättegott ut, WE LOVIN IT!
penna Skrivet av Susanne 2007-10-13 18:41
Nej du kan ta vanligt socker, eller skippa sockret ovanpå helt.
penna Skrivet av Clara 2007-10-13 12:09
måste man ha råsocker ?
penna Skrivet av Sarah 2007-09-30 06:27
Maria - Det heter helt enkelt raw sugar.
penna Skrivet av Zodiakalljus 2007-08-28 19:11
Nu ska vi baka! Ungarna avgudar dessa muffins!
penna Skrivet av Kaspar & Sten 2007-02-20 18:36
nu är dom i ugnen :D
penna Skrivet av Kaspar & Sten 2007-02-20 17:20
tjena gullepluttar!
nu ska vi köra igång dagens bak men vi tänkte lägga till havretopping! ;D
puss på er
penna Skrivet av liljan 2007-02-07 20:05
a jag ska baka dem nu men efter som ni komenterar dem med så härliga ord ska göra dem!!!!!!
penna Skrivet av Maria 2007-02-02 14:41
Hej - det ar jag igen... vet du vad 'rasocker' heter pa engelska? eller nat alternativ? Tack!
penna Skrivet av agnes och elin 2006-10-31 15:22
de är underbara! testa med lite glass och bär på. mums
min favorit
penna Skrivet av Sara 2006-10-20 15:38
Goda! Jag doppade äpplena i kanel innan.
penna Skrivet av Tanja 2006-10-15 11:25
Ett enkelt recept. Gick snabbt att göra och de var goda att äta som färska.
penna Skrivet av Madeleine 2006-10-12 12:58
Jättegoda! Gjorde i pappersformar och hoppade över råsocker för det hade jag inte hemma :-)
penna Skrivet av marina 2006-09-27 16:11
Gjorde dom i pappersformar, det blev 14 st. rejäla och mycket goda muffinsar. Hade dom i ugnen 12 minuter, efter 10 min. ság dom fortfarande bleka ut. Dom är enkla och uppskattade, rekommenderas!
penna Skrivet av Susanne 2006-09-24 22:30
Svar till Marina: Ja det kan du göra. Fyll pappersformarna upp till ca 2/3 med smet. Grädda i ugnen ca 10 minuter istället eftersom muffinsarna är mindre.
penna Skrivet av marina 2006-09-24 21:13
Kan man göra dom i vanliga pappersformar? Hur mánga beräknar man isáfall att det blir?
penna Skrivet av Jess 2006-09-19 17:35
Dom är väldigt goda!!!
  1