Bloggens startsida

Susannes matblogg

Nya vardagslivet med två barn

Publicerad 2017-01-18 15:32

Nu får jag ibland ta hand om båda två barnen själv vilket är en ny utmaning. Det har gått bra hittills som tur är men jag är fortfarande ödmjuk inför denna uppgift. Det värsta är ju den där känslan av otillräcklighet av att inte kunna göra båda nöjda samtidigt, särskilt när bebisen skriker och man inte kan ta upp henne just då.

Annars går det bra med syskonvagnen och det är mysigt att gå på promenad med båda två. Philip älskar att åka vagn och Sophia verkar också gilla det, hon brukar somna ganska direkt. Det ger också bra träning att gå promenader och när båda barnen sitter i vagnen blir det riktigt tungt så fort det är lite uppför. Jag får dock vara försiktig än så länge med att köra upp för branta backar med båda två på grund av kejsarsnittet.

vinterpromenad med syskonvagn

Vi gick en mysig vinterpromenad, det var så härligt att komma ut i den vackra naturen och skönt att röra på sig och ha med sig sina två guldklimpar i vagnen. Båda barnen somnade under promenaden och låg och sov mer än en timme efter att vi kommit hem otroligt nog.

utsikt över havet

Sedan gjorde jag mandelmassa och fotograferade semlorna jag bakade häromdagen. Jag fick även provsmaka. Mums! Jag älskar semlor!

mandelmassa till semlor
Mandelmassa till semlor

Semlor
Semlor

/Susanne

Kommentarer

progress
Kontroll   info
Vill du ha svar?
info