Kommentarer till - Äggvitor - Sida 1

"Recept och info om äggvitor. Äggvitor utgör ca 60% av äggets vikt. Äggvitor är proteinrika. Gör gärna maräng."

Vill du tillägga något? Har du frågor eller synpunkter? Skriv gärna en kommentar!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Mange 2017-09-23 13:41
Vad händer om det är yttepytte lite äggula med när man vispar maräng??
penna Skrivet av Josefin 2013-04-18 22:43
Vispa inte äggvitor i en mixer!! Då går strömmen och du måste fråga den snygga killen next door om hjälp.. Inget att rekommendera då första intrycket blir väldigt awkward och spänt. Av egna erfarenheter rekommenderar jag dig därför att vispa för hand (alternativt duscha och sätta på dig fresh clothes för ett möte med grannen).
  1