Kommentarer till Nötbog

"Nötbog är magert benfritt nötkött som passar till rostbiff, nötstek eller grytstek. Passar även till porterstek, sjömansbiff och tjälknöl. Recept med nötbog."

Vill du tillägga något? Har du frågor eller synpunkter? Skriv gärna en kommentar!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Sophia
Jag tycker att du har en jättebra sida där alla recept jag hittills gjort (blivit ett gäng nu) har varit jättegoda! Och jag tycker att det är enkla, utförliga recept och väldigt goda rätter. Jag går alltid in på din sida först för att se om du har något recept med det jag tänkt mig! Och det har du för det mesta :) Som nu, nötbog! TACK!
besökare Svar till Stefan penna Skrivet av Susanne
Nötbog är en bit som lämpar sig att tillaga som stek för att köttet ska bli saftigt, gott och mört. Att tillaga stek är enkelt men man måste ha en kött-termometer. En kött-termometer ingår oftast som standard till ugnen iaf de senaste 15 åren. Annars finns det att köpa kött-termometrar i vanliga välsorterade matbutiker och t.ex. på IKEA. Jag rekommenderar dig verkligen att använda termometer när du tillagar stek, du kommer då upptäcka hur enkelt det är och du får då din ätbara mat. Utan termometer är det omöjligt att veta när köttet är klart. Man behöver inte ha några kock-ambitioner för att använda termometer. Inte ens jag har kock-ambitioner trots att jag driver en receptsajt. ;) Jag vill bara ha vanlig lättlagad mat utan krångel. :)
penna Skrivet av Stefan
Verkar vara ett fint kött och så, men den här sidan verkar inte precis vara speciellt användbar för någon som inte försöker låtsas vara kock och bara vill ha ätbar mat.
  1