Bloggens startsida

Susannes matblogg

Här är Sophia

Publicerad 2016-12-15 07:20

Nu har lilla Sophia anlänt till världen. Hon föddes med planerat kejsarsnitt och allt gick bra. Det är verkligen helt fantastiskt att få en ny liten människa i sin famn. Så otroligt liten och söt. Så mycket kärlek.

sophia

Sophia är betydligt mindre än Philip när han föddes, en sisådär 50% mindre (vikt). Sophia vägde 2,9 kg och Philip vägde 4,3 kg. Men så föddes hon ju också tre veckor tidigare än Philip som aldrig ville komma ut medan Sophia fick födas en vecka före beräknat datum eftersom det var ett planerat kejsarsnitt.

Det planerade kejsarsnittet gick otroligt bra, är så nöjd att jag valde detta. Även om det är en operation är det ju en rutinoperation med ett antal specialistläkare, både barnläkare, narkosläkare, förlossningsläkare närvarande plus narkossköterskor och barnmorska närvarande. Det kändes tryggt och bra.

Redan samma kväll kunde jag upp och gå och efter två dygn fick vi åka hem.

Nu handlar livet mest om att äta, sova, bajs, mjölk och kräks :) 

Men jag hoppas kunna hinna uppdatera lite här också, det är ju trots allt juletider och jag vill gärna hinna med lite mat och bak också! :)

Ha det fint allihopa!

Kommentarer

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info
✏️ Skrivet av Susanne
Tack så mycket gulliga ni för alla fina grattishälsningar! ❤❤❤ Jag önskar er alla en God Jul!
✏️ Skrivet av Barbro
Ett jättegrattis till eran Sophia.
Ha nu en fin jul och tack för alla goda recept som du delar med dej av..
✏️ Skrivet av Madeleine
Grattis hon ser så underbart fin ut. Njut av den härliga doften av bebis och ta hand om er. Tack för recepten de är jättebra. Kramar Madeleine
✏️ Skrivet av Åsa
Grattis till din söta lilla Sophia.
Det blir en spännande Jul i år då. ;-)
Jag bor i Tyskland och tittar gärna in och letar fram goda svenska recept hos dej.
✏️ Skrivet av Angie
Grattis till nya bebisen! Jättefin liten människa.
Vad roligt att du delar med dig av lyckan här på matbloggen. Skulle bara kolla ett recept lite snabbt och fick syn på Sophia och blev alldeles varm och glad inombords. Kunde inte låta bli att tänka på när ett av våra barn föddes nästan på dagen för 11 år sedan den 16 december också tre veckor för tidigt. Allt gott till dig och din familj och ett stort tack för dina många härliga recept!

Visa alla kommentarer