Kommentarer till - Äkta vaniljpulver - Sida 1

"Äkta vaniljpulver kommer från vaniljstänger och har en naturlig vaniljsmak till skillnad från vaniljsocker och vanillinsocker."

Vill du tillägga något? Har du frågor eller synpunkter? Skriv gärna en kommentar!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till Birgitta penna Skrivet av Susanne 2010-10-27 03:37
Det kan nog vara lite olika beroende på recept, men i Pannacotta t.ex. så brukar jag ta 0.25 tsk, ev. något mer. Mitt bästa tips är att om det är möjligt smaka dig fram. Med vaniljpulver är det ju enkelt att dosera efter eget tycke och smak. På det viset är det ju faktiskt mycket bättre än vaniljstång.
penna Skrivet av Birgitta 2010-10-23 12:20
Hur mycket vaniljpulver skall man ta för att ersätta en vaniljstång?
  1