Kommentarer till - Syltsocker - Sida 1

"Använd syltsocker för att göra sylt och marmelad. Information och recept som innehåller syltsocker."

Vill du tillägga något? Har du frågor eller synpunkter? Skriv gärna en kommentar!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till Lena penna Skrivet av Susanne 2011-08-01 02:48
Hållbarheten beror på vilka bär det är i sylten; t.ex. lingonsylt håller sig nästan hur länge som helst. Min jordgubbssylt håller sig minst 1 år i kylen.
penna Skrivet av Lena 2011-07-30 09:58
Hej. Hur lång hållbarhet får sylten om jag använder syltsocker och häller sylten på burk och ställer den i kylen, dvs jag paraffinerar inte?
  1