Bloggens startsida

Susannes matblogg

Skrivbordsstädning

Publicerad 2017-01-10 22:16

Idag har jag städat mitt skrivbord = jättekul, nej kanske inte men väl behövligt. Jag har skjutit upp det så länge, hela tiden känt att jag behövt prioritera viktigare saker. Men nu är det gjort och det känns bra. Nu gäller det att fortsätta hålla ordning och inte låta det förfalla!

Anledningen till att det går åt skogen med att hålla ordning för mig tror jag är när det ligger någon pryl eller papper som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med alternativt att jag vet vad jag ska göra men det är något som är jobbigt att ta tag i, t.ex. kolla upp vilket elbolag man ska byta till. Har jag några sådana grejer så blir det lätt att det sedan bara byggs på. Om någon har några bra tips för att motverka detta så skriv gärna!

Sedan har jag gått igenom veckans matreklam för att skriva en inköpslista och även planerat några nya recept att göra, det ska bli kul! Jag brukar alltid utgå från matreklamen när jag planerar maten, på så vis följer jag säsongen och sparar även pengar.

Sedan blev det även några rader kod på appen och så har jag ett nytt recept på gång som jag håller på att skriva (det tar ganska många timmar att skriva och redigera alla bilder), sjukt gott som jag kommer presentera på fredag! Den som väntar på något gott… :)

Vädret är ganska trist men jag bjuder på en vacker bild från förra veckan när det var riktigt kallt i luften och det liksom ångar upp från havet.

vattenånga

Ha det fint!
/Susanne

Kommentarer

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer