Kommentarer till - Honung - Sida 1

"Recept och information om honung som kan användas i mat och bakverk. Honung är nyttigare än socker även om det har samma GI."

Vill du tillägga något? Har du frågor eller synpunkter? Skriv gärna en kommentar!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till Birgitta Hansson penna Skrivet av Susanne 2011-08-11 22:56
Om du värmer honungen försiktigt i t.ex. ett vattenbad så kommer det lösa upp sig och honungen blir flytande igen. Det är altlså inget fel på den men tyvärr blir det så med honung ibland. Det beror på honungen huruvida den sockrar sig eller inte.
penna Skrivet av Birgitta Hansson 2011-08-09 19:53
Har förvarat flytande honung i skafferiet. Den är nu alldeles sockrig och går inte att hälla ur. Hur kommer det sig, då den ju ska hålla så länge?
  1