Bloggens startsida

Susannes matblogg

Gott Nytt År 2018

Publicerad 2017-12-31 18:59

Summering av 2017

Ett år har gått. Ett år som jag inte alls ens har hunnit en fjärdedel av vad jag tänkt och det har varit oerhört frusterande.

Jag har varit delvis föräldraledig och båda barnen har tagit mycket tid och de kommer så klart först.

Utöver det har förskolan som är ett föräldrakooperativ där jag är med i styrelsen och är personalansvarig tagit mycket tid då vår förskolechef sade upp sig och det blev mycket jobb med rekrytering och att få verksamheten att fungera med den personalbrist som uppstod.

Ett par jobbiga besked har jag varit tvungen att hantera. Men man får bita ihop och hoppas en del löser sig och annat åtminstone blir bättre med tiden.

En sak som jag hoppas bli bättre på är att hantera olika energitjuvar.

Men så klart finns en hel del positivt med året som gått också! Många besök på recepten.se har det blivit från er alla kära besökare! <3 Och jag har haft otroligt många mysiga stunder med mina barn, särskilt lilla Sophia som jag har spenderat många timmar med från nyfödd till att hon tog sina första steg två dagar efter 1-årsdagen.

Framtidsutsikter 2018

Nu är det nytt år och nya möjligheter!

Jag ska försöka blogga mera och lägga upp fler recept, vara lite mer aktiv överhuvudtaget.

Växthuset kommer sättas upp nu i vår och jag kommer skriva mer om odling! Det ser jag fram emot! Det är kul att lära sig nya saker!

En hel del programmeringsjobb ”bakom kulisserna” blir det också med nya funktioner och förbättringar av det som redan finns. Programmering är ju trots allt mitt yrke som jag spenderar mer än hälften av min arbetstid på, dels för att jag tycker det är roligt men också för att det behövs. En sajt eller app blir aldrig klar.

Jag och Caroline har precis lanserat en ny app med mammaträning som jag ska berätta om mer snart!

Men jag kommer även vara en del föräldraledig även i år så det kommer inte bli precis full fart men lite mer än 2017 ska det väl bli gjort i alla fall! :)

Jag vill tacka er alla besökare för att ni förgyllde min tillvaro 2017 och nu vill jag önska er alla ett Gott Nytt År!

Kram
Susanne

gott nytt år 2018

Kommentarer

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer