Kommentarer till - Rabarber - Sida 1

"Rabarberstjälkar har en frisk och syrlig smak och kan användas till många goda bakverk och kräm. Här finns info och recept med rabarber."

Vill du tillägga något? Har du frågor eller synpunkter? Skriv gärna en kommentar!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till Asta penna Skrivet av Susanne 2014-09-06 00:02
Bra att informationen kom till nytta!
penna Skrivet av Asta 2014-09-04 14:12
Tack för bra och intressant information om rabarber! Jag kan nu dessutom konstatera att jag (och mina nära och kära) dessvärre fått i sig en hel del aluminium genom åren. Aldrig mer ska jag koka rabarberna i aluminiumkastrullen. Hoppsan!
  1