Kommentarer till Kycklingfilé

"Kycklingfilé är bra och billigt kött som kan tillagas på många olika sätt. Mer info och recept med kycklingfilé hittar du här."

Vill du tillägga något? Har du frågor eller synpunkter? Skriv gärna en kommentar!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
besökare Svar till Viktoria penna Skrivet av Susanne
Kycklingen förstörs inte om den inte innehåller saltlake. Det går väldigt bra att frysa färsk kycklingfilé utan tillsatser. Det saltlaken gör däremot är att kycklingen blir saftigare samt att leverantören tjänar pengar då många konsumenter inte tänker på att de betalar för vatten. Det blir ju som du skriver mindre kött på 1 kg vilket ska tas i beaktande både vid tillagning och även när man jämför priser. Tack för att du påpekade det!
penna Skrivet av Viktoria
Tänk på att frysta kycklingfiléer måste innehålla 13% saltlake för att inte förstöras i frysen, så 1 kg fryst kycklingfilé är bara 870 g kött.
  1