Kommentarer till - Torrjäst - Sida 1

"Torrjäst har lång hållbarhet och kan oftast ersätta färsk jäst. Läs mer om torrjäst. Recept med torrjäst."

Vill du tillägga något? Har du frågor eller synpunkter? Skriv gärna en kommentar!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Peter 2017-12-09 17:17
Hej! Råkade hälla torrjästen direkt i bunken utan att blanda den med mjölet. Kommer degen att jäsa ändå?
person Svar till Louise Sandström penna Skrivet av Susanne 2015-02-09 13:40
Vilket recept? Men annars generellt så låter det som du tagit för mycket mjöl. Gräver du med decilitermått i mjölpåsen? I så fall är det säkert anledningen eftersom mjölet då packas och man tar lätt alldeles för mycket mjöl. Häll upp mjölet i litermått eller väg det så får du rätt mängd. Tänk även på att jästider kan variera beroende på din inomhustemperatur och om det är dragigt eller inte. Så det kan ta längre tid än vad som står i receptet.
penna Skrivet av Louise Sandström 2015-02-08 16:00
Hej Jag har följt ert recept precis, men kanske lite mindre mjöl annars hade det nog varit som att baka ut modellera. Tycker det jäser så dåligt, nu står färdigbakade bullar på en övertäckt plåt ska stå en timme , så får jag se hur det går med jäsningen. Misslyckats 2 grr tidigare . Något svar , på det :-)
  1