Kommentarer till - Plommonspäckad karré - Sida 1

"Mycket gott och enkelt är det att göra helstekt plommonspäckad karré. Antingen köper man den färdigspäckad eller också gör man det själv. Tips på sås och tillbehör."

Vad tycker du? Skriv gärna en kommentar!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till Fredrik penna Skrivet av Susanne 2014-01-23 18:33
Jag har också bara en ugn vilket jag tror de flesta har, men ibland skulle man gärna haft två. :)
Jag brukar göra köttet först och sedan låta det stå framme i rumstemperatur och vila när jag gör det andra i ugnen, sedan skär jag upp köttet strax före servering. Köttet blir saftigare av att vila och går bra att servera ljummet.
penna Skrivet av Fredrik 2014-01-23 18:03
Jag har bara en ugn. Hur planerar man ugnsanvändningen om man kombinerar detta med ugnsstekta grönsaker?
  1