Kommentarer till - Gott med rökt salt - Sida 1

"Prova rökt havssalt. Det är gott till fisk och skaldjur men även till avocado och keso. Mycket gott och lyxigt salt!"

Vad tycker du? Skriv gärna en kommentar!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Susanne 2009-05-29 00:15
Svar till Ingrid: Du får nog ställa den frågan till Santa Maria.
penna Skrivet av INGRID PERFETTI 2009-05-08 08:49
Jag bor i Italien och såg ett matprogram på TV igår, där rökt salt ingick. Vem och var framställer man detta salt?
penna Skrivet av Bleveland 2008-03-21 14:48
Jag håller med. Det är gott (och dyrt 30-35 kr för den lilla burken). Det jag dock har lagt märke till är att det är som godast om det används i efterskott till exempel på stekt ägg som någon här rekommenderar. Det tappar väldigt fort sin röksmak om det används i (varm)matlagningen till exempel i en gryta. Direkt efter att man har tillsatt saltet så känner man den goda röksmaken, men bara en kort stund efter så är den borta. Då funkar ju saltet som sådant fortfarande, men det gör vanligt köksalt också till ett mycket lägre pris.
penna Skrivet av Susanne 2008-03-10 23:32
Svar till Lina: Ja det har jag också provat och jag håller med om att det är riktigt gott!
penna Skrivet av lina 2008-03-10 17:33
saltet är jätte gott att ha på stekt ägg :)
  1