Bloggens startsida

Susannes matblogg

Nytt app-projekt

Publicerad 2016-12-27 17:49

Nu är julhelgen slut och det drar ihop sig inför nyårsafton.

Jag har påbörjat ett nytt app-projekt tillsammans med Caroline. Mycket spännande! :) Just nu håller jag på att designa databasen. Det gäller att tänka till så det blir bra och enkelt även med domänmodellen. Jag gillar verkligen den här fasen av utvecklingen när man får tänka ut hur hela systemet ska se ut, vilket även tvingar en att tänka igenom hur det mesta ska fungera. Jag kommer berätta mer snart om vad det ska bli för en app, men kan säga så mycket som att den kommer att passa perfekt för mig nu. :)

iPad Pro
Jag använder min iPad Pro när jag tänker ut designen av databasen.

Annars så tar jag det lugnt idag, äter rester. Sophia sover efter att ha varit vaken en del i natt. Hon kräktes mycket igår, verkade som hon svalde en massa saliv, tror hon hade ont i halsen. Hon har tyvärr blivit förkyld och jag har fått använda snorsugen, väldigt bra liten maskin det där. Som tur är verkar Sophia redan må bättre så jag hoppas hon är helt frisk snart.

sophia sover

Vill även tipsa om Smakbox som kör mellandagsrea med dubbel rabatt = 30%, använd koden RECEPTENSE.

Jag har inte bestämt årets nyårsmeny än men det kommer gå i enkelhetens tecken och jag kommer förbereda så mycket som möjligt även om vi lagar mat tillsammans med gästerna. Men jag kan passa på att tipsa om ett litet efterrättstips till nyårsafton:

Fudgetårta
En mycket god fudgetårta.

Kommentarer

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer