Grahamsgryn

grahamsgryn
Grahamsgryn.

Grahamsgryn används till gröt, välling och till bakning.

Grahamsgryn framställs av vetekornets hela kärna med en stor del av kli och grodd kvar.

Grahamsgryn innehåller mycket kostfiber och mineraler.

Innehållsinformation

grön flagga Tillsatsfritt:  Ja

grön flagga Laktosfritt:  Ja

röd flagga Glutenfritt:  Nej

grön flagga Vegetariskt:  Ja

Näringsvärde

Dessa näringsvärden gäller per 100 gram av grahamsgryn.

Energi: 330 kcal
Kolhydrater: 61 g (varav sockerarter: 0.5 g)
Protein: 10 g
Fett: 2.5 g (varav mättat fett: 0.3 g)
Fibrer: 11 g

Tips och info

Hitta Finns i affären:

Grahamsgryn finns bland övriga gryner i närheten av mjöl och frukostflingor.

Datum Hållbarhet och förvaring:

Grahamsgryn förvaras torrt och ej över normal rumstemperatur. Hållbarhet se förpackningen.

Byt ut Ersätt med:

Mannagryn.

Vad väger grahamsgryn?

Måttomvandla grahamsgryn mellan vikt och volym

Konvertera från valfri måttenhet till en annan.

Måttomvandla fler ingredienser.

Liknande ingredienser

| Mjöl och gryn |


grahamsgrynsgröt

Grahamsgrynsgröt

Recept på grahamsgrynsgröt. God och enkel fullkornsgröt till frukost! Tillaga på spisen eller i mikro.

klocka Tid: 7 minuter
äppelgröt

Äppelgröt

Recept på Äppelgröt. Ta till vara på goda äpplen och lägg till dem i gröten. Gott, enkelt, nyttigt!

klocka Tid: 15 minuter

Kommentarer

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer