Bloggens startsida

Susannes matblogg

Vägning och matshopping

Publicerad 2017-01-15 10:00

I fredags var det dags för vägning på BVC och Sophia hade gått upp 400 g sedan förra vägningen för 1,5 vecka sedan. Mycket bra, trots att hon ändå kräks ganska mycket. Nu väger Sophia nästan 1 kg mer än när hon föddes. Fortfarande 400 g kvar dock till Philips födelsevikt på 4,3 kg.

sophia sover i famnen

Sedan var det dags för storhandling. Det blev alldeles fullt i kundvagnen, tänkte fylla på lite, man vet inte om det blir dåligt väder och man helst inte vill ge sig ut och då är det bra att ha lite extra av allt hemma och nu när jag har en extra kyl och frys så kan man ju ha lite extra, så himla bra, det är verkligen en lyx!

En stor skillnad nu med två barn är att det är ett mycket större projekt att handla när man har båda barnen med sig. Det blir också väldigt fullt i bilen. Det är ju liksom fullt bara av barnen och barnvagnen. :) Sedan utöver det ska man ha med sig skräp att slänga i återvinningen och så ska man få plats med allt man köpt.

Philip tycker det är jättekul att handla mat, klädaffärer hatar han dock, han skriker så fort han kommer in i klädaffären haha. Men jag håller med honom, jag tycker själv att mataffären är betydligt roligare. :) Jag tror att Philip tycker det är kul med all mat han känner igen och så är det dörrar som öppnas och stängs m.m. mycket spännande. :)

Nästa vecka ska jag prova lite nya recept med bland annat torsk, lax och kassler. Hoppas det blir åtminstone ett nytt recept av det. Jag ska även laga sötpotatissoppan igen och fotografera bilder steg för steg.

Hej svejs!
/Susanne

Kommentarer

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer