Kommentarer till - Vit baksirap - Sida 1

"Recept som innehåller vit sirap. Vit sirap är bäst lämpad att använda vid bakning av vetebröd och bullar och gör att dessa blir mjukare och håller sig längre."

Vill du tillägga något? Har du frågor eller synpunkter? Skriv gärna en kommentar!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till solveig ericsson penna Skrivet av Susanne 2011-01-26 22:28
Du kan ta något mindre än 1 dl vit sirap istället för 1 dl strösocker, eftersom vit sirap är lite sötare än socker.
penna Skrivet av solveig ericsson 2011-01-26 17:27
Om det står 1 dl strösocker i receptet hur mycket vit sirap ska man ta istället?
  1