Kommentarer till - GI-tips för att göra nyttigare paj - Sida 1

"Tips på hur man gör om en onyttig paj till en nyttigare med lägre GI som fortfarande blir god!"

Vad tycker du? Skriv gärna en kommentar!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Susanne 2007-08-04 23:03

Svar till Mona: Det blir inte samma sak men jag tycker det fungerar bra, särskilt i matpajer. I efterrättspajer brukar jag använda flytande margarin eller smör oftast och det fungerar också, men det är klart att det är godare med riktigt smör, men jag tycker ändå att det blir tillräckligt gott med flytande margarin/smör för att jag ska välja det av hälsoskäl.

Du får nog prova helt enkelt och se om du tycker det blir bra eller inte.

penna Skrivet av Mona 2007-08-04 22:35
Fungerar det lika bra med rapsolja i pajer?
penna Skrivet av Venera Selimi 2007-08-03 22:47
Jag vill att ni ska sjika resept om olika bakelser exempelt bullar och olika pajer.
  1