Bloggens startsida

Susannes matblogg

Summering av januari och februariplaner 2017

Publicerad 2017-02-03 01:49

Nu är det februari = ny månad och jag tänkte summera januari och berätta om mina planer för denna månad.

Summering av januari 2017

Januari var en ganska trevlig månad. Sophia blev 1 månad gammal och Philip började på dagis igen efter jul och nyår. Eftersom det gått mer än 6 veckor efter förlossningen så får jag börja lyfta lite tyngre saker igen men jag tar det ändå försiktigt fortfarande men jag längtar efter att bli stark igen. 

Resultatmässigt så har det varit helt ok med besök på recepten.se och många har köpt min app Kökshjälpen. Det är jättekul att den fått så många positiva recensioner framförallt på Google Play!

På minussidan hamnar kanske inte helt otippat sjuka barn. Vi har fått använda febertermometern och framförallt snorsugen frekvent.

Resultatmässigt så har intäkterna varit lägre som de tyvärr alltid är i januari p.g.a. att annonsmarknaden ser ut så.

En stående punkt på minussidan för min del är att jag alltid önskar att jag hunnit mer, men inte minst med en liten bebis så får man ju anpassa sig och skruva ner förväntningarna vilket jag tyvärr är dålig på.

Månadens statistik januari 2017:

  • Antal unika besökare: 930 000
  • Antal sidvisningar: 2 112 000

Vädret har varit bra för att vara januari med en del soliga dagar som ju brukar vara sällsynta i januari. Faktiskt har jag nog aldrig varit med om så många vackra soluppgångar.

utsikt soluppgång

Bloggandet har gått så där, jag försöker fortfarande hitta nya och bättre former för det. Det är verkligen inte enkelt att producera en lagom mängd läsvärda inlägg på ett tidseffektivt sätt som passar in med mitt övriga innehåll som dessutom ska vara sökmotoroptimerade. All respekt till alla duktiga bloggare där ute som lyckas med detta!

Tekniskt har jag gjort ett antal förbättringar av sajten så jag har även programmerat några timmar vilket som alltid är trevligt.

Appar. Inga nya uppdateringar den här månaden men jag jobbar på en ny app som jag gjort en hel del framsteg med som jag kommer berätta mer som snart.

Februariplaner 2017

Nu är det februari och jag hoppas det kommer bli en bra månad. Resultatmässigt hoppas jag på högre intäkter (eftersom januari alltid är dåligt) men jag räknar med lite lägre besökssiffror eftersom det dels är färre dagar i februari men också eftersom januari har en del extra jul- och ledighetsbesök som drar upp siffrorna.

En sak jag planerar ska bli klart i februari är att uppdatera mina recept på semlor. Det är recepten på semlor, minisemlor, semmeltårta och semmellängder.

Sedan blir det i vanlig ordning nya recept, uppdateringar av gamla recept och så ska jag fortsätta programmera på den nya appen som jag hoppas kunna testköra snart och berätta mer om!

Välkommen att skriva en kommentar!

Jag önskar er alla en fin februari!

/Susanne

Kommentarer

progress
Kontroll   info
Vill du ha svar?
info